Е замислете се - ако един стойностен човек реши (случайно попаднал) да напише мнение във коя и да е от по обсъжданите теми какво ще се случи? Значи тук всички сме с много свободно време и се чудим какви глупости да измислим, но хората си ценят времето... И значе пише човека, въпреки че примерно е служител в някоя банка и е свръх зает и наистина иска да напише нещо професионално и интересно.... и от там - Джейми, щрола, Три без гъз, Джоан и всякакви лузъри го засипат с пумия и обиди.. Какво би накарало този човек втори път въобще да отдели и 20 минути (които може да направи някоя важна сделка) да спори с някакви утрепки, дето си измислят фалшиеви самоличности...... Виж че изчезнаха Краси Петров, Маранди, Проди и той рядко се обажда, също и Равновесие и Мастър ъф дъ севън сиис... От 100 мнения има 5 нормални... Всичко друго е "Три без коз" и Ъп 6000..........
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Кавги и ругатни
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнениерапане вкарващата атака срещу три безкоз е дама каро
Коментар
-
Първоначално изпратено от Три без коз Разгледай мнениеТи си олигофрен бе момче.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Rapana Разгледай мнениеИ ми изтриха цял пост в оптимизма в който се усъмнявах в сексуалната ориентация на Три без кос и изказвах предположение че се плющят със Щрол.... После питах ТБК в коя фирма работи че да я препоръчвам на всички мързели дето си търсят работа, щото няма друго място дето някой олигофрен да седи от сутрин до вечер в инвестора и да му дават заплата..... Ама той не отговори, защото от как е във форума няма нито едно конкретно и смислено мнение.... Много е тъп и упорит
Коментар
-
И ми изтриха цял пост в оптимизма в който се усъмнявах в сексуалната ориентация на Три без кос и изказвах предположение че се плющят със Щрол.... После питах ТБК в коя фирма работи че да я препоръчвам на всички мързели дето си търсят работа, щото няма друго място дето някой олигофрен да седи от сутрин до вечер в инвестора и да му дават заплата..... Ама той не отговори, защото от как е във форума няма нито едно конкретно и смислено мнение.... Много е тъп и упорит
Коментар
-
Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнениеЦСКА е побеждавал Ювентус във ВСЕКИ ЕДИН от трите мача между двата тима, играни в София. Славните торинци вече по навик свалят гащите още от летището когато ни гостуват.
Божественият е вкарвал 4 гола на синявиците, от изходящото отверстие излиза пръдлив газ, а оная фльорца не я знам каква играе.
Коментар
-
Ей мама му стара пак изпростя форума и пак се навъдиха идиотите (тук може)... Изчезне Люк ето ти Три без коз... Изчезнат лорда и миро ето ти щрол... Само бате Киро го нема да изъпка та да стане пълен гювеча... И после - навремето пишели министри във форума... Че кой министър ще си комуникира с тия безмозъчни....
Коментар
-
Първоначално изпратено от Rapana Разгледай мнениеЕ значи и двамата сме прави... Ама много ме дразни това педерстче - вече 5 години работим заедно, не е минал и един ден без да водим с часове някой олигофренски спор от рода - Какъв газ излиза при пърдене или Тереза Орловски германка ли е или полякиня или колко гола е вкарал най много Стоичков на Левски или Вярнио ли е че ЦСКА е била Ювентус в София..... Абе деба и човечето..
Божественият е вкарвал 4 гола на синявиците, от изходящото отверстие излиза пръдлив газ, а оная фльорца не я знам каква играе.Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4i40Преобладаващо е метан..
Но има и фосген, дефозген и тн.....
Коментар
-
Първоначално изпратено от Rapana Разгледай мнениеТо не е едно и също - да спорим и да се обиждаме по английски фин начин не е "простотия".....Баба ме научи на много неща.
tnm
Коментар
-
Първоначално изпратено от netware5 Разгледай мнениеТо си има тема за това и то отдавна. Потърси я и я избутай отгоре. Казва се Простотията на форума
Коментар
-
Първоначално изпратено от stamba69 Разгледай мнениеТака ли - не знаех
Е нищо - нека да има още една
"Кавги и ругатни " по заглавието и
ще стане ясно - какво става вътре в нея
И да завърша подобаващо: Какъв газ излизаше когато човек пърди? Май метан беше че спорим с един колега.....
Коментар
Коментар