IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Преглед на печата (темите в Инвестора)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Привет от поделението във Враня! Явно ще трябва по-честичко да наминавам през форума, защото нещата загрубяха. Не знам как ще сколасам, щото много работа имах тия дни. Непрекъснато трябваше да циркулирам между Малайзия и Украйна и тая часова разлика ми разказа играта. Днес ми се наложи спешно да долетя от Крим, но закъснях – колегите в Лясковец успяха да осерат нещата само половин час преди пристигането ми. Та нека да преминем на прегледа на печата (форума).

Първото, което се забелязва е, че пролетта идва. Нали знаете – пролетно време се обострят психическите заболявания и някои граждани стават особено активни. Ето в Лясковец тоя Петко съвсем превъртя. Същото се наблюдава и във форума – лудите изпълзяха на припек и нищо не може да ги спре. Специално внимание ще обърна на един индивид, който доста отдавна пише във форума и досега не беше давал повод да се усъмня в психическото му здраве. Но всеки греши – като му прегледах блога в blog.bg се оказа, че той от няколко години плаче за преглед на ул. д-р Любен Русев 1 в София, но е нямало кой да обърне внимание. А е трябвало – обръщението му към много форумци с думите “сладко бебе” би трябвало да светне червената лампичка. Само вижте какво е писал в блога си още през 2012 г.
    Имате и пряк потомък от Първа Българска империя, която Ватикана призна родословното му дърво официално, че е пряк потомък на Цар Самуил. Почетете го с държавно отличие и предложете Българско гражданство на него и на децата му. Пазете и децата на сегашния Цар и да имат българско гражданство и те, както и техните потомци!
    И тоз човек сега пълни темата за Украйна с налудните си брътвежи. Някои казват, че бил готвач, но според мен си е най-обикновен пациент и спешно трябва да бъде въдворен в някое от богоугодните здравни заведения в Карлуково, Раднево, Курило или на улица д-р Любен Русев 1 в София. Тези, които му се връзват, също трябва да се прегледат.

Групичката политически кретени си е все същата – баш лидерът с име на велик български политик, тъпото маце, което го гони критическата, забележителният олигофрен със серия от никове с начална буква от края на азбуката, чиито писания са пълни с несвързани псувни и обиди, а опитите да бъдат осмислени и разбрани водят то внезапно остро главоболие.... Прави впечатление повторната поява на неугледния тип с много мръсна посивяла коса и брада, който също не отбира от смислени аргументи, когото мислех за изчезнал. Простият данъчен от София пък се е активизирал и дава достоен отпор на другата част от олигофренската дружинка, подпомаган от групичка безлични червени тролове, които не намирам за нужно да коментирам. Въобще следва да се отбележи, че сините олигофрени имат няколко добре забележими “звезди”, всяка с ярко изразена индивидуалност в простотията си, докато червената групичка разчита на масовата простотия на голяма група неразличими един от друг кретени.

Аморфната паплач от тъпоглави тролове, завършени идиоти и обикновени хейтъри както винаги се грижат да ни информират по всички въпроси. Те са компетентни по икономика, финанси, секс, селско стопанство, отбрана, полиция, съд, международна политика, химия, медицина, физика, математика. Нямат край техните знания и жаждата да придобиват нови. Прави впечатление, че двама от тях – с равновесен ник и със супертрейдърски ник са на път да преминат в групата на елитните политически кретени.

Общото ми впечатление е, че нивото на кретените във форума пада драстично. Липсват титани на олигофренията като анално-фекалният анаЛизатор и радетел за всеобща лубрикация на тесните и широки дупки. Липсва ми. Изчезна и варненското хюмне, компетентно по всички въпроси. Притеснявам се нашият застарял варненски гей с обеца на ухото да не е срещнал случайно едни здрави момчета от Тихина. Пицарчето от Чикаго също зачезна и вече не ни залива с простотиите си. Отдавна не се е появявал и тролът на троловете, хейтърът на хейтърите, простакът на простаците, най-тъпият участник във форума, човекът държащ третото място по брой постинги. Форумът изглежда стана едно по-добро място, защото този човек нямаше умора в бълването на простотии и заяждания и нямаше тема, която да не е осрал. Шкембеджията от Столипиново - Благойчо с многото си никове отново се представя слабо.

