Първоначално изпратено от НАИВHИК
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Кавги и ругатни
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от НАИВHИК Разгледай мнениеДа ева, те и хората вече не са като хоратаБаба ме научи на много неща.
tnm
Коментар
-
Първоначално изпратено от bingo Разгледай мнениеДа еба тая крива нива,нищо вече не кат хората, а е петък!
Наздраве!
Коментар
-
Първоначално изпратено от ТАТО Разгледай мнениеда ва еВа и всичките ненормалници , драскачи,празноглавци и безделници дет пишете в инбестора да ва еВа
Да ва питам аз вий работа немате ли си бре ?
Коментар
-
Първоначално изпратено от gigow Разгледай мнениеАха, типичен римлянин си е...
Пък коментаторът снощи го клеветеше, че бил осиновен от италианци, де еВа и коментатора да еВа!
имах те за сериозен човек
Балотели е роден в Палермо, какъв е тогава?
Предполагам, че разбираш за какво говоря, но аз не разбирам защо ти така говориш
Примерите в световен мащаб са много когато един спортист приеме друга националност за пари. Случая не е такъв, какъвто се мъчите да го изкарате. Негър, негър, ама не е циганин. И най ме изкефи, дето казал, че истинските му родители са тези, които са го отгледали, а не тези, които са го родили и изоставили, но се сетили за него когато стал известен...
Коментар
-
Първоначално изпратено от luboil Разгледай мнениеМайтапа майтап, ама Балотелито си е роден в Италия, за разлика от другите дето пра-пра-пра-дядо им бил ...самозванец...
Та Билота макар и афро-амер за разлика от другите самозванци дето търсят поле за изява си е италианец.
Или може би Пепе-животното е по-португалец?
Пък коментаторът снощи го клеветеше, че бил осиновен от италианци, де еВа и коментатора да еВа!Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.
Коментар
-
Първоначално изпратено от zlatna treska Разгледай мнениеЗащо само педерасите, а лесбийките ?
Педерасите са си педераси, долу педерасите.
Ама лесбийките е друга бира. Те са по принцип с широко мислене и няма нищо общо с педерастите стига да има две жени.
Коментар
-
Първоначално изпратено от REDA Разгледай мнениеСКАЧАЙ НА БАНАНе !!! ))
П.п. Нема ли Марко поколение бре, или си траеш за коледата? От сега търся наденици за коледатаLast edited by luboil; 29.06.2012, 14:47.
Коментар
Коментар