IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

"Понякога Брюксел е несправедлив към България" ?!

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Остап Бендер
    Първоначално изпратено от ГювечоУнищожител
    Първоначално изпратено от Остап Бендер
    Да си пуснем реакторите от 1-4 както предлага Волен Сидеров и за една година ще си възстановим загубите нанесени ни от ЕС.
    Педалчето Воден или Първанов го предлага това
    И Волен и Първанов. С тая разлика, че Волен предлага да пуснем 4те блока. Сега слушам онази тъпа патка Кунева която говори за АЕЦа. Тази тъпа патка говори такива глупости, че въобще не ми е ясно какви преговори е водила. Моята обща култура по въпроса е далея по голяма от нейната.
    Мен също ме впечатли Гамизов какво разказа за корупцията в енергетиката. Ще очаквам развитие в близките дни и седмици.

Коментар

• Първоначално изпратено от ГювечоУнищожител
      Да си пуснем реакторите от 1-4 както предлага Волен Сидеров и за една година ще си възстановим загубите нанесени ни от ЕС.
      И Волен и Първанов. С тая разлика, че Волен предлага да пуснем 4те блока. Сега слушам онази тъпа патка Кунева която говори за АЕЦа. Тази тъпа патка говори такива глупости, че въобще не ми е ясно какви преговори е водила. Моята обща култура по въпроса е далея по голяма от нейната.

Коментар

Коментар

• Да си пуснем реакторите от 1-4 както предлага Волен Сидеров и за една година ще си възстановим загубите нанесени ни от ЕС.

Коментар

Първоначално изпратено от ghettoff
            Купено е още преди няколко години. Незнам дали ще строят МОЛ. Във Варна има 3 готови и проекти за още 3-4. Те тези едвам кретат, пък и още един...Но ще строят изобилна инфраструктура към яхтеното пристанище и моста, които ще изградят на и над езерото. Може и жилищни сгради, които гарантирано ще са най-баровските в града - с невероятно южно изложение и изглед към вода и гора. Ама първо трябва преселение и дезинфекция на прилежащата "инфраструктура".
            И аз се чудя де ще заврат циганите. Не могат просто да ги изритат на улицата.
            Не могат, не е социално. Ще напишат някой огромен проект по социалните програми и ще им обособят с европейски пари гето до някой квартал или село извън града. Разбира се, това е само мое предположение.

Коментар

• Първоначално изпратено от ghettoff
              Купено е още преди няколко години. Незнам дали ще строят МОЛ. Във Варна има 3 готови и проекти за още 3-4. Те тези едвам кретат, пък и още един...Но ще строят изобилна инфраструктура към яхтеното пристанище и моста, които ще изградят на и над езерото. Може и жилищни сгради, които гарантирано ще са най-баровските в града - с невероятно южно изложение и изглед към вода и гора. Ама първо трябва преселение и дезинфекция на прилежащата "инфраструктура".
              И аз се чудя де ще заврат циганите. Не могат просто да ги изритат на улицата.

Коментар

Първоначално изпратено от ghettoff
                Първоначално изпратено от master of the seven seas
                Аз съм вече със слънчеви очила пред компа. Толкова силно блестиш,че чак ме заслепяваш Ела във Варна и при нас да грейне Слънце.
                Във Варна съм бил на една циганска сватба. Голям купон. Доста от циганите във Варна ще гласуват за Атака.
                Мангалите са населили от време оно най-хубавата махала във Варна. Дано скоро им построят по някое блокче извън града, да ги изселят и да облагородят района. Щом Тимаджии са се захванали - ще стане, макар, че тази криза ще им сложи по някоя пръчка през спиците. Винаги съм твърдял, че Варна е най-хубавият град в България.
                И аз чух, че тимаджиите са купили терена върху който незаконно е построено гетото и там ще строят МОЛ и разни други неща.

Коментар

• Първоначално изпратено от ГотиноМаце
                  Скапанаи мъже. Мисълта ви е само отзад и това е скрит хомосексуализъм.
                  То и държавата е таква!
                  Между готино женско дупенце и мъжки задник има огромна разлика. Например inokentii е смрадлив педераст а 98килаПедерастия си е дебел мазен гей. От постовете им струи хомосексуализъм и веднага ги разбираш какви са без да се налага да ги онождаш отзад.
                  И наче преди 28 години имах едно гадже, съученичка, която правеше само анален секс защото искаше да остане девствена. На тези мурафети я беше открехнал някакъв женен пич с койте се беше гаджосвала преди да ми стане гадже на мен. Но ми беше готино и хич не ми пукаше, че не ми пуска отпред. Дали се омъжи девствена не зная но има прекрасна 23 годишна дъщеря, която чукам от време на време. Ходи кажи после, че животът е сериозно нещо.

Коментар

• Първоначално изпратено от ghettoff
                    Аз съм вече със слънчеви очила пред компа. Толкова силно блестиш,че чак ме заслепяваш Ела във Варна и при нас да грейне Слънце.
                    Във Варна съм бил на една циганска сватба. Голям купон. Доста от циганите във Варна ще гласуват за Атака.
                    Мангалите са населили от време оно най-хубавата махала във Варна. Дано скоро им построят по някое блокче извън града, да ги изселят и да облагородят района. Щом Тимаджии са се захванали - ще стане, макар, че тази криза ще им сложи по някоя пръчка през спиците. Винаги съм твърдял, че Варна е най-хубавият град в България.
                    И аз чух, че тимаджиите са купили терена върху който незаконно е построено гетото и там ще строят МОЛ и разни други неща.

Коментар

Коментар

• Първоначално изпратено от master of the seven seas
                        За да ги направите на сапун
                        Отвори си твоя тема,човек не може да види едно мнение.Само твоите хвалби.
                        Няма да правим никой на сапун. Костов заслужава да бъде сварен на сапун но по всяка вероятност сапуна ще е токсичен.

Коментар

• За да ги направите на сапун
                          Отвори си твоя тема,човек не може да види едно мнение.Само твоите хвалби.

Коментар

Коментар

• Аз съм вече със слънчеви очила пред компа. Толкова силно блестиш,че чак ме заслепяваш Ела във Варна и при нас да грейне Слънце.

И защо не си на срещи с избиратели,нали ще ставаш депутат от Атака,те тръгнаха сред хората.
                              Аз постоянно се стрещам с избиратели. И най-вече с избирателки.АЗ съм много популярен моето момче. Не ме учи как да водя избирателна кампания. Това съм го научил още на Магурата и на Слънчев бряг.

Коментар

И защо не си на срещи с избиратели,нали ще ставаш депутат от Атака,те тръгнаха сред хората.
                                Аз постоянно се стрещам с избиратели. И най-вече с избирателки.АЗ съм много популярен моето момче. Не ме учи как да водя избирателна кампания. Това съм го научил още на Магурата и на Слънчев бряг.

Коментар

Working...
                                X