Някой няма ли да каже какво става с отбора ?!
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Футболен отбор на форума
Collapse
X
-
Здравейте,
от години следя някои теми и рядко пиша/само с П.К/!!!Но съм участник в отбор от Б група с друг отбор,ако сте сформирали отбора предлагам контролка/ей сега погледнах и видяхрче сме в една група/!!!Та по принцип имаме час на Атлас всеки петък от 18:30ч.!Желая късмет и успех на отбора на инвестора!!!
П.П. за контролки ако може на лични.
Коментар
-
Е дай малко инфо, де
Първоначално изпратено от Андрей Любенов Разгледай мнениеще има отбор, записан е във втора лига. потвърждението дойде доста бързо и затова малко набързо се формира тимче
броят на играчите е доста оскъден, така че трябва да направим някакви мачове да съберем още желаещи, на този етап още се проучват правилата на турнира
Коментар
-
Първоначално изпратено от mom4i Разгледай мнениеСпорта е здраве пич!
Трябва да пробвяш нЕкой път!Liverpool was made for me and I was made for Liverpool!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Dali Разгледай мнениеНе знам за вас, но аз се кандидатирам за тренер на мажоретките ... ще ги изпотя от ... тренировки и хореография :-)))
Коментар
-
Първоначално изпратено от Коце ЖелезОто Разгледай мнениеТо футболисти нема, ти мъжоретки искаш...
Коментар
-
Първоначално изпратено от mom4i Разгледай мнениеАбе няма ли кандидати за мажоретки на тоя отбор бе!?Защо да ходиш там, където можеш да летиш ... ?
Коментар
-
Първоначално изпратено от rozova pantera Разгледай мнениеМераклиите не бяха ли повече от китайците ? ха ха
И за какво ви е тоя футбол, на патерици ли да се носите после ?? ха ха
Трябва да пробвяш нЕкой път!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Андрей Любенов Разгледай мнениеще има отбор, записан е във втора лига. потвърждението дойде доста бързо и затова малко набързо се формира тимче
броят на играчите е доста оскъден, така че трябва да направим някакви мачове да съберем още желаещи, на този етап още се проучват правилата на турнира
докат се мОтаме, то ше мине и лига и мачове и секво...
А па на снег, вооще е много гадно да се рита, казвам ти ...Защо да ходиш там, където можеш да летиш ... ?
Коментар
-
Първоначално изпратено от Pave Разгледай мнениеКато гледам колко много сме мераклиите
И за какво ви е тоя футбол, на патерици ли да се носите после ?? ха ха
Коментар
Коментар