IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Футболен отбор на форума

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Ако има място и аз бих се включил Също като Хакинен, нямам особени заложби, но компенсирам с желание

Коментар

• Първоначално изпратено от Андрей Любенов Разгледай мнение
      привет
      подали сме заявка за участие във форумната лига по футбол - аматьорски турнир между участници в различни форуми

проведени са разговори с доста от вас чрез лични съобщения, ако още някой иска да се присъедини към футбола - да пише тук

целта е да организираме мачлета, чрез които да се поддържа оптимална форма на отбора и да се отсеят още звезди
      а защо другарите от Инвестора са забравили да ми пратят ЛС и на мен ????? А доколкото виждам и на Пешо777, и на Хаки, а на единственото футболно сборище, което напарвихме пишещите в Инвестора, всички горепосочени бяхме налице
      Принципно и аз съм за, ама ако може малко повече инфо за този турнир - кога се играе, колко играчи от отбор и т.н.
      П.С. И не е лошо да се направят едни пресявки, примерно, ако има много желаещи за участие + да се определи кой какъв ще го играе, че иначе става манджа с грозде
      Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

• Първоначално изпратено от optional Разгледай мнение
        много си напънал торес на тая снимка, в отбора вече има фенове на Ливърпул и нз дали ще се впишеш
        Еми то си трябва да си го напънеш Торес - я гледай колко е ялов на световното!

Коментар

• Пишете ме и мен, ако има места... качества ми липсват, но компенсирам с желание
          "The most valuable commodity I know of is information." Gordon Gekko

Коментар

• Първоначално изпратено от mom4i Разгледай мнение
            Айде бе хора, няма ли и мене да ме вземете?!?!
            И на мен ми се играе!
            много си напънал торес на тая снимка, в отбора вече има фенове на Ливърпул и нз дали ще се впишеш

Коментар

• Айде бе хора, няма ли и мене да ме вземете?!?!
              И на мен ми се играе!

Коментар

• бройте ме и мене

Коментар

• Първоначално изпратено от Libor
                  за тая лига ли говорим?

http://forumsleague.com/
                  за същата. навит?

Коментар

• аз също съм участвал с друг отбор, но нещата отиват към разпад и се прехвърлям. нещо обаче не се виждат желаещи и едва ли ще можем да правим спаринги

Коментар

• аз съм малко наднормен, но смятам, че мога да се справя доста ефективно в защита.

за след мача и на маса съм винаги на линия
                      ~МЕЧО~

Коментар

• не е страшна тая лига, сега играх с един отбор, прехвърлям се в този, по-елитарен е пък да видим - само дано не се почне от трета дивизия

Коментар

• как бе - бием наред и ставаме първи ще сложим лого на форума "Бъди първи във футбола"

Коментар

• имам спомен от онзи път, когато се събирахме да ритаме, преди доста време беше. хубаво е, че форумно ще си имаме поле за изява, ама ме съмнява какво е качеството

в тая лига все пак има и доста добри отбори, поне това съм гледал на Спортна София

Коментар

• Футболен отбор на форума

привет
                              подали сме заявка за участие във форумната лига по футбол - аматьорски турнир между участници в различни форуми

проведени са разговори с доста от вас чрез лични съобщения, ако още някой иска да се присъедини към футбола - да пише тук

целта е да организираме мачлета, чрез които да се поддържа оптимална форма на отбора и да се отсеят още звезди
                            Working...
                            X