браво, лъвове мъжка игра и солиден резултат срещу замунда. дано сега да не спрат торентите от мъка
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Футболен отбор на форума
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от optional Разгледай мнениедо Коце Железото, нз къде му отиде мнението
целият списък е тук
http://www.forumsleague.com/
втора лига А => отбори
поздрави
...
Малко ми се виждате ... (като брой - само един вратар .., качеството не мой да кументирам ... )
Успех Ви желая занапрет !!!Защо да ходиш там, където можеш да летиш ... ?
Коментар
-
Първоначално изпратено от kravata_mu Разгледай мнениеГотово Андрей
...и честита Победа !!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от mom4i Разгледай мнениеЕвалата за днеска машини!!
Малко слабичко играхме, но важна е победата!www.crossfit.bg
Коментар
-
Първоначално изпратено от mom4i Разгледай мнениеЕвалата за днеска машини!!
Малко слабичко играхме, но важна е победата!
Коментар
-
до Коце Железото, нз къде му отиде мнението
целият списък е тук
http://www.forumsleague.com/
втора лига А => отбори
поздрави
Коментар
-
Първоначално изпратено от Андрей Любенов Разгледай мнениеа пък моята надежда е "големите отбори" да не се правят на толкова големи и да играят футбол, а не да мърморят
и се надявам сега да не ни нарочат разни съдийчета и делегатчета~МЕЧО~
Коментар
-
Първоначално изпратено от mom4i Разгледай мнениеДано! И се надявам, че няма да е толкова изнервено като с "големите" отбори!
и се надявам сега да не ни нарочат разни съдийчета и делегатчета
Коментар
-
Първоначално изпратено от kircone Разгледай мнениеследващият мач е преместен от утре за сряда от 13:30 часа. вярвам, че ще се справим с другите дебютанти в турнира
Коментар
-
Първоначално изпратено от kravata_mu Разгледай мнениеПобедисимо ..как да е
5:3
Коментар
-
..тея Цифри ли са, Зли ли са какви са Не знам, но тез наистина скачаха за чупене на крак ,а най-интересното е че съдията не беше с еднакъФ критерий особенно за "РЕПЛИКА" .
Но повече от явно е че като сме ново отборче няма да бъдем толерирани ,естевено за сметка на "ПО-ОПИТНИТЕ" в турнира
НАЙ-ВАЖНОТО е че ние не се плашим от никой и от нищо и ще ги мачкаме всички~МЕЧО~
Коментар
-
Първоначално изпратено от Jekata Разгледай мнениеВай, вай, вай, със злината ли сте играли... май трябваше и аз да се включа.
Как свърши мача?
Коментар
Коментар