Айде стига засега. Много работа ме чака. Трябва да се връщам в Крим, че референдумът чука на вратата. После ще се върна в Малайзия, че там колегите от китайското и виетнамското разузнаване осраха нещата. След това ще отскоча до Южна Америка, че нещо отдавна не са ставали простотии там, а живот и здраве за евроизборите ще се прибера за малко в България. А и много писмена работа имам – толкова доклади имам да пиша за толкова много различни началници, че направо не знам как ще сколасам.
    Агент на КГБ, КДС, ЦРУ, ФБР, ДАНС, Мосад, МИ5, МИ6 и Албанското разузнаване

Коментар

• а ти с кой ник се изявяваш, докато събираш материал за доклада си

Коментар

• Привет от Лангли и Лубянка. И от бул. Черни връх също!

Ето ме пак отново. След изпълнението на много тежки задачи намерих време да направя поредния преглед на темите в Инвестора. Не ми беше лесно в последните месеци – минах през Сирия, където уредих една гнусна работа с едни химически снаряди, после в Костинброд, след това трябваше да леко да изнудя една дърта чанта без уши. Тая ми отрови живота – нави се да си напусне добрата работа в HP чак след като и показах запис как се чука с двама негри и един немски дог върху постелка от стари договори за обществени поръчки за компютърна техника. Ма сега като гледам, май напразно се крих в гардероба да направя записа – увехна и нещо политическата кариера. Много весело беше и в Коиловци – бяхме седнали да пием с едни авери, когато се наложи да понабием едни момчета, които паднаха от небето. Единия беше доста добър – изби ми един зъб, но после се запозна със сап от права лопата. Дано са го закърпили момчето после във Франция. Не тая лоши чувства към него.

А сега, ето прегледа на печата.

Първото, което се забелязва, е изчезването на две форумни легенди. Първият е стожерът на форума, анално-фекалният анаЛизатор и радетел за всеобща лубрикация на тесните и широки дупки. Изглежда бизнесът с обучение на трейдъри съвсем замря, доверителното управление на капитали се скапа, а съдия-изпълнителите го притиснаха яко. Човекът се принуди да боядисва апартаменти чрез сайт за групово пазаруване, но и там се прояви като мошеник. За голямо съжаление престана да пише във форума. Предполагам, че се укрива от разгневени обучени трейдъри и собственици на лошо боядисани апартаменти. Липсва ми. Ще взема да се обадя на работодателите си в Лангли и Лубянка, а може и в Тел Авив, да вземат да го издирят.

Вторият голям липсващ е варненското хюмне, компетентно по всички въпроси. Явно вече е доста застарял и богатите любовници го изоставиха, за сметка на напиращото отвсякъде младо месо. В днешно време е толкова модерно да си гей, че хиляди млади момчета внезапно осъзнават своята алтернативна сексуална ориентация. При такава конкуренция нашият застарял варненски гей няма никакъв шанс, ако ще и пет обеци да си накичи на ухото. А и дочух, че едни здрави момчета от Тихина го търсели да го питат нещо.

Благойчо с многото си никове нещо олаби фронта. Все по-рядко ни ощастливява с върховните си простотии и даже забрави да се заяжда с дребния данъчен от София, който пък от своя страна не блести с особена оригиналност и си е все същия семпъл човечец. Не знам защо така увехна Благойчо .... Може би е нещастен, че Варна стана по-голям град от Пловдив и клиентите на шкембеджийницата му в Столипиново намаляха значително. Искам да му дам лъч надежда – вълната от сирийски бежанци вече наближава Пловдив и се очаква завишено търсене на шкембе чорба. Но искам да го предупредя, щото той си е малко селски тарикат, да не им предлага свинско шкембе, а само телешко, щото иначе ще го намерят без уши в някоя кофа за боклук в Столипиново.

