Летящата Свинската глава на стадиона по време на мача от 32-ия кръг на бразилската Серия А беше куриоз. Не гледадм мачове, но мъжът ми мн смя се смя и го превърташе многократно, което е причината да го спеделя.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Забавни снимки и куриози
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Кисимов Разгледай мнениеВозможный президент США Харрис объясняет окружающим, что такое "хранение данных на облачном сервере":
"Значит, теперь вам больше не обязательно хранить свои личные файлы в каком-то шкафу-картотеке, который заперт в подвале дома.
Они находятся в вашем ноутбуке и, следовательно, находятся там.. в этом облаке над нами. Файлов больше нет в физическом месте"
Коментар
-
Първоначално изпратено от Silveto Разгледай мнение
Родопи - обожавам всяко едно местенце в тази част. Бях в едно село около Кърджалийско на брега на язовира. Спазихме традицията и тази година с една обиколка на пещерите, като тази включихме Римските казарми в Хисяря, Триградското ждрело, Тракийското светилище край Татул,Чудните мостове, Белинташ, Перперикон, Каменните гъби и Орфеевата скала.I dream
Коментар
-
Първоначално изпратено от Selena2024 Разгледай мнение
Къде ходи?Повече от красива
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Silveto Разгледай мнениеС всяка една екскурзия осъзнавам колко е красива България и колко не я оценяваме ние!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Кисимов Разгледай мнениеВозможный президент США Харрис объясняет окружающим, что такое "хранение данных на облачном сервере":
"Значит, теперь вам больше не обязательно хранить свои личные файлы в каком-то шкафу-картотеке, который заперт в подвале дома.
Они находятся в вашем ноутбуке и, следовательно, находятся там.. в этом облаке над нами. Файлов больше нет в физическом месте"
В момента в който спре интернета или някоя агенция се заинтересува от твоите файлове и ги прерови, ще разбереш защо е задължително да си държиш файловете в облака, а не в шкафа.
Също така те карат да плащаш всичко с карта, а не кеш за да могат лесно да котролират парите ти.Ако знаех какво да препоръчам щях да съм по-богат
- 1 like
Коментар
-
Возможный президент США Харрис объясняет окружающим, что такое "хранение данных на облачном сервере":
Коментар
-
Моjа дунда, моjа фирма.
Македонска феминистска ФБ-страница на сексуалните труженички. Да живее 1-ви май, работнички!
https://facebook.com/MDMFonlineLast edited by Turbolan; 01.05.2024, 07:32.
- 3 Харесвания
Коментар
-
"И рибар съм, и ловец съм."
В Русия норка пробва да отвлече двукилограмова щука от риболовеца:
https://t.me/russicabrief/4382
- 1 like
Коментар
-
Тъпо конструиран мост, Балтимор, САЩ:
https://youtube.com/watch?v=YVdVpd-pqcM
Кораб срутва цял мост.
Да се надяваме, че тъпотията ще се самоунищожи и останалият 1% хора ще продължат света по новому.Last edited by Turbolan; 26.03.2024, 18:41.
- 2 Харесвания
Коментар
Коментар