IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Фентъзи футболна лига на Инвестор.бг

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Avalanche Разгледай мнение
    Да разбирам ли, че според теб Ба и Бербатов( иначе толкова критикуван от теб) ще вкарат повече голове от Жиру този сезон?
    не знам дали ще вкарат повече, но Ба ми е по-добрата опция, защото бие дузпи и е основен напдател в голаджисйки отбор като Нюкясъл, а Жиру не е първи избор и я играе, я - не. За барбуката ситуацитя е подобна на Ба и не бъркай спортно-техническите му качества (страхотен напдател,с много мисъл и техника), които никога не съм отричал, с малоумната му родоотстъпническа теория и поведението му на п.тка, което никога не съм одобрявал и винаги съм осмивал.
    А може и да си купя Жиру след месец-два, ако се окаже първи избор на Венгер някога си
    Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

Груев, ще споделиш ли кои са силните играчи и защо не са почнали да "точкуват"
      силните играчи, които точкуват са:
      - нападателите на Сити, Ливера, Юнайтед и Челси, т.е. тези, с цени над 10 милки, като Торес, Шрек и Агуеро, които са пълни дупки и Пръцко и Суарез, които се разиграха, всъшност само пръцко си заслужава, което освобождава кинти за маргинали тип Бербатов, Ба, Флечър и т.н., които имат горе-долу съшите точки
      - полузашитници над 9 милки - Бейл, Мата, Азар, Стиви Джи, Лампард. Демпси, Санти Касорла, Нани, Йънг, Кагава, Силва, Насри и т.н.
      - Защитници над 7 милки - Иванович, Тери, Евра, Бейнс, Вермален и т.н.
      - Вратари над 6,5 милки -Чех, Харт, Де Хея и т.н.

или с други думи казано, играчи, за които се очкава да са много напреед с материала, но поради една или друга причина - лоша форма, треньорски контузии, ротации в състава и т.н. не бележат много точки, за сметка на маргинали за малко пари тип Фелаини, Нолан, Макуоли, Демел, Яскалайнен и т.н. и т.н.. Но пък за това са и мениджърите, за д аопределеят съставите и да правят много точки - ето ти си рискувал и си успял с Жиру, кото си заслужава адмирациите, но пилците се броят след 38-мия кръг
      Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

• Първоначално изпратено от man_united Разгледай мнение
        Явно си пропуснал малката подробност, че миналия сезон централния нападател на Арсенал имаше 5-6 годишен опит във висшата лига, а тази година няма нито една година! Освен това не знам как си помисли, че ще бие дузпа, след като е нормално да е 3-4ти избор за Венгер?!?
        Този сезон мисля че са свирили само още една дуспа за Арсенал, срещу Ковънтри за купата - изпълнител бе Жиру( тогава изпусна) ...да си призная нямам представа как точно е списъка на Венгер с изпълнителите на дуспи
        Last edited by Avalanche; 12.11.2012, 11:47.

Коментар

• Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
          миналата година централният нападател на арсенал се казваше иван персиеца, а не некво франсе Аз се замислих да си купя Жиру, но нямаше на мястото на кого, щото все пак си е напдател, а там квотата е ограничена
          Да разбирам ли, че според теб Ба и Бербатов( иначе толкова критикуван от теб) ще вкарат повече голове от Жиру този сезон?

Коментар

irony - rarely understood those days - определено ми хареса

Ами какво да ти кажеш - щом си спечелил миналата година, значи си бил по-добър, ако спечелиш и тази - значи пак ще си бил по-добър, само дето тази година ще спечеля аз или поне всикчо говори в моя полза. Само ми погледни състава и всичко останало става ясно
            Явно си пропуснал малката подробност, че миналия сезон централния нападател на Арсенал имаше 5-6 годишен опит във висшата лига, а тази година няма нито една година! Освен това не знам как си помисли, че ще бие дузпа, след като е нормално да е 3-4ти избор за Венгер?!?

Коментар

както казах - повЕрвах ти. А ако не бях направил глупостта да оставя Нолан и Горкс резерви (до последно се чудих, но реших, че бейл, рафаел, Иванович и особено санти касорла могат да направят нещо, пък то), сега щях съвсем да съм те откъснал, но все още ти давам шанс А пак да питам - виждаш ли колко скъп отбор имам? Не че твоят е еФтин, реално май е втория най-скъп, ама в момента мога да си купя абсолютно всичко, което си пожелая и само чакам силните играчи да почнат да точкуват:cool: Така че надявайте се пълнежа все още да крепи положението, ч е иначе става състезание с един кон
              Груев, ще споделиш ли кои са силните играчи и защо не са почнали да "точкуват"

Коментар

Аз мислих че Жиру ще бие дуспата и тогава нещата щяха да си дойдат на мястото....

Разгледах вашите отбори и отборите на водещите в класирането в България.....и абсолютно никой не е включил Жиру в състава ....а миналия сезон централния нападател на Арсенал беше голмайстор на висшата лига!

btv: Полки, благодаря за поздравленията
                миналата година централният нападател на арсенал се казваше иван персиеца, а не некво франсе Аз се замислих да си купя Жиру, но нямаше на мястото на кого, щото все пак си е напдател, а там квотата е ограничена

Коментар

• Първоначално изпратено от marinbg Разгледай мнение
                  По повод на м. г. - Аз не съм бъркал състава нито веднъж...
                  По повод на тази година - Пак няма да го объркам нито веднъж, затова ще те бия
                  irony - rarely understood those days - определено ми хареса

Ами какво да ти кажеш - щом си спечелил миналата година, значи си бил по-добър, ако спечелиш и тази - значи пак ще си бил по-добър, само дето тази година ще спечеля аз или поне всикчо говори в моя полза. Само ми погледни състава и всичко останало става ясно

Коментар

• Първоначално изпратено от Hakkinen Разгледай мнение
                    Рискът ти с Жиру се оправда, но пък и моето твърдение, че победата ви никак не е сигурна, се оказа, че е било основателно
                    Аз мислих че Жиру ще бие дуспата и тогава нещата щяха да си дойдат на мястото....

