IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Жан Виденов

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от trola
    Жан Виденов = СерГей Станишев
    а ББ- стар ерген, защо ли!? никоя жена не ще да се жертва май ...
    , или е сметкаджия, или е доста дребнав....

Коментар

• Първоначално изпратено от B.Graham
      Първоначално изпратено от metala
      а кой иначе?един пример:ако не бяха далаверите на батко/братко нямаше да спрат пътните пари и сега хдпатките щяха да са ехейййййй
      Което си е самата истина, която обаче е малка част от проблема.
      именно!затова казах:"един пример".а могат да са много,много....

Коментар

• Първоначално изпратено от metala
        а кой иначе?един пример:ако не бяха далаверите на батко/братко нямаше да спрат пътните пари и сега хдпатките щяха да са ехейййййй
        Което си е самата истина, която обаче е малка част от проблема.
        Life won't wait for you.

Коментар

• Жан Виденов = СерГей Станишев

Коментар

• Първоначално изпратено от Майор Деянов
            Първоначално изпратено от B.Graham
            Първоначално изпратено от Майор Деянов
            Абе вие двамата вълновици да бяхте сметнали вълните и да продадете в края на 2007г.Сега нямаше да ревете като малки деца че комунистите са ви виновни...
            Засрамете се....
            За мойте загуби съм си виновен само аз.100 пъти трябва да ти го обяснявам, засрами се.Излагаш партията.
            Сигурен съм че ако сега Софикс беше на 4000,а Фазера на 800лв. щеше да точиш лиги от алчност за още и изобщо нямаше да ти е до политика и да плюеш по правителството...
            Сега обаче реалността е друга и ти бършейки сополи и сълзи търсиш кой да обвиниш,макар и подсъзнателно....Естествено комунистите са виновни...

Коментар

Абе вие двамата вълновици да бяхте сметнали вълните и да продадете в края на 2007г.Сега нямаше да ревете като малки деца че комунистите са ви виновни...
              Засрамете се....
              За мойте загуби съм си виновен само аз.100 пъти трябва да ти го обяснявам, засрами се.Излагаш партията.
              Сигурен съм че ако сега Софикс беше на 4000,а Фазера на 800лв. щеше да точиш лиги от алчност за още и изобщо нямаше да ти е до политика и да плюеш по правителството...
              Сега обаче реалността е друга и ти бършейки сополи и сълзи търсиш кой да обвиниш,макар и подсъзнателно....Естествено комунистите са виновни...
              Майоре уморих се да ти пише едни и същи неща и затова спирам.
              Life won't wait for you.

Коментар

• Първоначално изпратено от joda
                Мейджъра има странна дарба...одрисква всяка тема в която се появи!
                Същото може да се каже и за теб джедай...
                Слава Великому Сталину!

Коментар

• Мейджъра има странна дарба...одрисква всяка тема в която се появи!
                  自由西藏

Коментар

Тук иде реч за народа, не за нас...ама празна милиционерска кратуна, не вдява!
                    Ами народа на предните избори избра БСП,на идващите пак ще го направи....
                    Слава Великому Сталину!

Коментар

Засрамете се....
                      Слава Великому Сталину!

Коментар

• Тук иде реч за народа, не за нас...ама празна милиционерска кратуна, не вдява!
                        自由西藏

Коментар

Засрамете се....
                          Life won't wait for you.

Коментар

• Абе вие двамата вълновици да бяхте сметнали вълните и да продадете в края на 2007г.Сега нямаше да ревете като малки деца че комунистите са ви виновни...
                            Засрамете се....
                            Слава Великому Сталину!

Коментар

Първоначално изпратено от joda
                              Кво се присетихти за глиста,да не идва пак неговото времи?!?
                              Идва но под друго име.Две кризи за 20 години и двата пъти комунисти на власт.
                              ...голем ливъридж им даде-20г...а те се справиха къде къде по-добре-за 11г!Комуняги ,комуняги ама и те сигурно четат Елиът!
                              Прав си.Ако ги броиме 20 години кризите стват 3.Да не забравяме светлото луканово време.
                              Има нема през 7г изтупват брашняния чувал...и това ако не е Елиът...
                              Е това им е за последен път.Ако повторят мандата след 7 години няма да има държава.
                              Life won't wait for you.

Коментар

Кво се присетихти за глиста,да не идва пак неговото времи?!?
                                Идва но под друго име.Две кризи за 20 години и двата пъти комунисти на власт.
                                ...голем ливъридж им даде-20г...а те се справиха къде къде по-добре-за 11г!Комуняги ,комуняги ама и те сигурно четат Елиът!
                                Прав си.Ако ги броиме 20 години кризите стват 3.Да не забравяме светлото луканово време.
                                Има нема през 7г изтупват брашняния чувал...и това ако не е Елиът...
                                自由西藏

Коментар

Working...
                                X