Първоначално изпратено от Остап Бендер
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
"Понякога Брюксел е несправедлив към България" ?!
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от ГотиноМацеСкапанаи мъже. Мисълта ви е само отзад и това е скрит хомосексуализъм.
То и държавата е таква!
И наче преди 28 години имах едно гадже, съученичка, която правеше само анален секс защото искаше да остане девствена. На тези мурафети я беше открехнал някакъв женен пич с койте се беше гаджосвала преди да ми стане гадже на мен. Но ми беше готино и хич не ми пукаше, че не ми пуска отпред. Дали се омъжи девствена не зная но има прекрасна 23 годишна дъщеря, която чукам от време на време. Ходи кажи после, че животът е сериозно нещо.
Коментар
-
Първоначално изпратено от inokentiiПървоначално изпратено от ХайърсъзовПри правене на секс с готини мацета къде точно слагаш пе.ерастията....?))
Не случайно завъдихте такава симпатия тука....която може да прерасне в прекрасен секс между васха ха ха ха
П.С. А и Остап все предлага да опъва пишещите във форума мъцжеха ха ха ха
Тази тенденция в БСП и последователи от Александър Лилов идва
А пък Станишката си е пълен гей, ама и той на мъж се прави
Снимка на жена ми да ти пращам ли професоре...
Коментар
-
Първоначално изпратено от ХайърсъзовПри правене на секс с готини мацета къде точно слагаш пе.ерастията....?))
Не случайно завъдихте такава симпатия тука....която може да прерасне в прекрасен секс между васха ха ха ха
П.С. А и Остап все предлага да опъва пишещите във форума мъцжеха ха ха ха
Тази тенденция в БСП и последователи от Александър Лилов идва
А пък Станишката си е пълен гей, ама и той на мъж се прави
Коментар
-
Първоначално изпратено от ХайърсъзовПървоначално изпратено от Остап БендерПървоначално изпратено от ХайърсъзовПървоначално изпратено от Остап БендерПървоначално изпратено от ХайърсъзовПо това време най вероятно съм млатил отзад някоя на морето...Инересно какво ли ще каже по въпроса женската част от форума.
То и държавата е таква!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Остап БендерПървоначално изпратено от ХайърсъзовПървоначално изпратено от Остап БендерПървоначално изпратено от ХайърсъзовПо това време най вероятно съм млатил отзад някоя на морето...Инересно какво ли ще каже по въпроса женската част от форума.
Коментар
-
Първоначално изпратено от ХайърсъзовПървоначално изпратено от Остап БендерПървоначално изпратено от ХайърсъзовПо това време най вероятно съм млатил отзад някоя на морето...Инересно какво ли ще каже по въпроса женската част от форума.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Остап БендерПървоначално изпратено от ХайърсъзовПървоначално изпратено от Остап БендерПървоначално изпратено от NikolaПървоначално изпратено от inokentiiНесправедлив ли. Мдааа. Сега се оказа, че Брюксел е виновен, че нямаме резервен план за газа.
и времената бяха едни добри... при Костов бях най проспериращ!
Но какво разбираш ти от просперитет?
Коментар
-
Първоначално изпратено от ХайърсъзовПървоначално изпратено от Остап БендерПървоначално изпратено от NikolaПървоначално изпратено от inokentiiНесправедлив ли. Мдааа. Сега се оказа, че Брюксел е виновен, че нямаме резервен план за газа.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Остап БендерПървоначално изпратено от NikolaПървоначално изпратено от inokentiiНесправедлив ли. Мдааа. Сега се оказа, че Брюксел е виновен, че нямаме резервен план за газа.
Коментар
-
Първоначално изпратено от NikolaПървоначално изпратено от inokentiiНесправедлив ли. Мдааа. Сега се оказа, че Брюксел е виновен, че нямаме резервен план за газа.
Коментар
Коментар