Първоначално изпратено от Андрей Любенов
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Футболен отбор на форума
Collapse
X
-
Добър мач за началото на сезона и на фона на голямата жега в събота следобед. Поздравления за достойните съперници от Man Utd, които разиграваха по-умело, но чистите положения бяха общо взето равни. Мачът решиха две от звездите на Инвестор - Пилето, който веднага след влизането си в игра през второто полувреме разкъса защитата на съперника с решителна асистенция, и Пепи (оприличаван на трибуните на Пипи Индзаги), който дочака своя миг на контраатака, за да довърши противника )
Коментар
-
Първоначално изпратено от bat_emo Разгледай мнениеявно никой не ще да пише!аз обаче ще кажа,че засега сме пред ФЕН .до кога не се нзае.засега и това ни стига.
за неделя?
Коментар
-
Първоначално изпратено от Андрей Любенов Разгледай мнениеКъде са отзивите от мача в събота?http://vbox7.com/play:6b57c30dca
Коментар
-
Първоначално изпратено от Андрей Любенов Разгледай мнениеНека в този пост се пишат тези, които са "за" месечната такса". Почвам със себе си и потвърдилите до момента:
Андрей
Бачето
Така според мен ще се засили ангажираността и сериозността на хората от отбора .
Но може би все пак трябва да има и тарифа за тези които по една или дтруга причина са пропуснали някой от съответните уикенди или просто са записали по-малко минути,като разбира се тази равносметка се направи след края на заплатения месец.Това си е мое мнение разбира се!
Чакаме се събота,
Поздрави Пепи
Коментар
-
Първоначално изпратено от НАИВHИК Разгледай мнениеИзвинявайте, че се намесвам в темичката..... Но щом Инвестор не може да ви бъде спонсор, що не пробвате с БГ мама? Аз също мога да ви стана спонсор, но името с което ще бъдете на екипите, едва ли ще ви се понрави.
Ако смятате, че се заяждам - кажете. Веднага ще си изтрия пост-аwww.crossfit.bg
Коментар
-
Първоначално изпратено от Андрей Любенов Разгледай мнениеНека в този пост се пишат тези, които са "за" месечната такса". Почвам със себе си и потвърдилите до момента:
Бачето
Стойчо
Коментар
-
Затова го пускам и като въпрос - да се каже кой иска и кой не иска.
Аргументите ДА има месечна такса не са много трудни да се разберат
1. ще има по-висока ангажираност на хората
2. при повече ангажирани ще падне и цената за мач, която всеки плаща
3. удобство при събирането на хора - в момента звъня поименно на 15 души, в основния случай повече от веднъж.
Минусите на това са ясни - всички плащат по равно, някои играят по-малко от другите. Това го има винаги, дори и да събираме парите мач за мач - в частта за неиграенето.
Проста сметка, аз няма да посочвам изрично личното си мнение:
Както знаем, спонсор няма - така че таксата е точно 85 лв. на мач. В случая от миналата година и нулева ангажираност: 9 човека по приблизително 10 лв. на мач.
В по-добър вариант - с 3 резерви, 2 от които влизат в средата на второто полувреме, третият - в последните 5 минути. На този третия човешко ли е да му се вземат пари? А на другите двама по равно ли? В случаите, които аз е трябвало да събирам пари, в този случай най-честият вариант е 7 човека по 8 лв, двама по 7 лв. и двама по 5 лв. - общо 75 лв.... Другото - от мен.
Моето предложение - в момента сме точно 17 души всички по списък. Има 4-5 човека, които работят в събота и неделя и шансът им да дойдат е 50:50. Затова схемата може да стане 12 души с месечен абонамент 25, другите си плащат по 5 лв. на полувреме.
12х25 са точно 300 лв. За 4 мача ни трябват 340. Все се надявам тия 5 човека между 12 и 17 да успеем да им съберем 40 лв....
Да, ясно е, че ще има недоволни от това, че са играли по-малко. Причината човек да бъде част от отбор е все пак да се ангажира с него. Тук мога да припомня мача с Байерн от миналата есен например - убеден съм, че когато човек е предплатил, шансът да се успи или да си остане на топличко се намалява.
Та така. Малко дълго стана, но... това е моето предложение
Коментар
-
Първоначално изпратено от bat_emo Разгледай мнение...аз лично смятам този сезон да играя само в краен случай,така че и на мен ще ми е тъпо давам колкото останалите а да играя по-малко.
...за това смятам специално за нас да има друга такса: По 2 бири с мезе от отбора ,и се радват на най-мощната агитка~МЕЧО~
Коментар
-
Първоначално изпратено от kravata_mu Разгледай мнение0о0о0 с две ръце съм ЗА !!
Тамън ,така несериозниците и господа "Големи Претенции" няма да имат мърданеhttp://vbox7.com/play:6b57c30dca
Коментар
Коментар