IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Футболен отбор на форума

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Някой няма ли да каже какво става с отбора ?!

Коментар

• Здравейте,
      от години следя някои теми и рядко пиша/само с П.К/!!!Но съм участник в отбор от Б група с друг отбор,ако сте сформирали отбора предлагам контролка/ей сега погледнах и видяхрче сме в една група/!!!Та по принцип имаме час на Атлас всеки петък от 18:30ч.!Желая късмет и успех на отбора на инвестора!!!

П.П. за контролки ако може на лични.

Коментар

• Е дай малко инфо, де

Първоначално изпратено от Андрей Любенов Разгледай мнение
        ще има отбор, записан е във втора лига. потвърждението дойде доста бързо и затова малко набързо се формира тимче

броят на играчите е доста оскъден, така че трябва да направим някакви мачове да съберем още желаещи, на този етап още се проучват правилата на турнира
        Кажи малко, де - какви са условията, колко играча, къде и кога се играе... Ако сма повече играчи от допустимото, можем да направим предварителна селекция с вътрешно мачле

Коментар

• Първоначално изпратено от mom4i Разгледай мнение
          Спорта е здраве пич!
          Трябва да пробвяш нЕкой път!
          Щото у целия отбор, всички сме здрави
          Liverpool was made for me and I was made for Liverpool!

Коментар

• Първоначално изпратено от Dali Разгледай мнение
            Не знам за вас, но аз се кандидатирам за тренер на мажоретките ... ще ги изпотя от ... тренировки и хореография :-)))
            Ха-ха, аз мога ли да съм помощник-тренер

Коментар

• Не знам за вас, но аз се кандидатирам за тренер на мажоретките ... ще ги изпотя от ... тренировки и хореография :-)))

Коментар

• Първоначално изпратено от Коце ЖелезОто Разгледай мнение
                То футболисти нема, ти мъжоретки искаш...
                че то мъжоретки да искаш-форума е пълен с меки китки

Коментар

• Първоначално изпратено от mom4i Разгледай мнение
                  Абе няма ли кандидати за мажоретки на тоя отбор бе!?
                  То футболисти нема, ти мъжоретки искаш...
                  Защо да ходиш там, където можеш да летиш ... ?

Коментар

• Абе няма ли кандидати за мажоретки на тоя отбор бе!?

Коментар

• още 3 дни до големия старт!мачкайте машини!!!
                      http://vbox7.com/play:6b57c30dca

Коментар

• Ето още един кандидат. Само кажете къде и кога, по-добре ако е в делничен ден след работно време или уикенда, но намирането на незаета зала е доста трудно.

Коментар

• Първоначално изпратено от rozova pantera Разгледай мнение
                          Мераклиите не бяха ли повече от китайците ? ха ха
                          И за какво ви е тоя футбол, на патерици ли да се носите после ?? ха ха
                          Спорта е здраве пич!
                          Трябва да пробвяш нЕкой път!

Коментар

• Първоначално изпратено от Андрей Любенов Разгледай мнение
                            ще има отбор, записан е във втора лига. потвърждението дойде доста бързо и затова малко набързо се формира тимче

броят на играчите е доста оскъден, така че трябва да направим някакви мачове да съберем още желаещи, на този етап още се проучват правилата на турнира
                            Любенов,
                            докат се мОтаме, то ше мине и лига и мачове и секво...
                            А па на снег, вооще е много гадно да се рита, казвам ти ...
                            Защо да ходиш там, където можеш да летиш ... ?

Коментар

• Първоначално изпратено от Pave Разгледай мнение
                              Като гледам колко много сме мераклиите
                              Мераклиите не бяха ли повече от китайците ? ха ха
                              И за какво ви е тоя футбол, на патерици ли да се носите после ?? ха ха

Коментар

• ще има отбор, записан е във втора лига. потвърждението дойде доста бързо и затова малко набързо се формира тимче

Коментар

Working...
                                X