Първоначално изпратено от mom4i
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Футболен отбор на форума
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от kravata_mu Разгледай мнениеЗдравеЙтИ пичовИ ,
готвите ли се за утре
трябва да ги смачкаме в последния мач от Сезона ...само че май ще сме без Жиката
заради лошите атмосверни условия.
Също така ще се лишим и от неговото внимание на "КоледНото ПаРти" поради неотложни служебни ангажименти
Иначе силно се надявам да ги смачкаме!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Vanata Разгледай мнениеАз съм се заел да трупам голове и точки в полза на ФЕН!!!
Но чета във форумната лига че мястото ни на върха е застрашено не от 3-кратният шампион на лигата(които са 3-ти с изоставане от 8т.),не от "най-техничният" отбор в лигата(които са на 2-ро място с изоставане от 7т.),а от новака в лигата от "Б" група
Коментар
-
Първоначално изпратено от gerrard Разгледай мнениеТи май си се заел да трупаш мнения?
Но чета във форумната лига че мястото ни на върха е застрашено не от 3-кратният шампион на лигата(които са 3-ти с изоставане от 8т.),не от "най-техничният" отбор в лигата(които са на 2-ро място с изоставане от 7т.),а от новака в лигата от "Б" група
Коментар
-
Първоначално изпратено от gerrard Разгледай мнениеКой верно се изпущи така във форума на лигата. Какви са тия простотии бе?
Коментар
-
Първоначално изпратено от Vanata Разгледай мнениеК'во става ПИАНКИ
Шампиони ще ставате гледамLiverpool was made for me and I was made for Liverpool!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Vanata Разгледай мнениеК'во става ПИАНКИ
Шампиони ще ставате гледам
Тренирайте, тренирайте...
Коментар
-
7:2 познат резултат :P
Уауу наистина доста сериозна дискусия.Аз за себе си смея да твърдя че не съм поради простата причина че не съм се регнал там ..освен ако не съм Сумнанбулствал
Мисля, че не зная кой е, но според мен трябва да се подържат добри взаимотношения с противниците.Даже ЗАМУНДАТА ме кефат -Приятен отбор с повратливи играчи,но просто нямат шанс да ни бият, като им стъпим здраво!
Ф1 са много силен отбор но явно им липсва нещо и влезнаха в слаба Форма (отново след като се Срещнаха с нас)Last edited by Андрей Любенов; 29.11.2010, 21:12.~МЕЧО~
Коментар
-
Пичове, кой от вас се е запалил така във форума на форумната лига и се е заял с всички?
Не е редно, моля, спазвайте добрия тон и там, защото в крайна сметка това е доброволно състезание и никой не е длъжен да се занимава със скандали, караници и болни амбиции!
Дали ще побеждаваме или не - това зависи от нас, ако показваме мускули по форумите едва ли ще станем по-силни като отбор
Коментар
Коментар