Първоначално изпратено от anonimen komardjia
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Кавги и ругатни
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от anonimen komardjia Разгледай мнениеДокторе почитания!
Пердашите все напред и нагоре.
С новата до този момент дума "гАзорезник", спокойно може да Ви титулуват и д-р по иновативна филология.
--------
Забележка:
гЪорезник - основното занимание всички педеруги от тази тема.
гАзорезник - субект с господстващо положени върху газова доставка.
--------
Много добре изглеждащо средностатистическо българско прасе, мутирало по време на чернобилската радиа
Коментар
-
Първоначално изпратено от Черкезов Разгледай мнениеЕй газорезник, няма да ми казваш какво да правя и се обръщай с доктор към мен, капиш!
Този форум е за сериозни бизнесмени, не е за пубери от 3то УНГ, хайде направи си услуга и си изтрии профила.Хората губят ума си на тълпи , а се връщат към здравия разум бавно и един по един .
Коментар
-
Първоначално изпратено от anonimen komardjia Разгледай мнение
--------
Забележка:
Да се прави разлика между
гАзорезник и гЪзорезник.
--------
Коментар
-
Първоначално изпратено от Черкезов Разгледай мнениеЕй газорезник,
Пердашите все напред и нагоре.
С новата до този момент дума "гАзорезник", спокойно може да Ви титулуват и д-р по иновативна филология.
--------
Забележка:
--------
Last edited by anonimen komardjia; 13.04.2011, 01:47.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Черкезов Разгледай мнениеЕй газорезник, няма да ми казваш какво да правя и се обръщай с доктор към мен, капиш!
Този форум е за сериозни бизнесмени, не е за пубери от 3то УНГ, хайде направи си услуга и си изтрии профила.
хахахахахах сериозни бизнесмени хахахахахаLast edited by Ares8008; 13.04.2011, 01:54.
Коментар
-
Ей газорезник, няма да ми казваш какво да правя и се обръщай с доктор към мен, капиш!
Този форум е за сериозни бизнесмени, не е за пубери от 3то УНГ, хайде направи си услуга и си изтрии профила.Да се поучим от п-р Петров, да прегърнем дори и враговете си за да живеем в мир и разбирателство.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Черкезов Разгледай мнениеКато чета тази тема, не мога да повярвам колко дебили има във форма и невероятното количество простащина което реализират.
Сега като дойде новото правителство , ще иницирам законодателни промени за хората които пишат глупости в интернет да им се забранява да го ползват, глоби и затвор.
Коментар
-
Като чета тази тема, не мога да повярвам колко дебили има във форма и невероятното количество простащина което реализират.
Сега като дойде новото правителство , ще иницирам законодателни промени за хората които пишат глупости в интернет да им се забранява да го ползват, глоби и затвор.Да се поучим от п-р Петров, да прегърнем дори и враговете си за да живеем в мир и разбирателство.
Коментар
-
Първоначално изпратено от fickata Разгледай мнениеХммм, май на солариум си бил ? Взе да се докарваш пред нас Еее прав е дядо Фройд, че всичко до там се свежда. Сърболежки на дупето имаш май ?
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ares8008 Разгледай мнениеКак ша ви го Туря на всичките... прасета, маймауни и тем подобни ...Много добре изглеждащо средностатистическо българско прасе, мутирало по време на чернобилската радиа
Коментар
-
Първоначално изпратено от bgg_red Разгледай мнениеЩе ми се наденеш на големия член !!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от LANDLORD 31 Разгледай мнениеТебе най-много. И то в кимизарника!--е за НАДЕНИЦАТА ви отепах!!!
http://farm6.static.flickr.com/5248/5222600580_2e7c1c2264_b.jpg
Коментар
-
Първоначално изпратено от LANDLORD 31 Разгледай мнениеШе ви шивам ей!Много добре изглеждащо средностатистическо българско прасе, мутирало по време на чернобилската радиа
Коментар
Коментар