If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Значи мога да се завъртя да видя за какво става въпрос, макар че имам всякакви екипчета, точно зелено трудно ще намеря, но не и невъзможно
Няма значение ,важно е зелено да е !
Незнам дали ще бъда в събота ,но все ще видиш Зелени Мухи който блуждаят
Събираме се поне половин час преди началото
Тва е след успешния първи сезон с фанелката на Инвестор. Президентът е развързал кесията и те е пратил на курорт в Южния парк, а ти си траеш - ей така се разваля климата в отбора! Гледам, че и други хора са се поизгубили от форума - сигурно и те разпускат някъде!
Не че имам думата ,но си мисля че Събота 2 юли 13:00 Bulfleet - Investor.bg може да дойдеш с зелено екипче !Пък ако наистина можем да те приобщим ,ще имам гордостта като Мениджър от Висшата лига
Значи мога да се завъртя да видя за какво става въпрос, макар че имам всякакви екипчета, точно зелено трудно ще намеря, но не и невъзможно
Търсите ли си хора за отбора? Мога да помогна - бивш десен халф и десен защитник... само до ниво В група, но пак мога да съм от полза
Не че имам думата ,но си мисля че Събота 2 юли 13:00 Bulfleet - Investor.bg може да дойдеш с зелено екипче !Пък ако наистина можем да те приобщим ,ще имам гордостта като Мениджър от Висшата лига
Високи цели имате ми се струва.Сега ще имате поне оправдание защо не сте първи в групата Жалко само че няма да играем един срещу друг,докато сме набрали скорост да минем и през вас
Целта ни е една ,и вече веднаж сме я постигали (ако си спомняш).Въпроса е сега това да стане оФициално записано в статистиката
Коментар