Първоначално изпратено от skorpio
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Кавги и ругатни
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от fickata Разгледай мнениеНе лежиш, ама ги ядеш ! Ба си и гнусният помияр
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ares8008 Разгледай мнениеА а а не не тука се обърка вече ... аз съм free of range КУЧЕ не лежа в лайна... ама ти май много знаеш по въпроса...Много добре изглеждащо средностатистическо българско прасе, мутирало по време на чернобилската радиа
Коментар
-
Първоначално изпратено от jamiemirror Разгледай мнениеБойко ве, ти ли си ве душко?Много добре изглеждащо средностатистическо българско прасе, мутирало по време на чернобилската радиа
Коментар
-
Първоначално изпратено от jamiemirror Разгледай мнениеБойко ве, ти ли си ве душко?Не спори с ГЛУПАК! Ще те свали на нивото си и ще те бие с опит.
私は最高のトレーダーだ
Коментар
-
Първоначално изпратено от skorpio Разгледай мнениеТи пък де се обаждаш,сбъркано програмистче със заплата от 6 бона
Коментар
-
Първоначално изпратено от bgg_red Разгледай мнениеМАСТИО
щото като си вързана на синджира
не сереш и не ядеш пак там !!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от jamiemirror Разгледай мнениеКат та гледам тука - сигурно твойта е сама у вас сега
Или може би не?Не спори с ГЛУПАК! Ще те свали на нивото си и ще те бие с опит.
私は最高のトレーダーだ
Коментар
-
Първоначално изпратено от skorpio Разгледай мнениеБаси спамерите.Вий жени нямате ли бе траверси издухани.
ни на женско и затова му викат СВИНЕ !!!!
зА кучето НЕ ЗНАМ ,,,,,--е за НАДЕНИЦАТА ви отепах!!!
http://farm6.static.flickr.com/5248/5222600580_2e7c1c2264_b.jpg
Коментар
-
Първоначално изпратено от skorpio Разгледай мнениеБаси спамерите.Вий жени нямате ли бе траверси издухани.Много добре изглеждащо средностатистическо българско прасе, мутирало по време на чернобилската радиа
Коментар
-
Първоначално изпратено от skorpio Разгледай мнениеБаси спамерите.Вий жени нямате ли бе траверси издухани.
Или може би не?
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ares8008 Разгледай мнениеи аз нища ама хигиена ко да праиш...
поне прилагам такава ... за разлика от други...кадето лежат и се хранят в лайната...
щото като си вързана на синджира
не сереш и не ядеш пак там !!!--е за НАДЕНИЦАТА ви отепах!!!
http://farm6.static.flickr.com/5248/5222600580_2e7c1c2264_b.jpg
Коментар
-
Първоначално изпратено от fickata Разгледай мнениеАм нийй докат са караме са радвай, щот ако са саюзим, да не родиш червени грухтящи маймунчета.Не спори с ГЛУПАК! Ще те свали на нивото си и ще те бие с опит.
私は最高のトレーダーだ
Коментар
-
Първоначално изпратено от fickata Разгледай мнениеВерно е храним се в лайната , но не с лайна.
Коментар
Коментар