IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Фентъзи футболна лига на Инвестор.бг

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Nikola Разгледай мнение
    Би трябвало Рафаел да е починал вече, което да позволи на Вал да играе дясно крило, но със САФ никога не може да знаеш. Аз примерно сега очаквам Нани да е резерва.

На този етап в нашия отбор, абсолютно нищо не се знае, така че внимавай кого взимаш.
    Няма за кога да внимавам, аз вече направих каквото направих снощи

Имам някакво предчувствие, че Челси ще се саморазправят със свраките, затова си запазих Торес и Мата от двойния кръг, макар че ми се струва, че Азар би трябвало да носи доста повече точки от Мата. Играе по-уверено...
    "The most valuable commodity I know of is information." Gordon Gekko

Коментар

• Първоначално изпратено от Hakkinen Разгледай мнение
      Валенсия пак ли ще играе бек срещу Фулъм
      Би трябвало Рафаел да е починал вече, което да позволи на Вал да играе дясно крило, но със САФ никога не може да знаеш. Аз примерно сега очаквам Нани да е резерва.

На този етап в нашия отбор, абсолютно нищо не се знае, така че внимавай кого взимаш.
      The weak are meat and the strong do eat.

Коментар

• Валенсия пак ли ще играе бек срещу Фулъм

Коментар

• Много е важно ВдВ да играе този уикенд. Според последното интервю на АВБ, той няма да бъде продаден и ще започне тази седмица. Дано.

Груец кой ще ти е капитан бе? Ако не си -4 не виждам как ще имаш добър капитан за този кръг.

Коментар

• Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение

И друго нещо, което ви казах за хед-ту-хед лигата - пича, дето е играл с мен имаше 3-ти или 4-ти резултат ор всички, но получава 0 точки и е на 9-то място, при положение, че този, който е на 8-мо има 30 точки по-малко от него в кръга. Късмет, да се паднеш с по-слабо представил се в кръга, респективно малшанс да се паднеш с по-силно представил се.
            Нали, малко като във Висшата лига се получава понякога играеш с по-силни отбори, а понякога с по-слаби...а и моментната форма има значение

Аз много се кефя на успеха си срещу 1912, но като гледам следващия кръг пак ще играя срещу него

Коментар

Колец, що се правиш на луд - правила няма и няма и как да има или поне са много апокрифни. И като за неточни удари се вземат точки, кажи ми как мата е с положителен индекс, при положение, че имаше поне 5 аута С бонусите ситуацията е същата като с точките в първия кръг - тотален късмет.
              Мата има много километри навъртяни, има няколко interceptions и много пасове. Хубавото на този модел е че си е чиста математика и няма никакъв субективизъм.

Коментар

• Първоначално изпратено от Nikola Разгледай мнение
                Брато, вземи научи тези правилата за бонусите че взе да писва да ревеш по темата. Асистенциите имат съвсем малко тегло в индекса. Също така на неточен удър към вратата се взима от PPI. Не е толкова трудно да вникнеш в логиката на бонусите. Просто трбва малко да се напъне и да помисли човек.
                Колец, що се правиш на луд - правила няма и няма и как да има или поне са много апокрифни. И като за неточни удари се вземат точки, кажи ми как мата е с положителен индекс, при положение, че имаше поне 5 аута С бонусите ситуацията е същата като с точките в първия кръг - тотален късмет.
                Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

• Не знам за бонусите, но този Иванович откъде го измислихте баси Че някой и капитан си го беше направил.
                  Евала!

Коментар

• Сега е време да купуваме играчи на Ливърпул щото се очаквало през уикенда да направят мача на живота си ...след днешната излагация срещу Хартс!

Коментар

И пак за неразбориите в бонус системата на лигата:
                      - как може азар, дето има 3 асистенции и е играч на мача, да не получи нито една бонус точка
                      - откъде-накъде ЪЪ има асистенция
                      - как може гари кейхил, заради 1 случкарски гол да получи 3 бонус точки, при положение, че като защитник, работата му е да предпазва вратата си от голове, а е получил цели 2 и то от смешно отборче като рединг
                      .
                      Брато, вземи научи тези правилата за бонусите че взе да писва да ревеш по темата. Асистенциите имат съвсем малко тегло в индекса. Също така на неточен удър към вратата се взима от PPI. Не е толкова трудно да вникнеш в логиката на бонусите. Просто трбва малко да се напъне и да помисли човек.

Коментар

• Моят отбор е типичен пример за това как може да си един от най-слабите в даден GW и все пак да си взел победа. Както обичат да казват родните национали след приятелските мачове "Важни са трите точки!"

В крайна сметка от много въртене на отборите преди да започнат мачовете, отбора ми , в който мога да правя смени е останал само с 1 играч от Рединг, което заедно с избора на Стъридж е основната причина за слабия резултат този кръг.

Коментар

- как може азар, дето има 3 асистенции и е играч на мача, да не получи нито една бонус точка
                          Ще получи бонус от школата по актьорско майсторство към Лондонския театър

Коментар

• тъйцък, никой не пише тук - да похваля орелл-а за прекрасния кръг в лигата без смени - реално ще е много трудно някой да го бие на седмична база там (също така да напомня, че тази или другата седмица трябва да се ползва уайлд картата), а и себе си, макар че при мен имаше лека каръщина, която ми отне 10-на точки (минимум).

И пак за неразбориите в бонус системата на лигата:
                            - откъде-накъде ЪЪ има асистенция
                            - как може гари кейхил, заради 1 случкарски гол да получи 3 бонус точки, при положение, че като защитник, работата му е да предпазва вратата си от голове, а е получил цели 2 и то от смешно отборче като рединг

И друго нещо, което ви казах за хед-ту-хед лигата - пича, дето е играл с мен имаше 3-ти или 4-ти резултат ор всички, но получава 0 точки и е на 9-то място, при положение, че този, който е на 8-мо има 30 точки по-малко от него в кръга. Късмет, да се паднеш с по-слабо представил се в кръга, респективно малшанс да се паднеш с по-силно представил се.
                            Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

• Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнение
                              Той няма да я вкара,бе спокойно.
                              Ясно е че няма да я вкара..., а Нани ще излети високо над гредата

Коментар

• Първоначално изпратено от man_united Разгледай мнение
                                Урочаса го момчето значи...

Сър Алекс бие дузпата на Нани
                                Той няма да я вкара,бе спокойно.
                                Life won't wait for you.

Коментар

Working...
                                X