IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Фентъзи футболна лига на Инвестор.бг

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• че аз продължавам да си го твърдя, че ибату прави сезонът на живота си (хайде да го кажем дори полусезона) и от там нататък ще се срива яко. Просто за този ултра измислен кръг нямах по-добра опция от него (ливера са ливади в гостуванията, а от твоите хора очаквам "изненадващ" хикс) и затова е той, плюс, че марин го няма и затова е капитан - в скоро време ще бъде разкаран, донт уъри.

А ти с тези многото полуконтузени, дето ги дава фентъзито и както не правиш смени, особено ако рунтавия добитък верно е полуконтузен - с зам. кептън демпси, яко отичаш
    Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

• Ех имах няколко дни работа и се надявах да е станала някаква дискусия, но уви нищо.

Гледам Груеца е заложил на човека, който го кълна половин година че е смотан дебилен, слаб и тн. за капитан.

Как се сменят само възприятията за толкова кратко време. Аз си заложих на Руунката, въпреки че има някакви слухове, че няма да играе.

Успех машинки! Да видим кой е взел най-точните решения.
      The weak are meat and the strong do eat.

Коментар

• Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
        e. не с лошо, де, не с лошо.

Коментар

• Първоначално изпратено от Nikola Разгледай мнение
          Ех тая гад Суарез бе...
          Защо пък "гад"? Джуджето изнесе целия отбор снощи. Е, Стиви помогна доста, но почти всеки гол му беше на косъм от пропуск
          Go Reds!

Коментар

• Откога я чакам тази чиста мрежа на Ливърпул
            След снощи вече не сме най-слабо резултатния домакински отбор в Премиършип и, след издънките на Нюкасъл и Фулъм, имаме реални шансове за шестото място..... тъжно
            "The most valuable commodity I know of is information." Gordon Gekko

Коментар

• Ех тая гад Суарез бе...

Коментар

Полкич, специално за теб

aбе тази дали може да я купя за фентъзито, че гледам ще става титуляр за Манчо, а и феновете им бая добре са се ориантирали, че хомосекшуъли, хомосекшуъли, ама нали трябва да се въдят и малки манчета - Феновете на Юнайтед предлагат брак на съдийка
                не само тая, но и цялата ФА работи в полза на манафите от поне 10 години

====================

груйче, с тоя суарез тази седмица пак доказа, че си най-големия в нашата лига .................. ако и стефчо беше взел можеше и да ме минеш

а виж николчо кой си е харесал

Първоначално изпратено от Nikola Разгледай мнение
                Гомез 71 гола в 72 мача. Баси изрода!
                николчо, взимай го в отбора ти и го слагай капитан
                НЕ РАЗБИРАМ НИЩО ОТ ФУТБОЛ!!!

Коментар

• Може да измислим нещо пак във Fancy след работа, че чак понеделник ще мога да излизам от нас. Ще организирам нещо и ще ви пиша лични.

Коментар

• Първоначално изпратено от marinbg Разгледай мнение
                    Доволен съм, че поне веднъж във Фентъзито успях да те накарам да не се оплакваш.. За съжаление е на мой гръб и то сериозно, дори не исках да смятам, какво щеше да е ако не бях топ каръка тая седмица, но... има още 10.1 кръга..
                    e. не с лошо, де, не с лошо. Аз винаги отчитам реалността - и когато е в моя полза, и когато е в моя вреда. В случая с теб съм напред, но с Колеца имах поне 15 кръга, в които той се насираше от късмет и затова и съм толкова много точки зад него, но такъв е живота....

Колец, ти, ако си решил да черпиш, хвани организирай една сбирка, бре серсемин - след този четвъртък едва ли ще имате мачове през седмцата, освен междинките в най-великото футболно пъветнство по всичките земни кълбета, но пак ще се намери повод
                    Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

• [QUOTE=marinbg;1059231308]Доволен съм, че поне веднъж във Фентъзито успях да те накарам да не се оплакваш..[QUOTE]

Това си е сериозно постижение Марински. Имаш една голяма бира от мен!

