Съобщение
Collapse
No announcement yet.
А къде са старите апокалиптици?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от bate GoikoПървоначално изпратено от Jay GouldПървоначално изпратено от Ташунко със сапа... Jay Gould мерси че и индианците споменаваш в хлднокръвието...!
добре сте ме хванали
Каньона "Кобос", край резервата "Три уши,.. на бледолики"
http://investments.dir.bg Глупавият проумява само онова, което вече е станало! - Омир
Коментар
-
Първоначално изпратено от Остап БендерПървоначално изпратено от B.GrahamПървоначално изпратено от ghettoffПфуй, ако това е края ще позная в прогнозата си отпреди месец за дъно малко под 500..Макар и честно казано си мисля, че ще има някое друго сътресенийце още. Това е първата ми борсова криза и съм жив. Това е най-важното. А този опит никой няма да ми го даде!!!
А , най-счупената плочка на Магурата ???
не се мъчи МУНЧО - знам , че не знаеш
Първоначално изпратено от B.GrahamОпита ни беше много ценен.Лошото е само че платихме много скъпо.
ако са евтини , значи не са ценниНЕ РАЗБИРАМ НИЩО ОТ ФУТБОЛ!!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от B.GrahamАбе а забелязахте ли, че освен старите апокалиптици от форума изчезнаха и жените?Баси станахме "Коч холдинг"
Ето нещо което намерих в един руски форум днес
http://investments.dir.bg Глупавият проумява само онова, което вече е станало! - Омир
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ташунко със сапа... Jay Gould мерси че и индианците споменаваш в хлднокръвието...!
Коментар
-
Първоначално изпратено от B.GrahamПървоначално изпратено от wannarockПървоначално изпратено от B.GrahamПървоначално изпратено от Остап БендерПървоначално изпратено от B.GrahamПървоначално изпратено от ghettoffПфуй, ако това е края ще позная в прогнозата си отпреди месец за дъно малко под 500..Макар и честно казано си мисля, че ще има някое друго сътресенийце още. Това е първата ми борсова криза и съм жив. Това е най-важното. А този опит никой няма да ми го даде!!!
харвард ряпа да яде пред магурата и съни
сещаш ли се един учил в харвард колко бройки иманай-вероятно две
това не се отнася за тези от сититоНе е съвет за покупко-продажба на акции
Коментар
-
Първоначално изпратено от wannarockПървоначално изпратено от B.GrahamПървоначално изпратено от Остап БендерПървоначално изпратено от B.GrahamПървоначално изпратено от ghettoffПфуй, ако това е края ще позная в прогнозата си отпреди месец за дъно малко под 500..Макар и честно казано си мисля, че ще има някое друго сътресенийце още. Това е първата ми борсова криза и съм жив. Това е най-важното. А този опит никой няма да ми го даде!!!自由西藏
Коментар
-
Първоначално изпратено от wannarockПървоначално изпратено от B.GrahamПървоначално изпратено от Остап БендерПървоначално изпратено от B.GrahamПървоначално изпратено от ghettoffПфуй, ако това е края ще позная в прогнозата си отпреди месец за дъно малко под 500..Макар и честно казано си мисля, че ще има някое друго сътресенийце още. Това е първата ми борсова криза и съм жив. Това е най-важното. А този опит никой няма да ми го даде!!!Life won't wait for you.
Коментар
-
Re: А къде са старите апокалиптици?
Първоначално изпратено от B.GrahamПървоначално изпратено от Jay GouldПървоначално изпратено от B.GrahamПървоначално изпратено от Jay GouldТук съм сиАма още не скачайте много от радост
Нека се поизбистри малко мътилката, за за това ще е нужно известно време.
Ще има изгърмели компании, но все ще се очертаят тия с перспектива. Каквото и да е ставало на борсата, за мен мечия пазар е към финала си и си е изпълни спада. Лошо ще е само ако сега забием в консолидация и безвремие на борсата подобна на тази от средата до края на 90-те.
На оцелелите успехи, а на бъдещите борсови новобранци късмет, защото те първи ще си отидат при следващия сривЧакай ти копна нещо, което някой някога бе написал в дира, за това какво е нужно на един борсов спекулант
Смея се , но по-добър съвет не съм чувал:
"Добрия спекулант, притежава търпението и хладнокръвието на североамерикански индианец и дисциплината на войник от Вермахта "
Ето и още нещо което е писано от един колега за форекс, ама и за тук става:
Хората трябва да си правят труда да попрочитат повече, но от това да трупат умения, а не знания. Според мен има голяма разлика между двете. Светът е пълен с елементи, които папагалстват разни неща чути от "авторитети".
Светът на FX не е еднозначен и определен. Няма една истина за пазарите и движението им, а напротив - много са. И всеки си има по една истина за себе си, вярна или не. Единственото нещо обаче, за което всички успешни трейдъри са единодушни е, че личността предпоставя успешната търговия. Умението да мислиш, разбираш и си обясняваш нещата, които се случват, като същевременно си готов да се променяш.http://investments.dir.bg Глупавият проумява само онова, което вече е станало! - Омир
Коментар
-
Първоначално изпратено от Остап БендерПървоначално изпратено от ghettoffАз загубих по няколко позиции. Но направих няколко изключително успешни врътки с ХДПАТ, Полимери и Кремиковци. Като цяло съм малко под нитката, но с удоволствие давам паричките за този опит..
Коментар
-
Първоначално изпратено от B.GrahamПървоначално изпратено от Остап БендерПървоначално изпратено от B.GrahamПървоначално изпратено от ghettoffПфуй, ако това е края ще позная в прогнозата си отпреди месец за дъно малко под 500..Макар и честно казано си мисля, че ще има някое друго сътресенийце още. Това е първата ми борсова криза и съм жив. Това е най-важното. А този опит никой няма да ми го даде!!!Не е съвет за покупко-продажба на акции
Коментар
-
Първоначално изпратено от Остап БендерПървоначално изпратено от B.GrahamПървоначално изпратено от ghettoffПфуй, ако това е края ще позная в прогнозата си отпреди месец за дъно малко под 500..Макар и честно казано си мисля, че ще има някое друго сътресенийце още. Това е първата ми борсова криза и съм жив. Това е най-важното. А този опит никой няма да ми го даде!!!Life won't wait for you.
Коментар
Коментар