Разгледах вашите отбори и отборите на водещите в класирането в България.....и абсолютно никой не е включил Жиру в състава ....а миналия сезон централния нападател на Арсенал беше голмайстор на висшата лига!

btv: Полки, благодаря за поздравленията

Коментар

Миналата година ме би заради 3 неща, които (поне 2 от тях) няма да се случат тази година:
                      - точно за най-важния двуседмичен момент по Коледа и нова година бях на екскурзия в Нуева Йорка и съответно бях поотебал нещата
                      - баш за последния кръг бях в Буда и Пеща и пак същия шит
                      - обърках един капитан - Демпси, който ти донесе 40 точки тогава, срещу 0 на моят капитан, който изпусна дузпа

И въпреки всичко шак щях да те бия, ако не беше изваждането на зашитник на тотнъм (уокър, ако не се лъжа или асу-есото) с контузия в 59 минута и някоя си секунда, а те записаха клийн шит и тези 5 точки ми прецака класирането.
                      С това не омаловажвам победата ти - би си ме честно и почтено, така че сега е мой ред
                      По повод на м. г. - Аз не съм бъркал състава нито веднъж...
                      По повод на тази година - Пак няма да го объркам нито веднъж, затова ще те бия

Коментар

• Първоначално изпратено от marinbg Разгледай мнение
                        Реших да не рискувам с тия 4 жълти картони, но за съжаление на всички им се разминаха. Иначе един от трансферите го позна..
                        Тия 23 точки разлика са нищо. Миналата година ти наваксах около 100, така че... ти си знаеш втората половина
                        Миналата година ме би заради 3 неща, които (поне 2 от тях) няма да се случат тази година:
                        - точно за най-важния двуседмичен момент по Коледа и нова година бях на екскурзия в Нуева Йорка и съответно бях поотебал нещата
                        - баш за последния кръг бях в Буда и Пеща и пак същия шит
                        - обърках един капитан - Демпси, който ти донесе 40 точки тогава, срещу 0 на моят капитан, който изпусна дузпа

И въпреки всичко шак щях да те бия, ако не беше изваждането на зашитник на тотнъм (уокър, ако не се лъжа или асу-есото) с контузия в 59 минута и някоя си секунда, а те записаха клийн шит и тези 5 точки ми прецака класирането.
                        С това не омаловажвам победата ти - би си ме честно и почтено, така че сега е мой ред

Коментар

както казах - повЕрвах ти. А ако не бях направил глупостта да оставя Нолан и Горкс резерви (до последно се чудих, но реших, че бейл, рафаел, Иванович и особено санти касорла могат да направят нещо, пък то), сега щях съвсем да съм те откъснал, но все още ти давам шанс А пак да питам - виждаш ли колко скъп отбор имам? Не че твоят е еФтин, реално май е втория най-скъп, ама в момента мога да си купя абсолютно всичко, което си пожелая и само чакам силните играчи да почнат да точкуват Така че надявайте се пълнежа все още да крепи положението, ч е иначе става състезание с един кон

П.С. Сега погледнах - малко ти е късно за -8 следващия кръг, трябаше този да го напраиш И какво - фелаини за бейл, ба за суарез и още някой, дето не мога да се сетя кой ще е Само Ибату да не се разшие, а ливера пак да се издънят у дома аз южуъл
                          Реших да не рискувам с тия 4 жълти картони, но за съжаление на всички им се разминаха. Иначе един от трансферите го позна..
                          Тия 23 точки разлика са нищо. Миналата година ти наваксах около 100, така че... ти си знаеш втората половина

Коментар

Е ако и следващите пет мача са така то направо ще изпаднем Фулам са доста зле в защита, отделно и като гости принципно са слаби...Демек ако Арсенал не бият този мач незнам кога ще победят

Пиенаар си е доста по рисково от Жиру, както и да го погледнеш....btw: някой ще рискува ли с Оскар??
                            Рискът ти с Жиру се оправда, но пък и моето твърдение, че победата ви никак не е сигурна, се оказа, че е било основателно
                            "The most valuable commodity I know of is information." Gordon Gekko

Коментар

• В този ред на мисли на Грую и Полки, парадокс е и моето класиране. 5-то място в лигата "един срещу друг" и 20-то в класическата, като разликата в точките ни с Лавината е близо 130.

Коментар

• амчи аз да съм казал нещо за лавината? Само дето не е в платената лига, а това за мен си е като да цъкаш демо версия, вместо да си с реален акаунт
                                Иначе грешиш - пръв в измислената лига глЪвЪ-у-глЪвЪ си оставаш ти, а случаят с лавината е доста показателен колко неточна е такъв тип лига (даже той допреди 1-2 кръга беше предпоследен) и затова ви предложих да е безплатна,когато определяхме в началото правилата
                                Та така, сезонът едва сега започва, така че битката се очертава доста сериозна - апропо, ако бях пуснал Нолан и Горкс, вместо рафаел и бейл и бях сложил фелаини за капитан, вместо за вице, щях да имам 90 точки, но ако-то не играе в тази игра

Коментар

Working...
                                X