Първоначално изпратено от bgg_red
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Кавги и ругатни
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от fickata Разгледай мнениеКойто може го може !
ще искарам калъчката--е за НАДЕНИЦАТА ви отепах!!!
http://farm6.static.flickr.com/5248/5222600580_2e7c1c2264_b.jpg
Коментар
-
Първоначално изпратено от bgg_red Разгледай мнениеstreltsi777 ЧАДО
да ХОДИШ ДА СЕ ПОДМИЕШ
и да идваш бърже, щото ще
те ЕВА грубо да знаеш!!!
Платен дръскач да тъ ЕВА !!!!!!!Много добре изглеждащо средностатистическо българско прасе, мутирало по време на чернобилската радиа
Коментар
-
Първоначално изпратено от bgg_red Разгледай мнениеТе ПРАСЕТАТА са и мой любимци !!!
Требе само тихо да си лочат
от копанките да си дремят по
цял ден, да се препичат на слънчице,
да се наслъждават тихо и доволно
на един щастлив живот !!!
И така до денят :
Баба ме научи на много неща.
tnm
Коментар
-
Първоначално изпратено от kev Разгледай мнениеШегувате се вие, ама хората масово вече взеха да изперкват, и то не с дни а с часове И ако тоя с заложниците, тоя с газовите бутилки и редовните с изоставени и "захвърлени" новородени деца ги показват по телевизията, то има и много други, които не стигат до ефир, и ставаме свидетели на действията им предимно по улиците и площадите на градовете...За селата не говоря, там е пустош... Преди малко някакъв в центъра на Русе наизкарал някакви вещи, написал нещо на лист хартия, вдигнал го високо и вика ли вика... Кой знае какво му е на човека отвътре, а и кой ли го интересува!? А тия дето вървят и си говорят сами? Оставаме чужди за хорските неволи, а те все повече ще зачестяват! Бях свидетел и как 2-ма се млатят (буквално) на един светофар, щото едини бил отнел предимството на другия на предното кръстовище!!?
Хората вече не издържат психически, и съвсем не мисля че всички сами са си виновни...но няма да напсувам никого, за сега...Баба ме научи на много неща.
tnm
Коментар
-
Може би си прав пич, че главната причина е в мисленето, и по-точно в неговата чисто физиологична ограниченост. Умът ни си има капацитет, и когато се случват много и начесто неща които той не може да обработи и асимилира се стига до такива на пръв поглед крайности. И няма нищо чудно в това Та... решението в случая е толкова лесно и очевадно - трябва да се научим все по-малко да разчитаме на ума си и на мисленето, и все повече и по-често да се доверяваме на интуицията си!
И си прав, че може би не в тази тема е мястото, но така и така реших да го напиша тук.
П.С. Отново няма да псувам никого!
Коментар
-
Шегувате се вие, ама хората масово вече взеха да изперкват, и то не с дни а с часове И ако тоя с заложниците, тоя с газовите бутилки и редовните с изоставени и "захвърлени" новородени деца ги показват по телевизията, то има и много други, които не стигат до ефир, и ставаме свидетели на действията им предимно по улиците и площадите на градовете...За селата не говоря, там е пустош... Преди малко някакъв в центъра на Русе наизкарал някакви вещи, написал нещо на лист хартия, вдигнал го високо и вика ли вика... Кой знае какво му е на човека отвътре, а и кой ли го интересува!? А тия дето вървят и си говорят сами? Оставаме чужди за хорските неволи, а те все повече ще зачестяват! Бях свидетел и как 2-ма се млатят (буквално) на един светофар, щото едини бил отнел предимството на другия на предното кръстовище!!?
Хората вече не издържат психически, и съвсем не мисля че всички сами са си виновни...но няма да напсувам никого, за сега...Last edited by kev; 29.03.2011, 16:37.
Коментар
-
Рапане!? Виждаш ли какво става с твоята тема? Много евачи много нещо! Голем ентусиазъм, бря.
Ама то у наше село е така........мнооо, ама мнооо сме силни на маса и анонимно пред компа! А кога требе наистина да се еве /И ДА СЕ БАЧКА/ на малцина им стиска да го правят!Нищо не препоръчвам на никого, нали всеки си има глава над рамената.
Коментар
Коментар