Голямата промяна във форума е настъплението на политическите кретени. Ако преди се появяваха само преди избори, сега присъствието им е постоянно. Тъпото маце с многото никове пак се разбесня. Смени боята за пореден път и пак ръси тъпотии. Главният политически кретен, който е нещо като шеф на останалите, вече няма почивен ден. Пише та се къса. Тъпотията му е толкова явна, че край него Цуци и Баце изглеждат като титани на мисълта. В екипа на главния тъпанар настъпиха някои промени. Неугледния тип с много мръсна посивяла коса и брада, който също не отбира от смислени аргументи, изчезна. На негово място се появи един особено прост политически кретен. Писанията са му пълни с несвързани псувни и обиди, а опитите да бъдат осмислени и разбрани водят то внезапно остро главоболие. После взе че изчезна и на негово място се появи друг, със същата начална буква в ника. Но също толкова тъп и прост.

Останалите политически олигофрени са си все същите. Прави впечатление, че семплата групичка от трибуквени никове, приемащи плащания в имамбаялдъ, рахат локум и шербет нещо залиня. Сигурно са ги настанили на някои удобни местенца в държавната администрация и нямат време за нас.

Аморфната паплач от тъпоглави тролове, завършени идиоти и обикновени хейтъри, няма какво да коментирам. Те са си постоянно присъствие във форума и се грижат да ни информират по всички въпроси. Те са компетентни по икономика, финанси, секс, селско стопанство, отбрана, полиция, съд, международна политика, химия, медицина, физика, математика. Нямат край техните знания и жаждата да придобиват нови. Тук обаче трябва да отбележим, че пицарчето от Чикаго явно са го уволнили от пицарията, където заработваше като разносвач на почасова ставка, щото вече не ни залива с простотиите си.

Специално внимание ще отделя на трола на троловете, хейтъра на хейтърите, простакът на простаците, най-тъпият участник във форума, човекът държащ третото място по брой постинги. Тоз човек няма умора в бълването на простотии и заяждания. Компетентен е по всички въпроси и няма тема, която да не осере. В тровенето на атмосферата във форума надминава цялата платена политическа дружинка и останалите политически олигофрени, взети заедно.

И едно много важно наблюдение. Тия дето бутат борда нещо залиняха. Няма ги вече.... Почвам да се тревожа дали не им се е случило нещо....

Хайде за днес стига толкоз. Трябва да заминавам за Лондон, че началниците от МИ5 и МИ6 искат да докладвам, а после ще ходя до Пекин да консултирам китайските колеги. После пак – Лангли, Лубянка, бул. Черни връх, а и до Тирана трябва да отскоча. Не е лесна моята орисия ....

Коментар

• Първоначално изпратено от Nikola Разгледай мнение

Джакпот...
          Мнението не е препоръка за покупка или продажба на ценни книжа.

Коментар

• The weak are meat and the strong do eat.

Коментар

• Преглед на печата (темите в Инвестора)

Привет от Лангли и Лубянка. И от бул. Черни връх също!

Отдавна не бях минавал, че много работа имах по целия свят. Особено ми отрови живота една командировка в Ню Йорк. Наложи се да спя с някаква бая грозна и противна имигрантка от Гвинея за да си изпълня задачата. Мръсницата каза, че освен парите иска и секс.... Пфу-у-у какво ли не му се налага да върши човек в името на професията си. Но задачата е изпълнена – сега онова дебело френско говедо бая време ще трябва да доказва, че не е камила.
              Реших да се пробвам да правя нещо като “Преглед на печата”. Т.е. преглед на форумната активност. Няма да е често, че пак път ме чака, но колкото – толкова.

