IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Фентъзи футболна лига на Инвестор.бг

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• логични два гола на персийчето и може би ще мина маринския още този кръг
    аз не съм наличен за утре
    Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

• Първоначално изпратено от Nikola Разгледай мнение
      Да бе. Все едно.

Искате ли да гледаме някъде мачовете, момци? Сега излизам и ще съм в дживение, но ако се организирате нещо може и у нас. Само ми звъннете да знам.
      звучи като добра идея за утре някъде на по бира..

Коментар

• Първоначално изпратено от marinbg Разгледай мнение
        Може да е Ван Перси
        Да бе. Все едно.

Искате ли да гледаме някъде мачовете, момци? Сега излизам и ще съм в дживение, но ако се организирате нещо може и у нас. Само ми звъннете да знам.
        The weak are meat and the strong do eat.

Коментар

• Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
          принципно си прав Гледам направил си и третата смяна - увря ли ти главата за Рунтавото, при това капитан, или ще сдаваш водачеството още тази седмица
          Може да е Ван Перси

Коментар

• Всички са -4 и -8 баси. Дори и в моята лига.

За това и аз реших да рискувам малко с Росицки. Пък да видим.

Успех симпатяги! Малко оста.
            The weak are meat and the strong do eat.

Коментар

• Първоначално изпратено от marinbg Разгледай мнение
              ti go vodish za 200 kinta, az go vodia da ne ti gi dam..
              izbrah si kapitan...
              принципно си прав Гледам направил си и третата смяна - увря ли ти главата за Рунтавото, при това капитан, или ще сдаваш водачеството още тази седмица
              Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

4. Аз и маринския ще решим битката помежду си (на по 100 кинта или пълнолетен чивас, който каквото му е кеф) в следващите 2 кръга, засега марин води с 11 точки
                ti go vodish za 200 kinta, az go vodia da ne ti gi dam..
                izbrah si kapitan...

Коментар

• Първоначално изпратено от Avalanche Разгледай мнение
                  Здравейте,

Поздравление за всички - доста точки сте направили този кръг.

Дайте съвет кой да сложа за Капитан през следващия кръг из между - Пиенард, Иелевич, Руни, или Ван Пърси.

в момента съм по скоро за някой от Евъртън с оглед 'лесния' им мач.

От друга страна Руни има потенциял да вкара много голове тъй като Юнайтед търсят голова разлика и ако им тръгне мача ще вкарат много предполагам че и Чичарито ще е титуляр, но все пак дуспата ще е бие Руни(ако е изпусне става криво)

Арсенал имат на пръв поглед лесен мач и Ван пърси сигурно ще вкара

Та вижте в каква дилема съм - Кой да избера?
                  пиенард е повече по асистенциите според мен, а желевич ще мушне пак две шайби , на АРСЕНАЛ е нужен един гол в повече от противника и не съм убеден дали ван Перси ще е голмайстора въпреки че норич пускат доста голове

аз заложих на рунтавия защото чак сега дъртия алкохолик ще се сети, че тези 20 мача през сезона в които спечелиха с 1-0 в крайна сметка ще му помогнат да вземе само калъфката на шипЪ

Коментар

ами ти почна да вадиш инфо за тзои кръг и аз с е спрях, за да не ти сецна ентусиазма, щото на един мъж, като му секне ентусиазма
                    ами снощи в 19.00 часа като видях, че не си дал инфото, а си поздравил Хаки за победата, счетох за нужно да внеса малко яснота и нагледно да илюстрирам ситуацията

Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
                    От казаното по-горе е видно следното:
                    1. Колеца бие в платената лига със смените, ако не стане уникално чудо
                    2. Хаки бие за седмичния приз, ако рууни не шесттрик, примерно
                    3. Аз и полкича ще решим битката за платената лига без смените, като за момента му водя с 24 точки 2 кръга преди края
                    1. кюстендилския, че печели е ясно от много време
                    2. че Хаки спечели на седмична база е вън от всякакво съмнение .................. освен ако пак няма някакво разместване при точкуването от този кръг
                    3. че ти ще спечелиш в лигата без смени е ясно от доста време, но очаквах повече от Самуил и неговия отбор

4. Аз и маринския ще решим битката помежду си (на по 100 кинта или пълнолетен чивас, който каквото му е кеф) в следващите 2 кръга, засега марин води с 11 точки
                    успех желая и да двамата ...................... нека по-добрия да спечели

5. И най важно - полки е скрит левскар - навсякъде е убедително втори
                    вчера като видях, че водя само с 5 т. в другата лига и си помислих, че и там ще стана втори

....................... и вече започнах да си припомням думите на бай ганя патков които ще напиша накрая .................. а именно, че:

1 - аз съм моралния шампион
                    2 - че има някаква скрита завера срещу мен ................ в смисъл -> световна конспирация да съм втори
                    3 - че няма да позволя да се гаврят с отбора на народа
                    4 - и т.н. .............. все в този дух

Коментар

• ами ти почна да вадиш инфо за тзои кръг и аз с е спрях, за да не ти сецна ентусиазма, щото на един мъж, като му секне ентусиазма Вчера имаше бъг в лигата и нещо омотаха точките, а и до последно не бяха сложили бонусите за мачовете от вторник и затова има'ше лека обърквация

Класиране в платената лига:
                      1. Колеца - 2140 точки
                      2. полкича - 2003
                      3. маринския - 1924
                      4. аз - 1913
                      5. хаки - 1832

