IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Кои са милиардерите в България?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от psycoholic
    Първоначално изпратено от Mortagon
    Аз имах предвид, някой имена ако знае да каже Определено не са Сулю и Пулю
    Щом са толкова богати би следвало да са публични личности, пък явно никой не ги познава, а уж тук сме "най-информираните" в България
    Хехехе, аз си мисля, че милиардерите не страдат от селския комплекс на мутричките, които понабухалкали тоя-оня, събрали парици и си купили джип да се покажат! :-)
    Някой да е видял В. Бож да парадира като Ж.Главата например? ;-)
    - То, затова, единият Е милиардер, а другият- не. / Самият факт,че , досега, по този повод не съм бил тъпана, би трябварло да показва нещо ;-) /

Коментар

• Първоначално изпратено от Mortagon
      Аз имах предвид, някой имена ако знае да каже Определено не са Сулю и Пулю
      Щом са толкова богати би следвало да са публични личности, пък явно никой не ги познава, а уж тук сме "най-информираните" в България
      Хехехе, аз си мисля, че милиардерите не страдат от селския комплекс на мутричките, които понабухалкали тоя-оня, събрали парици и си купили джип да се покажат! :-)
      Някой да е видял В. Бож да парадира като Ж.Главата например? ;-)
      BULL MARKET -- A random market movement causing an investor to mistake himself for a financial geniu

Коментар

• Аз имах предвид, някой имена ако знае да каже Определено не са Сулю и Пулю

Коментар

• С риск да ме гръмнат - това са ченгетата от ДС !
          Чл. 39. (1) Всеки има право да изразява мнение и да го разпространява чрез слово ...

Коментар

• Кои са милиардерите в България? - е как кои ? - Сульо,Пульо,Атанас и Аз !

Коментар

• Аз си признавам, че не съм.
              За съжаление......
              Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

• Скромно си признавам:
                - Аз съм милиардер.
                Държа няколко милиарда на М-Тел, Глобул и Виваком.
                И не, че съм стиснат - нищо подобно.
                Само, дето, они не могат се събуди /мотат се като пияни насам-натам/ и не си ги искат.
                Е, надежден съм, не пипам чуждо...
                и, в резултат, тия приятели реализират ежемесечно по няколко десетки милиона пропуснати ползи - както се казва:
                -Ха честито, господа другари ;-)

Коментар

• SOFIX

Коментар

• Първоначално изпратено от Minavast
                    Първоначално изпратено от Bond009
                    Имате ли разрешение публично да ги назовавате
                    Назовани са в aba.government.bg ;-)))
                    " Арестуван е и кредитният милиардер Иван Левордашки," "В събота, 5 юли, основна новина в печата бе арестът на двама членове на управителния съвет на "Бизнесбанк": Богомил Стоянов и Николай Ангелов. Арестуван е и кредитният милиардер Иван Левордашки, източил огромни суми от нея. Общата сума на злоупотребата е 20 милиона долара. По делото е привлечен и Иван Китов, арестуван по-рано за други злоупотреби. Издирва се Захари Захариев, също от ръководството на банката. По време на 37-то Народно събрание депутатът Едвин Сугарев изнесе данни, че Красимир Премянов е упражнил натиск върху тогавашната председателка на Държавната спестовна каса /ДСК/ да отпусне 6,25 милиарда лева на "Бизнесбанк". "
                    http://www.aba.government.bg/bg/Bd/A.../970715/1.html
                    това е от преди деноминацията,ние тогава бяхме милионери.
                    Доган като наследник на Мултигруп
                    http://milom.blog.bg/

Коментар

• Първоначално изпратено от Bond009
                      Имате ли разрешение публично да ги назовавате
                      Назовани са в aba.government.bg ;-)))
                      " Арестуван е и кредитният милиардер Иван Левордашки," "В събота, 5 юли, основна новина в печата бе арестът на двама членове на управителния съвет на "Бизнесбанк": Богомил Стоянов и Николай Ангелов. Арестуван е и кредитният милиардер Иван Левордашки, източил огромни суми от нея. Общата сума на злоупотребата е 20 милиона долара. По делото е привлечен и Иван Китов, арестуван по-рано за други злоупотреби. Издирва се Захари Захариев, също от ръководството на банката. По време на 37-то Народно събрание депутатът Едвин Сугарев изнесе данни, че Красимир Премянов е упражнил натиск върху тогавашната председателка на Държавната спестовна каса /ДСК/ да отпусне 6,25 милиарда лева на "Бизнесбанк". "
                      http://www.aba.government.bg/bg/Bd/A.../970715/1.html

Коментар

• Първоначално изпратено от Императорът
                        Кой беше Котуракът?
                        Досети се. :-) Ще ти дам жокери; " Котуракът" е въздухоземноводен- лети със собствен хеликоптер,по земята се придвижва с Ролс-Роис,по водата пътува със собствена яхта. Не знам дали си е купил машина като тази ,която прокопа тунела под Ламанша,че може да му се наложи да пътува с нея,ако горните три среди се окажат нездравословни за придвижването му.

Коментар

• Пребиха наследника на Доган.

Синът на Ахмед Доган – Демир е бил пребит пред столична дискотека – съобщава в. „Папарак”. Наследникът на Сокола бил нападнат пред заведението от двама непознати, които му нанесли удари по главата и тялото.
                          Демир изпаднал в безсъзнание и се окопитил едва в болницата, където заявил, че нищо не си спомня. Демир Доган обикновено движи с охрана, но същата вечер е бил без бодигардовете си, което означава, че е бил следен в последно време.
                          Лидерът на ДПС Ахмед Доган бил видимо притеснен от факта, като смятал, че нападението е предупреждение срещу него – твърдят източници от партията му.
                          Нападението над Демир става във време, когато се пуснаха слухове, че Сокола го подготвя за наследник както на бизнеса си, така и за лидерското място в ДПС.
                          http://kliuki.bg/пребиха-наследника-на-доган/
                          http://investments.dir.bg Глупавият проумява само онова, което вече е станало! - Омир

Коментар

• Имате ли разрешение публично да ги назовавате

Коментар

• 1. polki
                              2. люк
                              3. пепи
                              4. атила
                              5. императора
                              6.петър караиванов

шегичка, пожелавам на всеки от вас да влезе в класацията на най-богатите
                              това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции

Коментар

• Кой беше Котуракът?
                                Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

Working...
                                X