IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Футболен отбор на форума

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от optional Разгледай мнение
    Ей кравичке ти няма ли да се разсърдиш?
    щом не пише значи е сърдит.то това е от ясно по ясно.
    http://vbox7.com/play:6b57c30dca

Коментар

• Освен и аз да се разсърдя, за да бъде наред всичко.
      А Пецолини е разрушител, тва ми е ясно!

Коментар

• Ей кравичке ти няма ли да се разсърдиш?

Коментар

Той ми е сърдит и не ми подава... ама може и да е сърдит на целия отбор щото и на другите не подава
          май ше го вадиме от отбора.ако продължава така нищо добро не го чака.и аз ше се расърдя и ще спра да подавам.не че на мен някой ми подава ма просто така за спорта.вече съм сърдит така да знаете.

Коментар

• Първоначално изпратено от mom4i Разгледай мнение
            Как не връзва бе!? Т'ва не е оправдание - твойта работа е да вкарваш! А за паса от Любо - май има да почака още!
            И да ти кажа, че мойта работа в повечето случай е да руша играта на др. отбор !!!! РАЗБРА ЛИ !!!! само ме упрекваш

Коментар

• Първоначално изпратено от kravata_mu Разгледай мнение
              ..Чака си паса от Любо
              Той ми е сърдит и не ми подава... ама може и да е сърдит на целия отбор щото и на другите не подава

Коментар

• Как не връзва бе!? Т'ва не е оправдание - твойта работа е да вкарваш! А за паса от Любо - май има да почака още!

Коментар

Първоначално изпратено от optional;
                  .........
                  Айде земи вкарай един път най-накрая пъ ти бе!!!
                  ..Чака си паса от Любо
                  ~МЕЧО~

Коментар

Ми не връзва бе Момка.... пък и толкова си мога

Коментар

не бих казал че сме се изложили. малко повече късмет ни трябваше и щеше да стане. сам видя че изпуснахме много (и ти имаше шанса на два пъти, да му е*а майката ), а и те се бяха затворили яко.

Коментар

• Първоначално изпратено от kravata_mu Разгледай мнение
                        Това въобще не е вярно !!
                        ..с 3 положения- 2 гола , и с една дузина -нито един !?!? Къде според теб е грешката
                        ....или както имаше една игра ...Открий десетте разлики
                        Дет му се вика като не вкараш ,ще ти го вкарат ,И този "закон" винаги си е в сила и много често се оказва ГОЛАТА истина
                        забравяш че и Стойчо извади 2-3 положения.като цяло не играхме много добре.според мен бяхме по-добри от тях но не играхме много добре.иначе си ни го отпраха целия ма кво да праиш живот.идва следващ мач и там трябва да докажем че заслужаваме мястото при "майсторите".

Коментар

• Първоначално изпратено от bat_emo Разгледай мнение
                          имам предвид че отзад малко се изложихме.а иначе отпред толкова си можем.трябва поваче старание.
                          Това въобще не е вярно !!
                          ..с 3 положения- 2 гола , и с една дузина -нито един !?!? Къде според теб е грешката
                          ....или както имаше една игра ...Открий десетте разлики
                          Дет му се вика като не вкараш ,ще ти го вкарат ,И този "закон" винаги си е в сила и много често се оказва ГОЛАТА истина
                          ~МЕЧО~

Коментар

не бих казал че сме се изложили. малко повече късмет ни трябваше и щеше да стане. сам видя че изпуснахме много (и ти имаше шанса на два пъти, да му е*а майката ), а и те се бяха затворили яко.
                            имам предвид че отзад малко се изложихме.а иначе отпред толкова си можем.трябва поваче старание.

Коментар

• Първоначално изпратено от bat_emo Разгледай мнение
                              последния мач малко се изложихме,ма тва е нормално.и на най-добрите се случва.

Коментар

Еми то ние станахме пословични с тва май! Сега остава и да почнем да вкарваме и всичко ще е супер!
                                последния мач малко се изложихме,ма тва е нормално.и на най-добрите се случва.

Коментар

Working...
                                X