IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Жан Виденов

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от master of the seven seas
    От кога прогнозирам : Остап-депутат. Хайде за Атака,че поне да не ни дразни/обижда във Форума.

Първоначално изпратено от Остап Бендер
    Социологическите проучвания показват, че ще гласуват около 30% от имащите право на глас. От тези 30%, 20% са твърд електорат на БСП. Като купят малко цигански гласове БСП остават твърдо на власт. Атака също има твърд електорат и ще влезе в следващият парламент, което ще рече, че аз по всяка вероятност ще съм депутат в следващото народно събрание.
    От твойте уста в божиите уши.

Коментар

• Първоначално изпратено от B.Graham
      Най-добре е БСП да я забранят.А пък Агент Гоце да го .......скопят
      自由西藏

Коментар

• Най-добре е БСП да я забранят.А пък Агент Гоце да го .......
        Life won't wait for you.

Коментар

• От кога прогнозирам : Остап-депутат. Хайде за Атака,че поне да не ни дразни/обижда във Форума.

Социологическите проучвания показват, че ще гласуват около 30% от имащите право на глас. От тези 30%, 20% са твърд електорат на БСП. Като купят малко цигански гласове БСП остават твърдо на власт. Атака също има твърд електорат и ще влезе в следващият парламент, което ще рече, че аз по всяка вероятност ще съм депутат в следващото народно събрание.

Коментар

• ...след година сигурно глиста ще ни изглежда на светец в сравнение със серГЕЙ!
            自由西藏

Коментар

• Първоначално изпратено от AfterDark
              сега БСП трябва да въведе регулация на цените на стоките от първа необходимост с някакви ниски тавани и максимални цени, това трябва да стане максимално бързо, за да може народът да измре от глад зимата ...
              Абе най-добре да върне член 1. Ще се реши проблемът с финансиране на партиите, с купуване на гласове и прочие.

Коментар

• Първоначално изпратено от Остап Бендер
                .....че аз по всяка вероятност ще съм депутат в следващото народно събрание.
                хахахаха,горката ни родина........

Коментар

• Първоначално изпратено от Остап Бендер
                  сега БСП трябва да въведе регулация на цените на стоките от първа необходимост с някакви ниски тавани и максимални цени, това трябва да стане максимално бързо, за да може народът да измре от глад зимата ...

Коментар

• Социологическите проучвания показват, че ще гласуват около 30% от имащите право на глас. От тези 30%, 20% са твърд електорат на БСП. Като купят малко цигански гласове БСП остават твърдо на власт. Атака също има твърд електорат и ще влезе в следващият парламент, което ще рече, че аз по всяка вероятност ще съм депутат в следващото народно събрание.

Коментар

• Първоначално изпратено от Майор Деянов
                      Първоначално изпратено от AfterDark
                      майорчо, размирици има навсякъде в момента, догодина мисля, че ще има и в БГ като гледам някои лихвени спредове, т.ч. внимавай да не те претрепат някъде ...

8)
                      Споко,няма да има проблеми!Ще си спечелим изборите мирно и тихо,кризата ще отшуми и ще си управляваме още един мандат...
                      Ако искаш екшън,няма да стане.За вдигане на адреналина може да ходиш да се бориш с левите освен в Гърция,в Колумбия,Боливия,Венецуела,Непал и т.н.
                      Избягвай Северна Корея,Куба,Китай там ще те приберат веднага и няма да можеш да си препишеш заслуги...
                      +1

Коментар

майорчо, размирици има навсякъде в момента, догодина мисля, че ще има и в БГ като гледам някои лихвени спредове, т.ч. внимавай да не те претрепат някъде ...

8)
                        Споко,няма да има проблеми!Ще си спечелим изборите мирно и тихо,кризата ще отшуми и ще си управляваме още един мандат...
                        Ако искаш екшън,няма да стане.За вдигане на адреналина може да ходиш да се бориш с левите освен в Гърция,в Колумбия,Боливия,Венецуела,Непал и т.н.
                        Избягвай Северна Корея,Куба,Китай там ще те приберат веднага и няма да можеш да си препишеш заслуги...
                        Слава Великому Сталину!

Коментар

• майорчо, размирици има навсякъде в момента, догодина мисля, че ще има и в БГ като гледам някои лихвени спредове, т.ч. внимавай да не те претрепат някъде ...

8)

Коментар

Първоначално изпратено от Майор Деянов
                            Първоначално изпратено от Manov
                            Може ли един въпрос към Майора, Гугъла или Бендер, който иска от тях:
                            Каква е разликата и приликата в управлението на Виденов и Луканов?
                            Ами ще отговоря аз,че съм дежурен днес в централата.
                            Приликата е че и двете правителства са на БСП.Разликата е че Жан Виденов беше по-добър министър председател от Луканов.
                            а станишеф е още по-добър от жан виденов, с тези темпове за още 117г. може да извадите първия нормален управник ... егати развитието, егати динамиката ...
                            Ами като не ти харесва стой си в Гърция!Вече никого не държим на сила тук.
                            Опа,ама там има размирици на леви младежи,за това ли си се скрил тук?
                            Слава Великому Сталину!

Коментар

• Първоначално изпратено от Майор Деянов
                              Първоначално изпратено от Manov
                              Може ли един въпрос към Майора, Гугъла или Бендер, който иска от тях:
                              Каква е разликата и приликата в управлението на Виденов и Луканов?
                              Ами ще отговоря аз,че съм дежурен днес в централата.
                              Приликата е че и двете правителства са на БСП.Разликата е че Жан Виденов беше по-добър министър председател от Луканов.
                              а станишеф е още по-добър от жан виденов, с тези темпове за още 117г. може да извадите първия нормален управник ... егати развитието, егати динамиката ...

Коментар

• Парите на ЕС подобрявали живота на българската мафия
                                8 Декември 2008

Голяма част от европейските пари, предназначени за България, могат да се окажат "средство за подобряване живота на българската мафия и техните корумпирани поддръжници в политическата и административната система". Това пише в специално писмо до електронното издание EurActiv Клаус Шулце - директор на Мрежата на европейските региони за проучване и иновации (ERRIN). Цитира го Кафене.нет.

Според него решението на ЕС да замрази плащания за България заради масовата корупция е "тъжно" за хората в страната, тъй като те се нуждаят от тези пари.

Клаус Шулце пише, че тези хора заслужават нещо повече от "корумпирано правителство у дома и апарат на ЕС, който няма други средства за контрол освен замразяването на средствата".

Решението е първият в историята на ЕС случай, когато блокът "прави такава смела крачка да замрази структурни фондове за определена страна поради масова корупция", отбелязва Шулце.

Решението на ЕС отразява "загрижеността сред служители, дипломати и следователи по повод способността на българските власти да предотвратят източването на милиарди евро от европейските фондове от страна на организираната престъпност".

Перспективата за получаване на субсидии от ЕС на стойност милиарди евро само окуражава престъпниците да преминат от контрабанда на цигари към източване на парите на ЕС, смята Шулце.

Това, което според него също е много сериозен проблем, е, че тези пари окуражават администрацията и политиците да търсят своя дял не само чрез измами, но и чрез оказване на въздействие върху вземането на решения за финансиране на проекти, които понякога са напълно безсмислени.

Това е сипмптом за по-дълбока криза, заключава Шулце, като призовава за пълна промяна в системата за оказване на регионални помощи, която да замести сегашния подохд на ЕС.

Коментар

Working...
                                X