IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Футболен отбор на форума

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от bat_emo Разгледай мнение
    съдията се справи добре.много остри влизания от самото начало на мача.като цяло ман ютд заслужено победиха.нямаше много положения в мача както се очакваше.съжалявам за дира понеже са ми много симпатичен отбор.на нас обаче много ни се точат.наричаха ни кръводарители,пълнеж,анонимници.и то човек който не е гледал един наш мач.голямо самочувствие голямо нещо.много ще се радвам когато му затворим устата отто ли тото лие не го знам.сигърен съм че този човек не се събличал по физическо.ще им покажем какво можем на есен с новите попълнения.
    Явно високия залог си е казал думата и момчетата са се поизнервили.
    Лично аз чакам с нетърпение новия сезон - има какво да доказваме!

Коментар

• Първоначално изпратено от mom4i Разгледай мнение
      От съдията ли дойде резачката!?
      съдията се справи добре.много остри влизания от самото начало на мача.като цяло ман ютд заслужено победиха.нямаше много положения в мача както се очакваше.съжалявам за дира понеже са ми много симпатичен отбор.на нас обаче много ни се точат.наричаха ни кръводарители,пълнеж,анонимници.и то човек който не е гледал един наш мач.голямо самочувствие голямо нещо.много ще се радвам когато му затворим устата отто ли тото лие не го знам.сигърен съм че този човек не се събличал по физическо.ще им покажем какво можем на есен с новите попълнения.
      http://vbox7.com/play:6b57c30dca

Коментар

• Първоначално изпратено от enforcer Разгледай мнение
        не успяха дира да се преборят с ман юн вчера. сериозна резачка обаче имаше през целия мач
        От съдията ли дойде резачката!?

Коментар

• не успяха дира да се преборят с ман юн вчера. сериозна резачка обаче имаше през целия мач

Коментар

• президентът сякаш нещо се ослушва...

Коментар

• Първоначално изпратено от kravata_mu Разгледай мнение
              Вие хептен откачихте,Нещо жегата ли ви е напекло,чудите се как да се подмажете на президентО и трЕнера ли..просто незнам
              Никъде не съм написал нещо за или против някой ,камо ли съотборник.И не се меря с никой,просто показах себе си
              май ги взимаш нещата присърце.а иначе жегата че ме напече,напече ме.аз съм за тренировките и за пиенето.тва е от мен отивам да се самоубия.
              http://vbox7.com/play:6b57c30dca

Коментар

• Първоначално изпратено от gerrard Разгледай мнение
                ....
                И да попитам президента, кои са заслужилите, които ще бъдат водени на море
                Е как кои,
                тея дето им е най-бело дупето,ще се цопкат в морето
                ~МЕЧО~

Коментар

• Първоначално изпратено от mom4i Разгледай мнение
                  Няма ей! Президента е недосегаем - тва е положението.
                  Вие хептен откачихте,Нещо жегата ли ви е напекло,чудите се как да се подмажете на президентО и трЕнера ли..просто незнам
                  Никъде не съм написал нещо за или против някой ,камо ли съотборник.И не се меря с никой,просто показах себе си
                  ~МЕЧО~

Коментар

• Относно подготовката за новия сезон- кондиционния треньор е на линия Айде само организацията да е по- сериозна И ми се иска да знам все пак кой проявява желание за трениране
                    www.crossfit.bg

Коментар

• http://www.btv.bg/videos/novini/vide...tsov_idva.html
                      Е така искам и ние да влезем в А група- със самочувствие и желание да мачкаме
                      www.crossfit.bg

Коментар

• Мисля, че от другата седмица трябва да започваме подготовката за новия сезон. Хайде там кондиционният треньор да има грижата
                        И да попитам президента, кои са заслужилите, които ще бъдат водени на море
                        Liverpool was made for me and I was made for Liverpool!

Коментар

• ХА да Ви е честита промоцията!!!Хвала на такъв отбор!Браво момчета, желая Ви не по-малко емоционален и успешен сезон в А група!!!

Коментар

• Не се сдържах като го видях това!

Коментар

• Първоначално изпратено от kravata_mu Разгледай мнение
                              Ей....
                              Няма ей! Президента е недосегаем - тва е положението.

Коментар

• Ей....
                                ~МЕЧО~

Коментар

Working...
                                X