IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Купувам БГ жетони и моливи !!!

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Имам и колекция от маратонки Ромика от 1976 и Дащайн от 1981г, и Албански кубинки от 1979г., Румънски налъми 1970г., губер от 1967г.(производство Самоковска Комуна).
    Всичко продавам за 1000лв.
    ГДБОП- гражданско движение за борба с организираната политическа престъпност.

Коментар

• Първоначално изпратено от бай Стамен Тракториста Разгледай мнение
      Имам уникална и богата колекция от некролози
      ха-ха, не бях чувал досега за такава точно

Колекционерството е страст неподлежаща на описание.
      Абе краста си е, аз имам колекция от над 600 кибрита от всякакви страни, години и материали. Всички приятели знаят и който където обикаля по света ми влачи, поне е лесно, щото не е нещо голямо, или тежко
      А във Виена, когато си купих 2 кибрита дълга клечка с репродукции на Климт за 12 евро и гаджето щеше да ме бие

На едно изложение във Франция пък попаднах на щанд на "Seita", която заедно със "Swedish match" и "Feudor" са едни от най-големите производители на кибрити.

само да кажа, че като си тръгвах - момичето на щанда вече се обаждаше, че трябва пак да зареждат
      Намират се и разни по-стари български

или от поднебесната Империя

има и разни тематични серии

и пластмасови има

абе кви ли не

А по света си има и разни дружества на филуменистите, с някои съм контактувал ...

Обаче гадните запалки все повече изместват традиционния кибрит
      Don't work hard, work smart!

Коментар

• Имам химикалки с пълнители от 77г. интересумат ли ви?
        Синьо и черно мастило?
        ГДБОП- гражданско движение за борба с организираната политическа престъпност.

Коментар

Продадох я, защото открих истинската си същност.... да колекционирам ....некролози .....Единственият съм в БГ, а по света има може би неповече от 20 човека откачени като мене. Имам уникална и богата колекция от некролози, както от БГ така и от цял свят.
          Сега разбрахме кой отлепя некролозите от стълбовете и спирките.
          Мнението не е препоръка за търговия с ценни книжа!

Коментар

• Продавам златна монета ,от 22.09.1908г- 20 лева.

За Независимостта на България ,1908г , с лика на Цар Фердинанд I, Номинал 20 лева,с клонки отстрани на герба и корона

Коментар

• Ти ме разби с тези некролози.......... Мисля че имам някакви моливи вкъщи.Ткмо направих ремонт, и сега връщам нещата по шкафовете.Като ги изнамеря ще пиша

Коментар

Продадох я, защото открих истинската си същност.... да колекционирам ....некролози .....
                "Only when the dusk starts to fall does the owl of Minerva spread its wings and fly."

Коментар

• Започни да си колекционираш сапуни и салфетки...може и разни други вещи
                  Моливите ми са нови,купени и прибрани,но едва ли ще се разделя скоро с тях
                  Странни хора

Коментар

• Няма противоречие - под "нови" моливи разбирам неподострени, а не нови от времето и епохите след 1944 г. Както и да е. Колекционерството е страст неподлежаща на описание. Само колекционер може да разбере колекционер. Аз до преди 2 год. колекционерах БГ монети с грешки и фабрични дефекти. Направих мощна и богата колекция може би най-голямата и богата в страната. После я продадох с много голяма печалба. Продадох я, защото открих истинската си същност.... да колекционирам ....некролози .....Единственият съм в БГ, а по света има може би неповече от 20 човека откачени като мене. Имам уникална и богата колекция от некролози, както от БГ така и от цял свят. Като казвам некролози имам предвид, че българските ги събирам до 1944 г. , а тези от широкия свят до 1860 г. след това не са много интересни за мен лично.
                    Щото имам излишни пари та рекох да поставя началото като започна да събирам и жетончета и моливи....
                    Айде със здраве
                    Last edited by бай Стамен Тракториста; 05.02.2011, 19:46.

Коментар

• Имам колекия от чисто нови моливи,но е събирана в периода 1962г.-1984г

Коментар

• Малко не те разбирам, дърти, ама нови и неползвани. Но принципно ми харесва темата. Минавали са ми мисли за колекции от разни работи, различни от акции. Имам някои наистина ценни неща, но не мога да докажа произхода им.
                        Интересно ми е останалите съфорумци дали колекционират и какво.

Коментар

• Купувам БГ жетони и моливи !!!

Здравейте българи,
                          купувам БГ жетони и моливи до 1944 г.
                          Жетони всякакви - от хотели, фабрики и т.н.
                          Моливи - рекламни фирмени или обикновени, с черен графит или цветни, употребявани, но желателно е да са нови, неподострени, демек UNC
                          Пишете на лични.
                          Поздрави
                        Working...
                        X