IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Забавни снимки и куриози

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Летящата Свинската глава на стадиона по време на мача от 32-ия кръг на бразилската Серия А беше куриоз. Не гледадм мачове, но мъжът ми мн смя се смя и го превърташе многократно, което е причината да го спеделя.
    Повече от красива

Коментар

• Първоначално изпратено от Кисимов Разгледай мнение
      Возможный президент США Харрис объясняет окружающим, что такое "хранение данных на облачном сервере":
      "Значит, теперь вам больше не обязательно хранить свои личные файлы в каком-то шкафу-картотеке, который заперт в подвале дома.
      Они находятся в вашем ноутбуке и, следовательно, находятся там.. в этом облаке над нами. Файлов больше нет в физическом месте"
      ТОва ми звучи като да се обръщат файловете, ако помниш един бг министър ги обръщаше

Коментар

• Първоначално изпратено от Silveto Разгледай мнение

Родопи - обожавам всяко едно местенце в тази част. Бях в едно село около Кърджалийско на брега на язовира. Спазихме традицията и тази година с една обиколка на пещерите, като тази включихме Римските казарми в Хисяря, Триградското ждрело, Тракийското светилище край Татул,Чудните мостове, Белинташ, Перперикон, Каменните гъби и Орфеевата скала.
        И аз съм влюбена в Родпоа планина. Тази седмица там предстои Балонената фиеста.Дали някои е бил предходни години или ще бъде като мен за 1 път?
        I dream

Коментар

• Първоначално изпратено от Selena2024 Разгледай мнение

Къде ходи?
          Родопи - обожавам всяко едно местенце в тази част. Бях в едно село около Кърджалийско на брега на язовира. Спазихме традицията и тази година с една обиколка на пещерите, като тази включихме Римските казарми в Хисяря, Триградското ждрело, Тракийското светилище край Татул,Чудните мостове, Белинташ, Перперикон, Каменните гъби и Орфеевата скала.
          Повече от красива

Коментар

• Къде е куриозът в екскурзиите???

Коментар

• Първоначално изпратено от Silveto Разгледай мнение
              С всяка една екскурзия осъзнавам колко е красива България и колко не я оценяваме ние!
              Къде ходи?

Коментар

• С всяка една екскурзия осъзнавам колко е красива България и колко не я оценяваме ние!
                Повече от красива

Коментар

• Първоначално изпратено от Кисимов Разгледай мнение
                  Возможный президент США Харрис объясняет окружающим, что такое "хранение данных на облачном сервере":
                  "Значит, теперь вам больше не обязательно хранить свои личные файлы в каком-то шкафу-картотеке, который заперт в подвале дома.
                  Они находятся в вашем ноутбуке и, следовательно, находятся там.. в этом облаке над нами. Файлов больше нет в физическом месте"
                  Това е като да ме убеждават, по добре си дръж колата на обществен паркинг, а не у дома в гаража. Там всеки може да ти я види и огледа даже да я отвори и дори да ти ограничи достъпа до нея без да има нужда от разрешение от съдия.
                  В момента в който спре интернета или някоя агенция се заинтересува от твоите файлове и ги прерови, ще разбереш защо е задължително да си държиш файловете в облака, а не в шкафа.
                  Също така те карат да плащаш всичко с карта, а не кеш за да могат лесно да котролират парите ти.
                  Ако знаех какво да препоръчам щях да съм по-богат

Коментар

• Возможный президент США Харрис объясняет окружающим, что такое "хранение данных на облачном сервере":

Коментар

• Моjа дунда, моjа фирма.
                      Првото "Д" а са смени с "Ш"...

Коментар

• Моjа дунда, моjа фирма.

Македонска феминистска ФБ-страница на сексуалните труженички. Да живее 1-ви май, работнички!

https://facebook.com/MDMFonline
                        Last edited by Turbolan; 01.05.2024, 07:32.

Коментар

• "И рибар съм, и ловец съм."

В Русия норка пробва да отвлече двукилограмова щука от риболовеца:
                          https://t.me/russicabrief/4382

Коментар

• Брюксел.
                            Дуел между полицайски водомет и фермерски лайномет:

https://t.me/russicabrief/4378

Коментар

• Тъпо конструиран мост, Балтимор, САЩ:

https://youtube.com/watch?v=YVdVpd-pqcM

Кораб срутва цял мост.

Да се надяваме, че тъпотията ще се самоунищожи и останалият 1% хора ще продължат света по новому.
                              Last edited by Turbolan; 26.03.2024, 18:41.

Коментар

• Коментар

Working...
                                X