If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Пердашите все напред и нагоре.
С новата до този момент дума "гАзорезник", спокойно може да Ви титулуват и д-р по иновативна филология.
--------
Забележка:
гЪорезник - основното занимание всички педеруги от тази тема.
гАзорезник - субект с господстващо положени върху газова доставка.
--------
Абе що така с лошото не мога да разбера той просто може да е онзи дето спира (режи) газа от Русия
С новата до този момент дума "гАзорезник", спокойно може да Ви титулуват и д-р по иновативна филология.
--------
Забележка:
--------
Добре дошъл бре да та еВа !
Много добре изглеждащо средностатистическо българско прасе, мутирало по време на чернобилската радиа
Ей газорезник, няма да ми казваш какво да правя и се обръщай с доктор към мен, капиш!
Този форум е за сериозни бизнесмени, не е за пубери от 3то УНГ, хайде направи си услуга и си изтрии профила.
Някой спешно да се обади на доктор дохтора ни има нужда от доктор
Хората губят ума си на тълпи , а се връщат към здравия разум бавно и един по един .
--------
Забележка:
Да се прави разлика между
гАзорезник и гЪзорезник.
--------
--------
Забележка:
--------
Ей газорезник, няма да ми казваш какво да правя и се обръщай с доктор към мен, капиш!
Този форум е за сериозни бизнесмени, не е за пубери от 3то УНГ, хайде направи си услуга и си изтрии профила.
хахахахах не ти отива на титлата да ми говориш така Ваше Докторско Височество...и междудругото сериозните бизнесмени не киснат във форуми да си пишат с пубери от 3то УНГ... по добре ти си направи тази услуга с изтриването, че както чета тук 70 % са точно такива и няма да му е удобно на Негово Докторско Височество да го нареждат така както аз сега...
Да се поучим от п-р Петров, да прегърнем дори и враговете си за да живеем в мир и разбирателство.
Като чета тази тема, не мога да повярвам колко дебили има във форма и невероятното количество простащина което реализират.
Сега като дойде новото правителство , ще иницирам законодателни промени за хората които пишат глупости в интернет да им се забранява да го ползват, глоби и затвор.
г-н Черкезов като не ви харесва просто не четете темата, никой не ви кара на сила, пък заглавието и е Кавги и Ругатни - предполага се че няма да четем Достоевски, а ще си говорим каквото ни е на сърце и на уста, кой каквото му сака...
Като чета тази тема, не мога да повярвам колко дебили има във форма и невероятното количество простащина което реализират.
Сега като дойде новото правителство , ще иницирам законодателни промени за хората които пишат глупости в интернет да им се забранява да го ползват, глоби и затвор.
Да се поучим от п-р Петров, да прегърнем дори и враговете си за да живеем в мир и разбирателство.
Коментар