Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Футболен отбор на форума
Collapse
X
-
Нека си храни човека бе, кво го ядете! Другите хора (отбори) се палят на първо място, защото ги е яд, че идваме от нищото и се получи така, че изпреварихме доста от тях, които играят отдавна в тая лига. Освен това по тия отбори има хора, които се изживяват като някъв елит или нещо подобно и непрекъснато повтарят, че щом си "новобранец" едва ли не нямаш право да говориш нищо друго освен хвалебствия по адрес на некви куци отбори като ДИР-а примерно! (срещу които между другото играхме толкова зле, колкото никога не сме играли и те решиха, че са ни изпуснали)
А за тия "елитните" може би ще е по-хубаво изобщо да няма никакви нови отбори и отборчета в лигата и да си риткат мачленца помежду си всеки уикенд. Който го е яд и си няма работа само дебне какво ще напише Кравата Му и показва колко много се е засегнал. Проблема си е техен!
Коментар
-
Първоначално изпратено от mom4i Разгледай мнениеПичове, виждате ли как арсенал мачка ЯМК-то?Last edited by Eti_; 22.04.2011, 12:37.
Коментар
-
Първоначално изпратено от mom4i Разгледай мнениеАма ти си станал много прилежен в тва отношение - да не са те мъмрили на Чепеларе!?
Аз съм на линия, разбира се!
там просто имаше тежки и крайни разговори след четвъртата ракияLiverpool was made for me and I was made for Liverpool!
Коментар
-
Първоначално изпратено от gerrard Разгледай мнениеВсички ли сме на линия днес, че трябва да почвам да чертая схемата
а нали започваме и с ротационната система, за да останем по-свежи за края на сезона хубаво е да се знае на кого ще разчитаме днес.
Хайде почвайте да се броите....
Коментар
-
Първоначално изпратено от gerrard Разгледай мнениеВсички ли сме на линия днес, че трябва да почвам да чертая схемата
а нали започваме и с ротационната система, за да останем по-свежи за края на сезона хубаво е да се знае на кого ще разчитаме днес.
Хайде почвайте да се броите....
Аз съм на линия, разбира се!
Коментар
Коментар