И тази тема ли оспамихте антикомунистите?Можете ли да четете изобщо?Темата е за войната на Грузия и Южна Осетия!!!!За петрола има няколко отделни теми.А за антикомунисти вече десетки такива.Отивайте в тях да си избивате комплексите....
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Грузия във война с Южна Осетия
Collapse
X
-
SoKoLoV
А така колко вярно добре,че има будни хора.....
не заспивайте,а се събудете.......
Коментар
-
Поздрави на комунистите-русофили!
Разбрах кои са основните китове, върху които се крепи идеологията на българската русофилия, а именно:
1. Всички българи по дефиниция се раждат русофили, това е заложено в генофонда на населението. Любовта към България е само функция на любовта към Русия.
2. Българите, които впоследствие спрат да питаят неограничена любов към Русия и нейната политика (външна, вътрешна, икономическа, всякаква), а започнат да изпитват любов към българските национални интереси преди всичко (които често са в противоречие с руските) са платени агенти на чужди разузнавания и/или са луди. Като Никола Петков например.
3. Споменатите в т. 2 българи са единици. Например в този форум само един човек пише лоши неща срещу Русия. Познат е под кодовото наименование "Стамболов". Както се вижда в т. 1 - всички българи обичат Русия и това не подлежи на съмнение.
4. Самата Русия е най-великата и могъща държава на света! Винаги е била, е и ще бъде завинаги. Нея не я ловят природни бедствия, икономическа криза, войните не и се отразяват по никакъв начин, а ако метеорит тръгне да се блъска със Земята руснаците ще са единствените, които ще оцелеят. Исторически събития като това, че руснаците са викнали скандинавци да ги управляват, че са губили войни и че в ХХ век са умирали от глад няма - всичко е долна пропаганда и изкривяване на фактите. Пакт с Хитлер също не е имало. Също така са победители и в двете световни войни, при това сами!
5. Най-важните продукти за съществуването на човечеството са петрол, природен газ, диаманти, чугун, водка и черен хайвер. Не случайно Русия е лидер точно и само в добива на тези ресурси! Именно поради това тя е имунизирана срещу сривовете описани по-горе. Без хляб може - без петрол не! Освен това руските олигарси бяха олигарси при марионетното управление на Елцин. Сега са националноотговорни предприемачи, работещи за благото на народа в съюз с бащата на нацията (всички знаем кой е).
6. Руската политика (външна, вътрешна, всякаква) е винаги правилна. Ако Русия не допуска чужди компании на пазарите си - това е патриотизъм. Ако Западът не разреши на руски компании да монополизират доставките на газ до домакинствата - това е империалистическа и дискриминационна политика.
7. Когато Русия нападне някоя държава - това е защита на жизнени руски интереси. Когато суверенни държави влязат в НАТО - това е пряка заплаха за руския народ!
8. Руските ръководители са винаги прави, по какъвто и въпрос да се изказват. Освен това те са истински хуманисти, които мислят най-доброто не само на руския, но и на българския и всички други поробени от САЩ народи! Най-вече на грузинския.
9. Русия е технологично в ХХІІІ век след Христа. Обаче крие всички разработки, за да държи империализма в шах.
10. Всички прогресивни държави са с Русия. Който не е - значи е слуга на империализма и САЩ.
Има и още, но ми писна да пиша. Мисълта ми е, че няма смисъл човек да се връзва, защото един вече промит мозък не може да бъде върнат в първоначалното му състояние....
Коментар
-
Първоначално изпратено от ivan61Първоначално изпратено от ivannovСамо който не е бил с руснаци поне няколко години ,той не познава тяхната психика....Може да са алкаши ,но друг народ ,аз не познавам за уважение...Те никога няма да изоставят приятел,роднина ...биха умрели за него.Това е от личен опит,мен руснак ме спаси от смърт и рискува своя живот.Те биха умряли за някой и в същото време ,ако този някой ги предаде те биха му отрязали главата без да се замислят.Рускините няма да ги коментирам ,имам особено мнение и не е отрицателно.Така ,че не очаквайте руснаците да се огънат....Просто забравете за този филм...Това е лично мнение .Аз обичам руснаците и рускините.
А за нашата страна кой им е избранника на щатите, някой знае ли?
