IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Футболен отбор на форума

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от mom4i Разгледай мнение
    Евалата машини, натупахме орлетата днеска (малко на кантар накрая де ). Добре приключихме годината - догодина продължаваме в същия дух!
    аз бих казал - оскубахме пилетата

Коментар

• Евалата машини, натупахме орлетата днеска (малко на кантар накрая де ). Добре приключихме годината - догодина продължаваме в същия дух!

Коментар

• Първоначално изпратено от kravata_mu Разгледай мнение
        ЗдравеЙтИ пичовИ ,
        готвите ли се за утре
        трябва да ги смачкаме в последния мач от Сезона ...само че май ще сме без Жиката
        заради лошите атмосверни условия.

Също така ще се лишим и от неговото внимание на "КоледНото ПаРти" поради неотложни служебни ангажименти
        Да не дойде на мач разбирам, ама да пропусне коледното парти вече е прекалено! Ще трябва да се измислят някакви санкции!

Иначе силно се надявам да ги смачкаме!

Коментар

• ЗдравеЙтИ пичовИ ,
          готвите ли се за утре
          трябва да ги смачкаме в последния мач от Сезона ...само че май ще сме без Жиката
          заради лошите атмосверни условия.

Също така ще се лишим и от неговото внимание на "КоледНото ПаРти" поради неотложни служебни ангажименти
          ~МЕЧО~

Коментар

• Първоначално изпратено от Vanata Разгледай мнение
            Аз съм се заел да трупам голове и точки в полза на ФЕН!!!
            Но чета във форумната лига че мястото ни на върха е застрашено не от 3-кратният шампион на лигата(които са 3-ти с изоставане от 8т.),не от "най-техничният" отбор в лигата(които са на 2-ро място с изоставане от 7т.),а от новака в лигата от "Б" група
            Опааа, май и по върховете почнаха да се страхуват от нас! хахаха

Коментар

• Първоначално изпратено от gerrard Разгледай мнение
              Ти май си се заел да трупаш мнения?
              Аз съм се заел да трупам голове и точки в полза на ФЕН!!!
              Но чета във форумната лига че мястото ни на върха е застрашено не от 3-кратният шампион на лигата(които са 3-ти с изоставане от 8т.),не от "най-техничният" отбор в лигата(които са на 2-ро място с изоставане от 7т.),а от новака в лигата от "Б" група

Коментар

• Първоначално изпратено от gerrard Разгледай мнение
                Кой верно се изпущи така във форума на лигата. Какви са тия простотии бе?
                Еми не знам, ама у мен остава задължението да поема ответната реакция Дано не се случва повече

Коментар

К'во става ПИАНКИ
                  Шампиони ще ставате гледам
                  Ти май си се заел да трупаш мнения?
                  Liverpool was made for me and I was made for Liverpool!

Коментар

• Кой верно се изпущи така във форума на лигата. Какви са тия простотии бе?
                    Liverpool was made for me and I was made for Liverpool!

Коментар

К'во става ПИАНКИ
                      Тренирате ли бе!?
                      Тренирайте, тренирайте...

Коментар

• К'во става ПИАНКИ

Коментар

• 7:2 познат резултат :P

Уауу наистина доста сериозна дискусия.Аз за себе си смея да твърдя че не съм поради простата причина че не съм се регнал там ..освен ако не съм Сумнанбулствал
                          Мисля, че не зная кой е, но според мен трябва да се подържат добри взаимотношения с противниците.Даже ЗАМУНДАТА ме кефат -Приятен отбор с повратливи играчи,но просто нямат шанс да ни бият, като им стъпим здраво!
                          Ф1 са много силен отбор но явно им липсва нещо и влезнаха в слаба Форма (отново след като се Срещнаха с нас)
                          Last edited by Андрей Любенов; 29.11.2010, 21:12.
                          ~МЕЧО~

Коментар

• Лелелеле, кой е изперкал така във форума на лигата бе?!
                            Хора, спазвайте добрия тон, щото в крайна сметка наистина идеята е да се забавляваме там. Тия разправиики само изнервят обстановката излишно!
                            Аре, па да биеме другия мач орлетата, че е важно!

Коментар

• Пичове, кой от вас се е запалил така във форума на форумната лига и се е заял с всички?

Не е редно, моля, спазвайте добрия тон и там, защото в крайна сметка това е доброволно състезание и никой не е длъжен да се занимава със скандали, караници и болни амбиции!

Дали ще побеждаваме или не - това зависи от нас, ако показваме мускули по форумите едва ли ще станем по-силни като отбор

Коментар

• Познат резултат..7:2! Другата седмица задължителна победа !

Коментар

Working...
                                X