IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Фентъзи футболна лига на Инвестор.бг

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Полкич, за пореден път ще те помоля да спреш да се заяждаш с мен. Просто няма какво да постигнеш с това. Детско и е много тъжно, че човек на твоята възраст отделя толкова време за това да се заяжда с хората.

От сега те предупреждавам, че всеки един твой пост в тази (или която и да било друга) тема съдържа и най-малката вероятност за заяждане към някакъв потребител ще бъде изтриван моментално.

Ако имаш някакви проблеми в работата или семейството, моля те не си ги изкарвай върху мен или някой друг потребител във форума. Предварително ти благодаря за разбирането.
    The weak are meat and the strong do eat.

Коментар

• [="4"]уикендче, дай знак, че си прочел съобщението което ти пратих....[/SIZE]

Коментар

• Първоначално изпратено от weekend stars Разгледай мнение
        Имам същия проблем от вчера и не става и днес . Грую каза че кода е същия и нищо не е променяно.За съжаление и днес не мога да се логна.
        Това е защото най-вероятно копираш освен кода и празните разстояния след него. Когато пейстнеш кода виж да няма разстояние след него....

Коментар

• Първоначално изпратено от 2012 Разгледай мнение
          ne мога да се логна в лигата без смените

да не си сменил кода???
          Имам същия проблем от вчера и не става и днес . Грую каза че кода е същия и нищо не е променяно.За съжаление и днес не мога да се логна.

Коментар

• груйчо, пращай на лични новия код на лигата без смените и не се прави на ударен, че ще ме накараш да идвам в неделя до софия да те търся след мача

Коментар

• Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
              сефте
              ne мога да се логна в лигата без смените

да не си сменил кода???

Коментар

• Първоначално изпратено от 2012 Разгледай мнение
                сайта на фентъзито яко се бъгна...
                сефте
                Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

• сайта на фентъзито яко се бъгна...

Коментар

• Първоначално изпратено от Hakkinen Разгледай мнение
                    В лигата без смените трябва до 01.09 да ползваме първия wild card, в противен случай ни изгаря, нали така беше?
                    точно така, а втората е когато я пусне фентъзито през януари
                    Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

• В лигата без смените трябва до 01.09 да ползваме първия wild card, в противен случай ни изгаря, нали така беше?
                      "The most valuable commodity I know of is information." Gordon Gekko

Коментар

• Първоначално изпратено от Nikola Разгледай мнение
                        Момчета, да не забравите да оправите отборите си. Успех на всички през новия сезон. Искрено се надявам да стане готино и завързано състезание, което да не спечеля още покрай коледа.

Гледайте ме, започваме!
                        направил съм 2 малки корекции, за да е по-достоверно писанието

Коментар

• Момчета, да не забравите да оправите отборите си. Успех на всички през новия сезон. Искрено се надявам да стане готино и завързано състезание, което да не спечеля още покрай коледа.

Гледайте ни започваме!

Коментар

• и аааааа да...

някой модерастващ тук ще се сети ли да нулира анкетата по-горе?

ммммммммммммерси за което

Коментар

• Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
                              не се е логнал и с отбор във фентъзито
                              като знам колко време ще ми отнеме да направя отборите днес изобщо не ми се почва .............................. или в краен случай ще оставя сайта да ми направи служебно отбор

а като знам, че ще трябва да правя отбор и на кучето ми със задачата да спечели повече точки от първия сезон на участник разчитащ в последните сезони на сайтове да му казват играчите в отбора му, то ми идват сили и импулс за работа

Коментар

• само за инфо - получил съм преводи от всички в двете платени лиги без уикенд старс, но предполагам, че не си е гледал компа и/или няма достъп до нет, защото не се е логнал и с отбор във фентъзито Дано да успее да се включи, че ако пропусне първия кръг и ще се получи кофти ситуация - или ще трябва да го изключим, или ще стартира от по-неизгодна позиция...

Коментар

Working...
                                X