IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Фентъзи футболна лига на Инвестор.бг

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от fantasy_gt Разгледай мнение
    Ба ще играе, но едно полувреме. Азар ще даде гол, а Мата ще го замени в 60-тата минута.
    Иначе "светците" ще победят с 1:3 или 2:3
    С три гола на Пънчън и три асистенции на Ламбърт

Коментар

• Първоначално изпратено от Nikola Разгледай мнение
      Момци, какви са ви очакванията за мача на Челси довечера? Ба ще играе ли? Азар ще вкара ли два гола? Мата ще бъде ли rested?
      Ба ще го пазят за мача с Арсенал! Торес се вижда, че за големи мачове не става, но срещу Саутхямптън доказа че се справя на ниво! За едно с Марин и Моузес ще оформят страхотна атакуваща тройка

Коментар

Момци, какви са ви очакванията за мача на Челси довечера? Ба ще играе ли? Азар ще вкара ли два гола? Мата ще бъде ли rested?
        Ба ще играе, но едно полувреме. Азар ще даде гол, а Мата ще го замени в 60-тата минута.
        Иначе "светците" ще победят с 1:3 или 2:3

Коментар

• Момци, какви са ви очакванията за мача на Челси довечера? Ба ще играе ли? Азар ще вкара ли два гола? Мата ще бъде ли rested?
          The weak are meat and the strong do eat.

Коментар

• Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
            e, то само ти да беше - що народ получиха точки от безплатните защитници на саутхемптън и кпр А на мен ми резнаха гола на евра, дейш и капутите, но нищо - тази година няма да се откажа: с парите, които имам, е въпрос на време на клекнеш, макар че реално се различаваме само в защитите
            Колко години ще трябва да играеш за да чатнеш, че team value-то е от вторично значение.

Виж примерно на първия и втория в света, колко са им скъпи отборите. Ако не си промениш подхода към играта не виждам, как ще минеш Марин и дори лавината!

Стягай се Груйче, че не остана време!
            Last edited by Nikola; 14.01.2013, 09:55.

Коментар

Груйче, за да е мъка по-голяма имам асистенция и 2 точки бонус на онзи защитник, който струва 3.8. аххахаха
              e, то само ти да беше - що народ получиха точки от безплатните защитници на саутхемптън и кпр А на мен ми резнаха гола на евра, дейш и капутите, но нищо - тази година няма да се откажа: с парите, които имам, е въпрос на време на клекнеш, макар че реално се различаваме само в защитите
              Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

• Груйче, за да е мъка по-голяма имам асистенция и 2 точки бонус на онзи защитник, който струва 3.8. аххахаха

Коментар

• Каква засада бе баце.....

Хайде не и ти моля те...

Коментар

Е то си се видя на повторенията, че Видич си я довкара. Не наглей. Това са си две асистенции от защитник.
                    абе гол, асистенция и клийн шийт щеше да е по-добре, а сега само 7 точки, при планирани 15 + бонуси. Е, такива моменти правят разликите понякога - особено когато от пейката ти влизат защитници с чисти мрежи, дето не си ги очаквал и т.н.
                    А Видич нищо не довкарва - удари го по главата - и с него, и без него топката си беше в очертанията и си беше гол. Не знам защо като се удари в противников защитник и топката си промени траекторията и из;ъже вратаря не е автогла, а гол, а тук се води гол на Видич, щото я докоснал с празната си сръбска кратуна
                    П.С. И ако беше гол на видич, трябваше да е засада, ама нейсе
                    Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

ебати тъпото, да дадат гола на онзи избушленяк Видич, а не на евроцигането
                      Е то си се видя на повторенията, че Видич си я довкара. Не наглей. Това са си две асистенции от защитник.

Коментар

• ебати тъпото, да дадат гола на онзи избушленяк Видич, а не на евроцигането

Коментар

и оскар вместо азар
                          Оскар на мястото на Лампард. Азар ще играе на някое от крилата.

Тази седмица ще атакувам първото място в лигата Груйче. Дано върже.

Коментар

Е той вече има два гола в FA Cup. Неизбежно е да вкара този звярко и в шипа. Аз лично очаквам Рафата да започне 4-4-2 срещу Светците с Ба и Торес в атака.
                            и оскар вместо азар

Коментар

• Първоначално изпратено от the old fisher Разгледай мнение
                              Ба изобщо дали ще вкарва за Челси.......
                              Е той вече има два гола в FA Cup. Неизбежно е да вкара този звярко и в шипа. Аз лично очаквам Рафата да започне 4-4-2 срещу Светците с Ба и Торес в атака.

Коментар

Изригна вярно си е но поне го имаш, което е по-важното. Очаквам Ба да зашие 2 гола.
                                Ба изобщо дали ще вкарва за Челси.......
                                Не казвай хоп преди да скочиш..

Коментар

Working...
                                X