IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Фентъзи футболна лига на Инвестор.бг

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• на тоя боклук иван дърварчето какво му мисля - абе то скоро ще си го споходи. Ако не си беше вкарал тъпия гол, сега щях да съм 100 евро напред щото играх първи гол на роналдо между 21-45 минута Малкому беше на тъпото парче да ми прецака фентъзито в шипчето, дето марин ме би за 30-те секунди, дето дърварчето не го дочака(там вината е на хари потника, ама нейсе), ама и сега пак. дано портумангалците им нашокат репите на смешните лалета, а дърварчето да му счупят нещо - и без това трудно минават центъра, така че нападатели не им трябват
    Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

• Браво на weekend stars за страхотния резултат!

Коментар

• Първоначално изпратено от Avalanche Разгледай мнение
        Искате ли хет то хед с всички?
        Така е най добре.Иначе да правиме 4 отделни няма много смисъл.Полки изтегли жеребия и всеки знае с ко ще "играе". Няма смисъл от много лиги.Ако може да се направи една обща и да участваме желаещите е най добрия вариянт.Поне според скромното ми мнение.
        Life won't wait for you.

Коментар

Дам, не съм прочел, сори ще направя нова лига след групите....иначе лигата е бях направил само за два отбора

Няма нужда да правиш нова лига. Просто чекни полето "Scoring starts" да започва от Четвъртфиналите. Иначе името на отбора ми е "Kuco Pile"

Коментар

• Дам, не съм прочел, сори ще направя нова лига след групите....иначе лигата е бях направил само за два отбора

Коментар

Отбора ми е Авангард К
              кода за хед то хед лигата срещу ГТ
              50078-112595

А мовехме всички да направим една обща хед то хед?

долу нали помолих с големи букви лигите да се направят след края на всички мачове в групите и преди мачовете от четвъртфиналите

сега ще ти се отчитат и точките от последните мачове (третия кръг) в групите, ако не си задал условие точкуването да започне от четвъртфиналите...

ако лигата си я създал за неограничен брой отбори, то тогава може и всички да се джойнем в тази лига...
              Last edited by JackDaniels; 16.06.2012, 15:32.
              вари я, печи я, сливата си остава слива - народна мъдрост

Коментар

• Отбора ми е Авангард К
                кода за хед то хед лигата срещу ГТ
                50078-112595

А мовехме всички да направим една обща хед то хед?
                Last edited by Avalanche; 16.06.2012, 15:12.

Коментар

• Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
                  така, чудесно, сега да вземат да се обозначат колегата Ееagle и Avalanchе, с кои отбори играят и ще стане работата
                  щом са се записали в лигата на пряката елиминация трябва да си "разкрият" отборите

прави ми впечатление, че общата лига на инвестора е намаляла ................ явно някой се е отписал виждайки плачевните си резултати ....................... ами така се получава когато не си плаща за да му казват кои смени да направи и трябва сам да си реди състава

Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
                  Сега разчетох и правилата и няма как аз да ви направя лига Но може би от Фентъзито ще ни наяравят една или пък не? Щото пише, чепървите 8 участват в нок-аут къп, ама дали първите 8 изобщо в турнира или първите 8 от всяка група - не знам. Така че за момента сме си ние и ще го правим без да имаме лига и pro bono
                  ами то няма нужда от лига ................... всяка двойка да се разбере между тях си кой ще създаде лига "HEAD-TO-HEAD" след края на мачовете в групите и да изпрати на лични кода на другия и нещата се решават

аз например предлагам на B.Graham да направи лигата и да ми прати кода на лични за да се логна

2. Грую --- 6.Eaglee ......................... тука груйчо да направи кода и да го прати на орелче ли е, какво ли е -> не знам с това допълнително "е" накрая

3. GT --- 7.Avalanche .......................... тука се разберете между вас си кой да направи лига

4. Hakkinen --- 8.Weekend stars .......................... тука се разберете между вас си кой да направи лига -> няма никакво значение според мен

пак да припомня -> НАЙ-ДОБРЕ Е HEAD-TO-HEAD LEAGUES ДА СЕ НАПРАВЯТ СЛЕД ИЗИГРАВАНЕ НА МАЧОВЕТЕ ОТ ГРУПИТЕ

Коментар

• така, чудесно, сега да вземат да се обозначат колегата Ееagle и Avalanchе, с кои отбори играят и ще стане работата

Сега разчетох и правилата и няма как аз да ви направя лига Но може би от Фентъзито ще ни наяравят една или пък не? Щото пише, чепървите 8 участват в нок-аут къп, ама дали първите 8 изобщо в турнира или първите 8 от всяка група - не знам. Така че за момента сме си ние и ще го правим без да имаме лига и pro bono
                    Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

• Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнение
                      А новата лига кога я почваме?
                      е , как кога ......................... разбира се, че започваме след като свършат групите и започнат четвъртфиналите

ето го самия жребий който "изтеглих" преди да започне записването и не знам защо след като списъка се попълни груйчо не го показа

четвъртфинали:
                      1 - 5
                      2 - 6
                      3 - 7
                      4 - 8

полуфинали:
                      победителя от 1-5 среща победителя от 3-7
                      победителя от 2-6 среща победителя от 4-8

финали:
                      срещата за 3-тото място е между загубилите двата полуфинала
                      срещата за 1-вото място е между победителите в двата полуфинала

това са номерата под които сме се записали:

1. _1912_
                      2. Грую
                      3. GT
                      4. Hakkinen
                      5.B.Graham
                      6.Eaglee
                      7.Avalanche
                      8.Weekend stars

ето двойките:
                      1._1912_ --- 5.B.Graham
                      2. Грую --- 6.Eaglee
                      3. GT --- 7.Avalanche
                      4. Hakkinen --- 8.Weekend stars

победителя в двойките продължава напред

късмет на всички и успех...

Коментар

• Кой води в момента?

Я дайте някакъв ъпдейт.
                        The weak are meat and the strong do eat.

Коментар

• А новата лига кога я почваме?
                          Life won't wait for you.

Коментар

• Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
                            .... Малко тип ако се изкъпеш в неделя 7 пъти и всеки ден по веднъж, то средностатистически пак се къпеш веднъж дневно ......

Това фентъзи е по-динамично и ме кефи повече.
                            Life won't wait for you.

Коментар

• aбе не съм много съгласен - крайният резултат пак е същия, нали? Малко тип ако се изкъпеш в неделя 7 пъти и всеки ден по веднъж, то средностатистически пак се къпеш веднъж дневно Или пък стария лаф - Майката на Кольо, Кольовата майка и на Кольо майка му - Бог да го прости Балсамаджиев, ако не ме лъже паметта.....

Та така де, важното е да е фън и д аима чисто мъжкото начесване на крастата и себедоказване, от което всеки се нуждае в една или друга степен....

Първоначално изпратено от Nikola Разгледай мнение
                              Гуец.

Едно късмета да бъде разпределен в 6 месеца и съвсем различно в 3 седмици. Късметът винаги е фактор, просто важното е в какво време е разпределен.

Коментар

• Гуец.

Едно късмета да бъде разпределен в 6 месеца и съвсем различно в 3 седмици. Късметът винаги е фактор, просто важното е в какво време е разпределен.
                                The weak are meat and the strong do eat.

Коментар

Working...
                                X