IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Фентъзи футболна лига на Инвестор.бг

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от B.Graham
    Давайте хед-то-хед лига, бе какво губиме?Нищо.

Освен това е хубаво от сега да решиме да има хед-то-хед лига и за фентъзито на ШипЪ.
    даже и не мисля за фентъзито на шипЪ ............................ но до колкото си спомням и там си играем лига на елиминациите и там жребия си е служебен ...................... което е малко по различно от сега защото сега ще си имаме наша вътрешна лига на елиминациите, а във фентъзито играем срещу непознати и до финала има доста кръгове...

така, че сега ще направя една лига "хед то хед" да видим какво ще излезе и да добием малко опит ......................... или поне за да сме наясно за следващи първенства какво да очакваме

а нашата си лига на елиминациите ще си я играем, двойките си ги знаем и жребия до финала е ясен...

Коментар

• Освен това е хубаво от сега да решиме да има хед-то-хед лига и за фентъзито на ШипЪ.
      Life won't wait for you.

Коментар

• Първоначално изпратено от 2012 Разгледай мнение
        ако искате да я опитаме и нея пък да видим какво ще излезе...

до колкото разбирам Avalanche иска хед то хед лига, а ти искаш отделна обикновена лига , но пък си гласувал с "+1" за предложението на Avalanche?!?!??!?

груйчо, при мен ли е много топло ..................... или ти си някъде на открито...
        Той Грую си каза че е само за да е опозиция Давайте хед-то-хед лига, бе какво губиме?Нищо.
        Life won't wait for you.

Коментар

• Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
          най-вероятно ще има компютърен жребий и освен това няма да е директна елиминация, а класиране с точки за победа и голова разлика, което е тотално обратното на това, което искаме.
          ако искате да я опитаме и нея пък да видим какво ще излезе...

до колкото разбирам Avalanche иска хед то хед лига, а ти искаш отделна обикновена лига , но пък си гласувал с "+1" за предложението на Avalanche?!?!??!?

груйчо, при мен ли е много топло ..................... или ти си някъде на открито...

Коментар

А другата лига е толкова далече от спечелване, че си нямаш на идея - просто имах 2 добри кръга и от предпоследен, станах първи. 2 кофти кръга (не дай боже) и съм в изходна позиция. Макар че, я се обезсърчавайте
            за мен на 90% си я спечелил, а на втория му давам 10% шанс да те победи .................... останалите нямат шанс според мен

от тук нататък отборите ни ще са с много близки и еднакви играчи, и разместване в класирането може да има само при разлика в избора на капитан (и то ако някой капитан направи фурор с много точки)

Коментар

+1 oт мен, но само за да съм опозиция Иначе баш ме брига.
              и така до сега са гласували хаки, груйчо, Avalanche и 2012 .................. и имаме следния резултат:

1. - отделна лига за елиминациите --------------->>>>>>>>> 2 гласа
              2. - общата лига да си остане ---------------------->>>>>>>>> 2 гласа
              3. - всяка двойка ще си направи самостоятелна head to head лига -> 0 гласа

Коментар

• Първоначално изпратено от 2012 Разгледай мнение
                сега като помислих се питам ........................ при положение, че направим нова обща head to head лига дали няма компютъра служебно да изтегли кой срещу кого ще играе и да направи нови двойки и да се получи така, че да има разлика от "жребия" който аз изтеглих...
                най-вероятно ще има компютърен жребий и освен това няма да е директна елиминация, а класиране с точки за победа и голова разлика, което е тотално обратното на това, което искаме.
                Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

• Първоначално изпратено от Avalanche Разгледай мнение
                  Аз гласувам за обща хед то хед
                  +1 oт мен, но само за да съм опозиция Иначе баш ме брига.

А другата лига е толкова далече от спечелване, че си нямаш на идея - просто имах 2 добри кръга и от предпоследен, станах първи. 2 кофти кръга (не дай боже) и съм в изходна позиция. Макар че, я се обезсърчавайте
                  Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

сега като помислих се питам ........................ при положение, че направим нова обща head to head лига дали няма компютъра служебно да изтегли кой срещу кого ще играе и да направи нови двойки и да се получи така, че да има разлика от "жребия" който аз изтеглих...

Коментар

добре, радвам се, че има различни мнения по казуса

и така .................. за сега имаме следния резултат:

1. - отделна лига за елиминациите --------------->>>>>>>>> 1 глас
                      2. - общата лига да си остане ---------------------->>>>>>>>> 2 гласа
                      3. - всяка двойка ще си направи самостоятелна head to head лига -> 0 гласа
                      Last edited by 2012; 20.06.2012, 13:19.

Коментар

• Аз гласувам за обща хед то хед

Коментар

• Първоначално изпратено от Hakkinen Разгледай мнение
                          Гласувам да си останем в тази лига и всеки да сравнява точките на своя отбор за съответната фаза (в конкретния случай Quarter-finals) с тези на опонента си според изтегления миналата седмица жребий. Същото и за останалите 2 фази!
                          + 1

и аз съм на същото мнение за турнира на елиминациите

Коментар

• Гласувам да си останем в тази лига и всеки да сравнява точките на своя отбор за съответната фаза (в конкретния случай Quarter-finals) с тези на опонента си според изтегления миналата седмица жребий. Същото и за останалите 2 фази!
                            "The most valuable commodity I know of is information." Gordon Gekko

Коментар

• предлагам да се гласува "кво праим"

1. - отделна лига за елиминациите,
                              2. - с общата лига ли ще си останем
                              3. - всяка двойка ще си направи самостоятелна head to head лига

достатъчно е всеки записал се да гласува, а отговори от рода "за мен няма значение" ще се смятат за отказ от участие и който даде такъв отговор губи служебно и опонента му минава в следващия кръг

отговорите ще чакам до 24 часа ......................... до 12.00 часа на 21.06.2012 г.

Коментар

• Първоначално изпратено от Hakkinen Разгледай мнение
                                Дайте яснота какво ще правим с втората лига, която си спретнахме - тази с елиминациите
                                Последно да си правим ли всяка двойка по една отделна лиха head to head или оставяме нещата както са в момента и след 1/4 финалите само сравняваме точките?
                                хаки, всеки пита какво правим, но никой не казва как предпочита да го направим

аз например исках платената лига да е има отделно класиране и повечето бяха на моето мнение .......................... съответно груйчо направи отделна лига

сега никой не казва иска ли отделна лига за елиминациите, с общата лига ли ще си останем или всяка двойка ще си направи самостоятелна head to head лига --- това са трите варианта

след като груйчо почти спечели лигата (за което му честитя) сега за нас остава да се борим за новата лига на елиминациите...

Коментар

Working...
                                X