Коментар

а дано да не вкара Този кръг имам късмет в битката с теб - Мойсей ти е резерва, а там са 9 точки, продаде Вермаелен преди кръга, а и той ти е 10 точки. вила вкараха гол в последната минута и от там ти отекоха 4 точки, направи един трансфер повече от мен - още 4 точки (друг е въпроса, че ако знаех, че Кели не е контузен, а те до последно пишеха, че е контузен, нямаше да правя трансфер), така че не се оплаквам
                        П.С. Сега гледам, че и вратарите си омотан и от там си минус 4 точки, а и Синклеър изпусна дузпа, т.е. поне минус 9 точки (с бонуса), а и капитан ти е най-слабо представилия се нападател до момента, та този кръг с малко повече късмет от твоя страна или поне липса на каръщина, спокойно можеше не само да ме настигнеш, но дори и да ме изпревариш
                        Доволен съм, че поне веднъж във Фентъзито успях да те накарам да не се оплакваш.. За съжаление е на мой гръб и то сериозно, дори не исках да смятам, какво щеше да е ако не бях топ каръка тая седмица, но... има още 10.1 кръга..

Коментар

• Най-вероятно си гледал друг мач, защото Обертан може да играе само дясно крило. Другият вариант е Пардю да е гений и да е измислил система с две десни крила. ХАХАХХААХ

Пак ти казвам, дано най-накрая ме разбереш, че позицията на която играе Тейлър не е важна. Самото му присъствие на терена дава увереност и самочувствие на играчите, защото им е лидер на отбора.

Аз много харесвам Арфа и се надявам да играе по-често.

Коментар

• Колец, за Бога, ти като по-окат от мен, ще ми кажеш ли един мач, в който тейлър и арфата да са играли в предни позиции? Един? Предния кръг, като вкара Арфата на полувремето, изкра сантон, a тейлър отиде бек? Ако снощи беше играл Тейлър, Арфата нямаше да играе, а изглеждаше като да играе втори нападател от зор (всъщност си беше крило през цялото време), просто щото Папис Сисе не игра и играта им беше с един нападател, а заиграха с двама, когато се появи Амебата с Шнолата, но може и друг мач да съм гледал

Груец не знам какво гледаш, но ако вчера беше играл Тейлър щеше да е на мястото на Обертан, тъй като Тейлър в последно време играе дясно крило. Бен Арфа игра, като втори нападател.

И отново ти казвам позицията на Тейлър не е важна в момента, а влиянието му върху играта на отбора. Той е техния лидер и капитан за бога. Мисли малко.

Коментар

• Груец не знам какво гледаш, но ако вчера беше играл Тейлър щеше да е на мястото на Обертан, тъй като Тейлър в последно време играе дясно крило. Бен Арфа игра, като втори нападател.

И отново ти казвам позицията на Тейлър не е важна в момента, а влиянието му върху играта на отбора. Той е техния лидер и капитан за бога. Мисли малко.

Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
                              Е, къ шъ нема нищо общо Арфата с тейлър, при положение, че като игаре единия, не играе другия (или поне не играе като крило, а като бек) - само аз ли виждам взаимозависимостта капитан са пълен булшит - нашия Стенли е капитан на вила, а имаше един период в който беше твърда резерва - това какво ти говори? А кой е капитан на манчо?

За бонусите няма да отварям реч, че сатва страшно.....

Коментар

• Е, къ шъ нема нищо общо Арфата с тейлър, при положение, че като игаре единия, не играе другия (или поне не играе като крило, а като бек) - само аз ли виждам взаимозависимостта капитан са пълен булшит - нашия Стенли е капитан на вила, а имаше един период в който беше твърда резерва - това какво ти говори? А кой е капитан на манчо?

За бонусите няма да отварям реч, че сатва страшно.....
                                Именно де. Ако тоя глупак играеше щяха да бият Арсенал. И Арфа няма абсолютно нищо с Тейлър. Бен Арфа игра втори нападател. Груец, капитаните в на футболните отбори не се избират, ако не са важни. Проумей го това.

Иначе 3 бонус на РвП. Не че се оплаквам, но не мисля че направи нищо кой знае какво.

Коментар

Working...
                                X