Класиране за малката седмична награда:
                      1. хаки - 133
                      2. полки - 128
                      3. аз - 118
                      4. марин - 114
                      5. колеца - 109

Класиране в лигата без смени:
                      1. аз - 1112
                      2. полки - 1088
                      3. лудата крава - 1054
                      4. хаки - 1033
                      5. ГТ-то - 967
                      6. маринския - 839

От казаното по-горе е видно следното:
                      1. Колеца бие в платената лига със смените, ако не стане уникално чудо
                      2. Хаки бие за седмичния приз, ако рууни не шесттрик, примерно
                      3. Аз и полкича ще решим битката за платената лига без смените, като за момента му водя с 24 точки 2 кръга преди края
                      5. И най важно - полки е скрит левскар - навсякъде е убедително втори

Коментар

• Първоначално изпратено от _1912_ Разгледай мнение
                        честито на Хаки и от мен

какво е класирането за "малкия приз"

интересното е, че има малка разлика в точки спрямо вчерашните резултати за изминалия кръг

в другата лига в която играя - вчера водех на следващия след мен с 5 точки, а според днескашното класиране вече водя с 11 т. ......................... нямам на представа какво става

и така като погледнах в нашата лига положението се оказа, че още по една точка е присъдена на груйчо и на мен, 2 т. са дали на маринчо и цели 3 т. получава кюстендилския, а хаки остава със същите точки

и така според последните резултати класирането е следното:

1. Хаки --- 133 т.
                        2. 1912 --- 128 т.
                        3. Грую --- 126 т.
                        4. Марин --- 122 т.
                        5. кюстендилеца --- 117 т.

като се махнат точките за трансферите преди последния кръг класирането би следвало да се запази в този вид, но да се намалят точките и се получава следния резултат

1. Хаки --- 133 т.
                        2. 1912 --- 128 т.
                        3. Грую --- 118 т.
                        4. Марин --- 114 т.
                        5. кюстендилеца --- 109 т.

ако има някаква грешка в класирането или с точки, моля, да ме поправите...

------------------------

груйчо беше поел задължението с тези сметки ................... но нещо се отказа

Коментар

Мойсейчо е задължителна смяна, поне за мен. Що не разкараш Мата и някой защитник и да си купиш Мойсей и Компани или Вермален (не съм ти гледал състава, та не знам дали ги имаш)? А Кели ти е за без пари, но пък -4 точки са си -4 точки, а гаранцията за клийн шийт е нулева
                          точно това направих вчера

махнах мата и симпсън (на който му бях вдигнал мерника още миналата седмица) и на тяхно място взех мойсей и верминатора

отпред махнах сисе и на негово място вкарах рунтавия

следващата седмица ще махна рунтавия и ще взема агуеро или тевез ................... и с това ще приключа сезона

Last edited by 2012; 04.05.2012, 18:58.

Коментар

Мойсейчо е задължителна смяна, поне за мен. Що не разкараш Мата и някой защитник и да си купиш Мойсей и Компани или Вермален (не съм ти гледал състава, та не знам дали ги имаш)? А Кели ти е за без пари, но пък -4 точки са си -4 точки, а гаранцията за клийн шийт е нулева
                            Еванс, Мата и Симпсън аут -> Моузес, Вермален и Компани

И без това нямам пари за Шрек или РвП, поне да стискам палци за гол на някой от защитниците в мачовете, в които се очакват много голове
                            "The most valuable commodity I know of is information." Gordon Gekko

Коментар

• Първоначално изпратено от Hakkinen Разгледай мнение
                              Ами аз точно него се опитвам да разкарам - навсякъде го пишат контузен

Кели го гледах, засега ме спира това, че се опитвам в последните кръгове да взимам само играчи, чиито отбори има за какво да играят, а Съндърланд не са такъв отбор.

Сега се замотах още повече, защото съм убеден, че Моузес ще избухва срещу Блекбърн и Уулвс, а Мата почти сигурно ще пропусне поне един от двата мача на Челси, но ако направя и тази смяна, вече отивам на -8

Коментар

• Първоначално изпратено от Nikola Разгледай мнение
                                Просто хората се вманиачават да не правят повече от една смяна. Това е правилно, но не и когато има такъв голям двоен кръг с възможност за толкова много точки. Заради това и много хора подцениха ситуацията. Тотнъм не бяха във форма, прекалено голям rotation risk при Челси и Ливърпул, Евертън са средняци и тн.

Просто при двойните кръгове трябва да се действа много по-смело с -8/012 за смени.
                                ами не знам, за мен този кръг беше страхотна предпоставка за много точки, като особено от Челси и Тотнъм се чакаха супер много точки. Челси не ги взех заради финала за ШЛ - ако не се бяха контузили, купувах Тери, Мата И Торес (хайде Торес можеше и да не го купя) като стой та гледай. Иначе Евертън изненадаха с разгрома над съндърланд, както и Нюкясъл с погрома от Уигън, но останалото си беше без изненади - тотнъм имаха супер лесни мачове, така че ако можех да взема 5 играча от там, щях да го направя, но си има лимити. Абе интересен кръг беше, ама лощото е, че на маринския му върза с Желавич в първия мач - само като му видях капитана и бях убеден, че ще го мина още този кръг, но пък остава интригата за финала - макар че като го гледам е без Рууни и Персийчето, което си е огромен минус за него този кръг, но .....

Коментар

Working...
                                X