IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Фентъзи футболна лига на Инвестор.бг

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Avalanche Разгледай мнение
    Е според мен, Бейл, Хазард и Фелайни та дори и Мичу, са по добри опции от Касола. А като си фен на Ливерпул вземи на всяка цена Енрике...той е вашия Бейл - според БР
    в момента все още има добри опции за полузащита и особено защита на ниски цени, та дори и за нападаението има. проблемът е в ренесрките контузии, особено в Сити, където няма как да си сигурен кой точно ще играе, кой ще бие дузпа и т.б. (а вкарват много голове), както и челси (що народ си накупи мата, а той им даде цяла точка този кръг), манчо (в един от най-резултатните мачове беше резерва) и особено слабата форма на ливера (където поне е ясен нападателя, но той избухне един мач и после 5 мача е кръгла нула). Това завърта нешата до голяма степен до късмет - хайде наречете го усет или тама както ви харесва, все ми е тая и до уцелване на капитана - например отборът ми без смени е направил 50 точки, като от тях 38 са ми от капитана. какво да говорим повече....
    А конкретно за Касорла- добра опция, ако имаш кинтаж, но с оглед на лимитирания ти бюджет, без да искам да ти давам акъл, то минчу празников, птичката нолан, морисън, един стърлинг, примерно и т.н. са си опции за без пари. Бейл - спорна работа, тотнъм са в криза, енрике - същата бира, но ти си знаеш
    Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

• Първоначално изпратено от Hakkinen Разгледай мнение
      Но за Стивито си прав, че трябва да си ходи... хубавото е, че го държа отскоро, а не от началото на сезона, че щеше да е сериозен fail. Ще го сменям с Касорла
      Е според мен, Бейл, Хазард и Фелайни та дори и Мичу, са по добри опции от Касола. А като си фен на Ливерпул вземи на всяка цена Енрике...той е вашия Бейл - според БР

Коментар

Аз пък съм в дилема дали да изпукам wildcard-а преди Коледния маратон или да изчакам пролетта... За съжаление няма да имам много опции ако го направя скоро, защото стойността на отбора ми е едва 100.6 милиона
        Ти не разбра ли за 4та поредна година, че уиалдкарда трябва да се използва в началото на сезона?
        The weak are meat and the strong do eat.

Коментар

• Но за Стивито си прав, че трябва да си ходи... хубавото е, че го държа отскоро, а не от началото на сезона, че щеше да е сериозен fail. Ще го сменям с Касорла
          "The most valuable commodity I know of is information." Gordon Gekko

Коментар

• Първоначално изпратено от Avalanche Разгледай мнение
            Използвай е сега - махни Бейнс, Дверарт, Крауч, Пианард и Уиламсон - на тяхно място вземи Енрике, Бейл, Суарес, Морисон и Гаридо и си ти
            Аз съм намерил заместник на Буратино, който видях, че липсва по останалите отбори, а очаквам да дава прилични точки с оглед на формата на отбора му и лично на него
            Ако не ползвам wildcard, почти сигурно това ще е един от безплатните ми трансфери за следващия кръг

Коментар

Аз пък съм в дилема дали да изпукам wildcard-а преди Коледния маратон или да изчакам пролетта... За съжаление няма да имам много опции ако го направя скоро, защото стойността на отбора ми е едва 100.6 милиона
              Използвай е сега - махни Бейнс, Дверарт, Крауч, Пианард и Уиламсон - на тяхно място вземи Енрике, Бейл, Суарес, Морисон и Гаридо и си ти

Коментар

• Аз пък съм в дилема дали да изпукам wildcard-а преди Коледния маратон или да изчакам пролетта... За съжаление няма да имам много опции ако го направя скоро, защото стойността на отбора ми е едва 100.6 милиона

Коментар

• Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
                  точно той е едната дилема
                  Хехех

Коментар

• Първоначално изпратено от Nikola Разгледай мнение
                    Аз най-много се кефя, че държиш Иванович.
                    точно той е едната дилема
                    Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

• топ 3, ама в другите турнири - най-точкуващият им играч е Касорла, а да си вземеш подолски е, ами, хм, как да го кажа, като да си купиш купиш имение в Полша на 31.08.1939
                      А цитатът на жиру е доста непълен, всъщност са отрязали допълнението а, именно:
                      GIROUD was asked if he’s RVP's replacement he simply said: I wouldn’t wait 7 years to become Arsenals top scorer.... and get out of this shitty cupless team to play either in a champion's team or for a real payment, somewhere far, far away from Hamerican redneck's financial stability. In Arsene I trust .... to let me go when the moment comes

Първоначално изпратено от Avalanche Разгледай мнение
                      The front 3 Arsenal played (Podolski, Giroud, Walcott) have scored or assisted 37 goals in all competitions so far this season...избирай

GIROUD was asked if he’s RVP's replacement he simply said: I wouldn’t wait 7 years to become Arsenals top scorer

Коментар

• Аз най-много се кефя, че държиш Иванович.

Коментар

Е няма да е лесно. Имам вариант и с двама от Арсенал но да видим, колко минус ще бъде Груйчето този кръг. ХАХХАХА
                          e, аз имам 2 безплатни трансфера, така че максимумът ми е минус 4 при много извънредни обстоятелства Имам една основна дилема в нападение, която може да се превърне в дилема в зашита/полузащита, затова и опциите ми са 2 или 3 трансфера, но ще я реша след мачовете за евротурнирите - имам достатъчно пари, за да мога да изчакам на спокойствие какво ще стане

Коментар

• Е няма да е лесно. Имам вариант и с двама от Арсенал но да видим, колко минус ще бъде Груйчето този кръг. ХАХХАХА

Коментар

Тази година е много интересно.

Разликите между третия и седмия е минимална и всеки кръг е супер цапаница. Аз трябва да си взема Arsenal coverage, че това че нямах Касорла ме смаза.
                              The front 3 Arsenal played (Podolski, Giroud, Walcott) have scored or assisted 37 goals in all competitions so far this season...избирай

GIROUD was asked if he’s RVP's replacement he simply said: I wouldn’t wait 7 years to become Arsenals top scorer

Коментар

• Тази година е много интересно.

Разликите между третия и седмия е минимална и всеки кръг е супер цапаница. Аз трябва да си взема Arsenal coverage, че това че нямах Касорла ме смаза.

Коментар

Working...
                                X