Първоначално изпратено от Остап Бендер
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
"Понякога Брюксел е несправедлив към България" ?!
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от ГювечоУнищожителПървоначално изпратено от Остап БендерДа си пуснем реакторите от 1-4 както предлага Волен Сидеров и за една година ще си възстановим загубите нанесени ни от ЕС.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Остап БендерПървоначално изпратено от ghettoffКупено е още преди няколко години. Незнам дали ще строят МОЛ. Във Варна има 3 готови и проекти за още 3-4. Те тези едвам кретат, пък и още един...Но ще строят изобилна инфраструктура към яхтеното пристанище и моста, които ще изградят на и над езерото. Може и жилищни сгради, които гарантирано ще са най-баровските в града - с невероятно южно изложение и изглед към вода и гора. Ама първо трябва преселение и дезинфекция на прилежащата "инфраструктура".
Коментар
-
Първоначално изпратено от ghettoffКупено е още преди няколко години. Незнам дали ще строят МОЛ. Във Варна има 3 готови и проекти за още 3-4. Те тези едвам кретат, пък и още един...Но ще строят изобилна инфраструктура към яхтеното пристанище и моста, които ще изградят на и над езерото. Може и жилищни сгради, които гарантирано ще са най-баровските в града - с невероятно южно изложение и изглед към вода и гора. Ама първо трябва преселение и дезинфекция на прилежащата "инфраструктура".
Коментар
-
Първоначално изпратено от Остап БендерПървоначално изпратено от ghettoffПървоначално изпратено от Остап БендерПървоначално изпратено от master of the seven seasАз съм вече със слънчеви очила пред компа. Толкова силно блестиш,че чак ме заслепявашЕла във Варна и при нас да грейне Слънце.
Коментар
-
Първоначално изпратено от ГотиноМацеСкапанаи мъже. Мисълта ви е само отзад и това е скрит хомосексуализъм.
То и държавата е таква!
И наче преди 28 години имах едно гадже, съученичка, която правеше само анален секс защото искаше да остане девствена. На тези мурафети я беше открехнал някакъв женен пич с койте се беше гаджосвала преди да ми стане гадже на мен. Но ми беше готино и хич не ми пукаше, че не ми пуска отпред. Дали се омъжи девствена не зная но има прекрасна 23 годишна дъщеря, която чукам от време на време. Ходи кажи после, че животът е сериозно нещо.
Коментар
-
Първоначално изпратено от ghettoffПървоначално изпратено от Остап БендерПървоначално изпратено от master of the seven seasАз съм вече със слънчеви очила пред компа. Толкова силно блестиш,че чак ме заслепявашЕла във Варна и при нас да грейне Слънце.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Остап БендерПървоначално изпратено от master of the seven seasАз съм вече със слънчеви очила пред компа. Толкова силно блестиш,че чак ме заслепявашЕла във Варна и при нас да грейне Слънце.
Коментар
-
За да ги направите на сапун
Отвори си твоя тема,човек не може да види едно мнение.Само твоите хвалби.
Първоначално изпратено от Остап БендерПървоначално изпратено от master of the seven seasАз съм вече със слънчеви очила пред компа. Толкова силно блестиш,че чак ме заслепявашЕла във Варна и при нас да грейне Слънце.
Коментар
-
Аз съм вече със слънчеви очила пред компа. Толкова силно блестиш,че чак ме заслепявашЕла във Варна и при нас да грейне Слънце.
Първоначално изпратено от Остап БендерПървоначално изпратено от master of the seven seasИ защо не си на срещи с избиратели,нали ще ставаш депутат от Атака,те тръгнаха сред хората.АЗ съм много популярен моето момче. Не ме учи как да водя избирателна кампания. Това съм го научил още на Магурата и на Слънчев бряг.
Коментар
-
Първоначално изпратено от master of the seven seasИ защо не си на срещи с избиратели,нали ще ставаш депутат от Атака,те тръгнаха сред хората.АЗ съм много популярен моето момче. Не ме учи как да водя избирателна кампания. Това съм го научил още на Магурата и на Слънчев бряг.
Коментар
Коментар