Първото което се забелязва, е че Благойчо с многото си никове е отново най-първи форумен простак. Много прост и невъзпитан е тоя човек, просто се чудя как е възможно. Сере по всички теми и бая стойностни хора изпъди. Е, и някои “бивши стойностни”, които се изколцатиха напоследък и не съжалявам за тях. Като например дребния данъчен от София с младата щерка. Една топла “Каменица” за Благойчо по тоя случай.
              Покрай изборите отново изпълзяха политическите кретени. Добре ни бяха оставили намира, но явно отново са свикани под знамената. Всъщност тъпото маце с многото никове никога не ни е оставяло, но сега като подуши кръвта и съвсем се разбесня. Много е тъпо това маце. Главният политически кретен, който е нещо като шеф на останалите, се появи като по часовник щом замириса на избори. Избира си само много прости опоненти, щото със сложни нещо не му се получава спора. Най-му иде удобно да спори с тъпото маце по-горе. Лика прилика са си. Язък че е толкоз тъп и чрез ника си срами името на един много достоен българин. Много често на главния тъпанар му приглася и един неугледен тип с много мръсна посивяла коса и брада, който също не отбира от смислени аргументи. Има и един особено прост политически кретен, който се пъне да задмине Благойчо. Писанията са му пълни с несвързани псувни и обиди, а опитите да бъдат осмислени и разбрани водят то внезапно остро главоболие. Мисля да докладвам където трябва да дойдат да го освидетелстват. В общия кюп на политическите олигофрени се мъдри и една семпла групичка, която работи за който даде, но ги подозирам, че основно се прехранват с имамбаялдъ, рахат локум и шербет. Там има едно много тъпо маце, няколко трибуквени ника с много семпли мисли и още един двама напълно тъпоглави тролове. Има и един интересен субект, който първоначално не бях го причислил към политическите кретени, но с поведението си (пише почти само за политика) си заслужи мястото. Става въпрос за един субект с напълно фатмашко мислене, на когото явно службата му е изпила мозъка още преди да навърши 25 години.
              Има двама трима напълно завършени идиота, които не ги причислявам към политическите кретени, само защото се опитват да ни ощастливяват с разсъжденията си и по други въпроси. Всъщност – ПО ВСИЧКИ ВЪПРОСИ! Тия пичове разбират от всичко – от икономика, финанси, секс, селско стопанство, отбрана, полиция, съд, международна политика, химия, медицина, физика, математика. Няма край техните знания и жаждата да придобиват нови. Друго общо между тях е, че са хейтъри по душа. Хем знаят всичко и разбират от всичко, хем са нещастни, онеправдани и някой друг им е крив. Единият ни беше поизоставил малко, но явно има спад в домашните доставки на пици в Чикаго и момчето отново има доста свободно време да ни залива с простотиите си. Другият пък един субект с претенции, че разбира от всичко, ама най-вече бил спекулант и разбирал от технически анализ. Навремето беше относително полезен и безобиден като постваше графики на Sofix във форума, съпроводени с красиви линийки, тригълничета и други шарении. Но после стана много нахален и сега се изявява едва ли не като лидер на форумното мнение. А всъщност е много просто момче с обеца на ухото, може и латентен гей да е, не знам. Към тези двамата напоследък се мъчат да се присламчат един уволнен металург, един провалил се научен сътрудник по химия и един странен субект, който си пада по всякакви шантави изобретения. Засега обаче има бая хляб да изядат докато се доближат до батковците.
              Специално място разбира се ще отделим на живата легенда на форума, простакът на простаците, лъжецът на лъжците, аналният анализатор, специалистът по всички видове фекалии и местата откъдето излизат, радетелят за всеобща лубрикация на всички дупки и т.н. и т.н. Той отново заема достойно място във форума. Всеки ден четем забележителните му простотии, изсмукани от пръстите апокалиптични предсказания, и всякакви други мнения на фекално-анална тематика. Без него форумът няма да е същият.

Хайде за днес стига толкоз. Като се поосвободя, пак ще намина. Има цял куп второстепенни простаци, кретени, олигофрени и идиоти, които не съм описал. Плюс няколко, които ни освободиха от присъствието си и без тях форумът е едно по-добро място. Дано не се завърнат.
              Доскоро. Заминавам за Тел Авив, че трябва да докладвам и в МОСАД. И моята не е лесна.
            Working...
            X