If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
ЗдравеЙтИ пичовИ ,
готвите ли се за утре
трябва да ги смачкаме в последния мач от Сезона ...само че май ще сме без Жиката
заради лошите атмосверни условия.
Също така ще се лишим и от неговото внимание на "КоледНото ПаРти" поради неотложни служебни ангажименти
Да не дойде на мач разбирам, ама да пропусне коледното парти вече е прекалено! Ще трябва да се измислят някакви санкции!
ЗдравеЙтИ пичовИ ,
готвите ли се за утре
трябва да ги смачкаме в последния мач от Сезона ...само че май ще сме без Жиката
заради лошите атмосверни условия.
Също така ще се лишим и от неговото внимание на "КоледНото ПаРти" поради неотложни служебни ангажименти
Аз съм се заел да трупам голове и точки в полза на ФЕН!!!
Но чета във форумната лига че мястото ни на върха е застрашено не от 3-кратният шампион на лигата(които са 3-ти с изоставане от 8т.),не от "най-техничният" отбор в лигата(които са на 2-ро място с изоставане от 7т.),а от новака в лигата от "Б" група
Опааа, май и по върховете почнаха да се страхуват от нас! хахаха
Аз съм се заел да трупам голове и точки в полза на ФЕН!!!
Но чета във форумната лига че мястото ни на върха е застрашено не от 3-кратният шампион на лигата(които са 3-ти с изоставане от 8т.),не от "най-техничният" отбор в лигата(които са на 2-ро място с изоставане от 7т.),а от новака в лигата от "Б" група
Уауу наистина доста сериозна дискусия.Аз за себе си смея да твърдя че не съм поради простата причина че не съм се регнал там ..освен ако не съм Сумнанбулствал
Мисля, че не зная кой е, но според мен трябва да се подържат добри взаимотношения с противниците.Даже ЗАМУНДАТА ме кефат -Приятен отбор с повратливи играчи,но просто нямат шанс да ни бият, като им стъпим здраво!
Ф1 са много силен отбор но явно им липсва нещо и влезнаха в слаба Форма (отново след като се Срещнаха с нас)
Лелелеле, кой е изперкал така във форума на лигата бе?!
Хора, спазвайте добрия тон, щото в крайна сметка наистина идеята е да се забавляваме там. Тия разправиики само изнервят обстановката излишно!
Аре, па да биеме другия мач орлетата, че е важно!
Пичове, кой от вас се е запалил така във форума на форумната лига и се е заял с всички?
Не е редно, моля, спазвайте добрия тон и там, защото в крайна сметка това е доброволно състезание и никой не е длъжен да се занимава със скандали, караници и болни амбиции!
Дали ще побеждаваме или не - това зависи от нас, ако показваме мускули по форумите едва ли ще станем по-силни като отбор
Коментар