IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

6-ма българи сред наследници на $15 млрд. в САЩ!

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Мога ли да знам тези пари дали изобщо ще идват или само така се говори ?
    И кога ще е това,пише че тези пари се чакат вече от една година.

Коментар

• това са много малко пари :-)))))))))

Коментар

• [quote="be_google"]
        Първоначално изпратено от bate Goiko
        Срещу имената на 7 души пише България :
        В края на септември м.г. гръмна новината, че американската застрахователна компания "Ню Йорк Лайф" издирва потомците на 1031 души, които да си поделят 15 милиарда долара.

Май през септември ставаше дума за 15 милиона. Тия милиарди се изплащат от добро сърце по време когато застрахователи фалират ежеседмично? Дали не са младежите от Лагоския клон отново?

Коментар

• Първоначално изпратено от bate Goiko
          Срещу имената на 7 души пише България :
          2-ма от София
          2-ма от Самоков
          2-ма от Хасково
          1 от Варна
          ,но има и други български имена
          има развитие по темата:

Издънки на митрополитския род от село Церова кория вече са изпратили документи за "златната полица"
          През седмицата изтече срокът, в който мераклии за неполучени американски застраховки, сключени преди 1915 г., могат да предявят претенции. В края на септември м.г. гръмна новината, че американската застрахователна компания "Ню Йорк Лайф" издирва потомците на 1031 души, които да си поделят 15 милиарда долара. Между тях има 6-има българи...
          Столична адвокатска кантора е поела кореспонденцията на част от наследниците. Те трепетно очакват дали ще признаят правата им, или доларите ще получи Българската православна църква. В края на миналата година в държавния архив в Търново откриха препис на завещание на митрополит Иларион, в което той оставя застрахователната сума от 20 000 франка на Светия синод.

Коментар

• брей и известни станаха...по Нова ТВ!
            но ми се струва, че на митрополит наследник може да е и Православната ни църква???

Коментар

• никой не се признава за печеливш
              но защо дадохте гръцкия списък!?

Коментар

• Сега ще им покажем на американците как се вадят документи.
                Имаме много опит от реституцията и на земи и сгради.

Коментар

• Срещу имената на 7 души пише България :
                  2-ма от София
                  2-ма от Самоков
                  2-ма от Хасково
                  1 от Варна
                  ,но има и други български имена

Коментар

• http://www.greekinsuranceclaims.com/en/list.pdf става въпрос за гръцки облигации...

видях петима от България-двама градски,ама не са ми родниниТо май има и други с българси имена,които не са от България...

Коментар

• http://www.greekinsuranceclaims.com/en/list.pdf

Коментар

• Първоначално изпратено от QUANTUM
                        Ми търсете в Гугъл, има списък.

Има няколко човека от България, от Варна, Хасково, София, човек никога не знае.

...Аз без да искам се оказах роднина на Димитър Благоев ))
                        Ха, и ти ли от югозападните провинции идеш. И мойта баба е от същото село.

Коментар

• Re: be_google

Първоначално изпратено от supertrader
                          Ти още ли не си разбрал че дори олигарсите няма да си получат парите от шв.банки защото като дойде време ще се случи така че ще почнат взаимно да се гърмят и тровят.От 915 г. застраховки те се сетили да търсят този който трябва да си ги получи и той не знаел но те ще му пишат писмо на наследника ала бала , щото се досетили застрахователи тарикати да привлекат наивници да се застраховат и да им дадат парички пък те ще си ги похарчат можеш да бъдеш сигурен а набраните късметлии ще са някои които за по 10к. долара ще твърдят че тези застрахователи са им изплатили огромни суми по застраховки от 915 година.
                          +1 Един препатил келнер ми каза че познава кой клиент сте направи "бомба"(тръгва тихомълком,без да си плати).Изглеждали богати,добре облечени и с поникващи крила на гърба.Така изглеждат и компаниите преди банкрута им....;-)))

Коментар

• баси, и на 1млрд. съм съгласен....не съм алчен за 15-те! от малък съм си с тази стромност
                            мама е права като ми казва, че се задоволявам прекалено лесно!

успех на спечелилите! и да инвестирате в България ей!

Коментар

• Къде да търся в Гугъл ? Има ли човек с фамилия Бозмаров ?

Коментар

• Ми търсете в Гугъл, има списък.

Има няколко човека от България, от Варна, Хасково, София, човек никога не знае.

...Аз без да искам се оказах роднина на Димитър Благоев ))

Коментар

Working...
                                X