Първоначално изпратено от kircone
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Футболен отбор на форума
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от kravata_mu Разгледай мнениеДНЕС ,Пропускам и аз ... по обясними причини~МЕЧО~
Коментар
-
Първоначално изпратено от kravata_mu Разгледай мнениеПропускам и аз ... по обясними причини
Коментар
-
Първоначално изпратено от kravata_mu Разгледай мнениеПропускам и аз ... по обясними причини
Коментар
-
Първоначално изпратено от Андрей Любенов Разгледай мнениечестно казано - не помня вече. в събота от 16:00 играем мач, заповядай да се включиш. Носи си една зелена фланелка
Но при първа такава ще дойда ...
Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна
Коментар
-
Първоначално изпратено от Колчо Слепеца Разгледай мнениеЛюбенов,
мен що ме шкартирахте тогава ???
Коментар
-
Първоначално изпратено от Андрей Любенов Разгледай мнениеЗдравей,
формалните условия са да пишеш сравнително редовно във форума и регистрацията ти да е поне отпреди 8 месеца.
практически е малко по-трудно, защото имаме право на по 1, максимум 2 нови попълнения на сезон...
мен що ме шкартирахте тогава ???
Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна
Коментар
-
Първоначално изпратено от barona1914 Разгледай мнениеАз съм естествено на линия,но ще играя симулативно.Все пак играем срещу най-великия отбор.
Коментар
-
Първоначално изпратено от barona1914 Разгледай мнениеАз съм естествено на линия,но ще играя симулативно.Все пак играем срещу най-смешковския отбор.
; )Last edited by kravata_mu; 27.07.2011, 00:09.~МЕЧО~
Коментар
Коментар