Първоначално изпратено от skorpio
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Кавги и ругатни
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от Пенчев Разгледай мнениеКазах ти аз,Фицка,да не му се връзваш на Реда,ама не слушашЕй го сега пък и туй прасе не харесвал,че даже и последователи си намери.Ако толкова държиш да си прасе,ето нещо тематично/хем е и розово/:
П.П. Дон Корлеоне да го еВа в лупарата да го еВа !Много добре изглеждащо средностатистическо българско прасе, мутирало по време на чернобилската радиа
Коментар
-
Първоначално изпратено от fickata Разгледай мнениеДоне, ти са радвай, че не съм та подкарал и тебе . Ама ти ся кат видя как страстно го еВа Реда и кво викаш : Остай него, почни мене. Еееее, пари ше зема да искам вече. Да ва еВа в уомосексуалистите, да ва еВа !
Не спори с ГЛУПАК! Ще те свали на нивото си и ще те бие с опит.
私は最高のトレーダーだ
Коментар
-
Първоначално изпратено от Пенчев Разгледай мнениеКазах ти аз,Фицка,да не му се връзваш на Реда,ама не слушашЕй го сега пък и туй прасе не харесвал,че даже и последователи си намери.Ако толкова държиш да си прасе,ето нещо тематично/хем е и розово/:
Вече всички знаят каква свиня си,поне си сложи нещо по-розаво , че е по -възбуждащо
Last edited by skorpio; 30.03.2011, 17:47.Не спори с ГЛУПАК! Ще те свали на нивото си и ще те бие с опит.
私は最高のトレーダーだ
Коментар
-
Първоначално изпратено от skorpio Разгледай мнениеИ аз, и аз да го ева. ЗоофилМного добре изглеждащо средностатистическо българско прасе, мутирало по време на чернобилската радиа
Коментар
-
Първоначално изпратено от bgg_red Разгледай мнениеОнова РОЗОВОТО ПРАСЕНЦЕ
го подозирах, че е много голямо,
грозновато, нагло, тлъсто и многоооо
миризливо ЧЕРНО СВИНЕ и
моите подозрения излезнаха вярни !!!
Да тъ ЕВА и ГРОЗНОТO ПРАСЕ
да тъ ЕВА !!! :Не спори с ГЛУПАК! Ще те свали на нивото си и ще те бие с опит.
私は最高のトレーダーだ
Коментар
-
Първоначално изпратено от bgg_red Разгледай мнениеОнова РОЗОВОТО ПРАСЕНЦЕ
миризливо ЧЕРНО СВИНЕ и
да тъ ЕВА !!! :Много добре изглеждащо средностатистическо българско прасе, мутирало по време на чернобилската радиа
Коментар
-
Онова РОЗОВОТО ПРАСЕНЦЕ
миризливо ЧЕРНО СВИНЕ и
да тъ ЕВА !!! :--е за НАДЕНИЦАТА ви отепах!!!
http://farm6.static.flickr.com/5248/5222600580_2e7c1c2264_b.jpg
Коментар
Коментар