Благодаря
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Футболен отбор на форума
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от enforcer Разгледай мнениеМомчета, другият четвъртък (23 август) с ЯМК Симитли на голямото на МГУ. 20:30 - 22:00 часа. Кой идва?
Коментар
-
Първоначално изпратено от enforcer Разгледай мнениеМомчета, другият четвъртък (23 август) с ЯМК Симитли на голямото на МГУ. 20:30 - 22:00 часа. Кой идва?
Коментар
-
Първоначално изпратено от gamen4o Разгледай мнениеИма ли желаещи утре за контрола на МГУ от 20:30 със ЯМКС. Ние имаме проблем със събирането и ще сме 5-6 души от отбора, така че ако има желаещи пишете.
ПП По-принцип чета инвестора редовно, но не пиша във форума. Отделно поритвам редовно по терените в София и ще се постарая да не ви изложа ... много ... ;-)
Коментар
-
Първоначално изпратено от bat_emo Разгледай мнениеЗнам,че не е по нашата тема,но искам да попитам нещо.Ще има и награди,ако някой отговори правилно.Та въпроса ми е-кой пее песента Sarajevo?Наградата е вафла-МУРА,даже МЕГА МУРА.
голям пророк си да му е*а майката
трябваше поне цска да пуснеш в еврофутбола за да извадят късмет
Коментар
-
Първоначално изпратено от bat_emo Разгледай мнениеще опитам да уредя мач тази седмица на клетката
ще ви замоля да ми кажете кои от вас ще могат да присъстват!
Коментар
-
Първоначално изпратено от net_spy Разгледай мнениеаре бе, какво стана с тая клетка
ще ви замоля да ми кажете кои от вас ще могат да присъстват!http://vbox7.com/play:6b57c30dca
Коментар
Коментар