Ако има място и аз бих се включил Също като Хакинен, нямам особени заложби, но компенсирам с желание
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Футболен отбор на форума
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Андрей Любенов Разгледай мнениепривет
подали сме заявка за участие във форумната лига по футбол - аматьорски турнир между участници в различни форуми
проведени са разговори с доста от вас чрез лични съобщения, ако още някой иска да се присъедини към футбола - да пише тук
целта е да организираме мачлета, чрез които да се поддържа оптимална форма на отбора и да се отсеят още звезди
Принципно и аз съм за, ама ако може малко повече инфо за този турнир - кога се играе, колко играчи от отбор и т.н.
П.С. И не е лошо да се направят едни пресявки, примерно, ако има много желаещи за участие + да се определи кой какъв ще го играе, че иначе става манджа с гроздеNever argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Коментар
-
Първоначално изпратено от optional Разгледай мнениемного си напънал торес на тая снимка, в отбора вече има фенове на Ливърпул и нз дали ще се впишеш
Коментар
-
Първоначално изпратено от mom4i Разгледай мнениеАйде бе хора, няма ли и мене да ме вземете?!?!
И на мен ми се играе!
Коментар
-
Футболен отбор на форума
привет
подали сме заявка за участие във форумната лига по футбол - аматьорски турнир между участници в различни форуми
проведени са разговори с доста от вас чрез лични съобщения, ако още някой иска да се присъедини към футбола - да пише тук
целта е да организираме мачлета, чрез които да се поддържа оптимална форма на отбора и да се отсеят още звездиТагове: Отмаркиране на всички
Коментар