Първоначално изпратено от fantasy_gt
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Фентъзи футболна лига на Инвестор.бг
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от Nikola Разгледай мнениеМомци, какви са ви очакванията за мача на Челси довечера? Ба ще играе ли? Азар ще вкара ли два гола? Мата ще бъде ли rested?
Коментар
-
Първоначално изпратено от Nikola Разгледай мнениеМомци, какви са ви очакванията за мача на Челси довечера? Ба ще играе ли? Азар ще вкара ли два гола? Мата ще бъде ли rested?
Иначе "светците" ще победят с 1:3 или 2:3
Коментар
-
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнениеe, то само ти да беше - що народ получиха точки от безплатните защитници на саутхемптън и кпр А на мен ми резнаха гола на евра, дейш и капутите, но нищо - тази година няма да се откажа: с парите, които имам, е въпрос на време на клекнеш, макар че реално се различаваме само в защитите
Виж примерно на първия и втория в света, колко са им скъпи отборите. Ако не си промениш подхода към играта не виждам, как ще минеш Марин и дори лавината!
Стягай се Груйче, че не остана време!Last edited by Nikola; 14.01.2013, 09:55.The weak are meat and the strong do eat.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Nikola Разгледай мнениеГруйче, за да е мъка по-голяма имам асистенция и 2 точки бонус на онзи защитник, който струва 3.8. аххахахаNever argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Коментар
-
Първоначално изпратено от Nikola Разгледай мнениеЕ то си се видя на повторенията, че Видич си я довкара. Не наглей. Това са си две асистенции от защитник.
А Видич нищо не довкарва - удари го по главата - и с него, и без него топката си беше в очертанията и си беше гол. Не знам защо като се удари в противников защитник и топката си промени траекторията и из;ъже вратаря не е автогла, а гол, а тук се води гол на Видич, щото я докоснал с празната си сръбска кратуна
П.С. И ако беше гол на видич, трябваше да е засада, ама нейсеNever argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Коментар
-
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнениеебати тъпото, да дадат гола на онзи избушленяк Видич, а не на евроциганетоThe weak are meat and the strong do eat.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнениеи оскар вместо азар
Тази седмица ще атакувам първото място в лигата Груйче. Дано върже.The weak are meat and the strong do eat.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Nikola Разгледай мнениеЕ той вече има два гола в FA Cup. Неизбежно е да вкара този звярко и в шипа. Аз лично очаквам Рафата да започне 4-4-2 срещу Светците с Ба и Торес в атака.Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Коментар
-
Първоначално изпратено от the old fisher Разгледай мнениеБа изобщо дали ще вкарва за Челси.......The weak are meat and the strong do eat.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Nikola Разгледай мнениеИзригна вярно си е но поне го имаш, което е по-важното. Очаквам Ба да зашие 2 гола.Не казвай хоп преди да скочиш..
Коментар
Коментар