САЩ са разочаровани от грузинския президент Михаил Саакашвили и планират да го заменят с друг по-надежден лидер, оцени днес руският посланик в НАТО Дмитрий Рогозин, в интервю за телевизионния канал "Виести", предаде агенция Фокус.
"Приятелите на Грузия в НАТО са силно разочаровани от Саакашвили. Самият той знае, че Вашингтон вече е направил друг избор. Подготвя се нов лидер за Грузия. Най-вероятно това ще е Нино Бурджанадзе", каза Рогозин.
Бившата съюзничка на Саакашвили наскоро основа нова партия и призова за предсрочни президентски избори. В отделно интервю за радио "Ехото на Москва" Рогозин каза, че САЩ "вече нямат интерес да работят с политик, който се е провалил" с поведението си по време на руско-грузинския военен конфликт през август.
Рогозин не разкри източниците на информацията си. Бурджанадзе е "силна жена, интелигентна и много твърда", която "не е шизофреничка и не си дъвче вратовръзката", оцени Рогозин, намеквайки за августовския инцидент, в който Саакашвили беше заснет да си дъвче връзката.
Коментар
-
Толкова се пънаха убедително да лъжат и сега ... си признаха.
http://www.focus-news.net/?id=n1086660
Михаил Саакашвили застана зад решението за нахлуването на грузинската армия в Южна Осетия
28 ноември 2008 | 15:30 | Агенция "Фокус"
Тбилиси. Президентът на Грузия Михаил Саакашвили отхвърли критиките срещу решението на Тбилиси да нахлуе с въоръжени сили на територията на Южна Осетия, като заяви, че действията са били необходими, за да се гарантира сигурността в страната, предаде АФП.
“Да, ние взехме решение да предприемем военна операция в Цхинвали”, каза държавният глава в свое изказване преди специално създадената парламентарна комисия да започне разследване за причините за възникване на конфликта в Южна Осетия.
Саакашвили посочи още, че властите са взели трудно “решение, което би било предприето от всяко отговорно правителство, което би искало да гарантира сигурността на гражданите си”.
В последните седмици грузинският президент попадна под остри упреци , особено от чужбина, заради решението си да изпрати войски в Южна Осетия, само за да ги види победени от руската армия, отбелязва агенцията.
Коментар
-
Първоначално изпратено от ivannovСамо който не е бил с руснаци поне няколко години ,той не познава тяхната психика....Може да са алкаши ,но друг народ ,аз не познавам за уважение...Те никога няма да изоставят приятел,роднина ...биха умрели за него.Това е от личен опит,мен руснак ме спаси от смърт и рискува своя живот.Те биха умряли за някой и в същото време ,ако този някой ги предаде те биха му отрязали главата без да се замислят.Рускините няма да ги коментирам ,имам особено мнение и не е отрицателно.Така ,че не очаквайте руснаците да се огънат....Просто забравете за този филм...Това е лично мнение .Аз обичам руснаците и рускините.
Коментар
-
Руснаците си признават
Руснаците си признават за инвазията в Грузия -
Оригиналът от "Новая газета":
http://www.novayagazeta.ru/data/2008/59/04.html
Превод:
http://www.mediapool.bg/show/?storyid=142489&srcpos=3Don't work hard, work smart!
Коментар
-
War 2008.08.08 The Art of Betrayal / Войната 08.08.08. Изкуството на предателството
http://www.zamunda.net/details.php?id=148448
"Изчерпателни доказателства срещу грузинския режим в конфликта в Южна Осетия....."
Коментар
-
Само който не е бил с руснаци поне няколко години ,той не познава тяхната психика....Може да са алкаши ,но друг народ ,аз не познавам за уважение...Те никога няма да изоставят приятел,роднина ...биха умрели за него.Това е от личен опит,мен руснак ме спаси от смърт и рискува своя живот.Те биха умряли за някой и в същото време ,ако този някой ги предаде те биха му отрязали главата без да се замислят.Рускините няма да ги коментирам ,имам особено мнение и не е отрицателно.Така ,че не очаквайте руснаците да се огънат....Просто забравете за този филм...Това е лично мнение .Аз обичам руснаците и рускините.
Коментар
-
http://www.segabg.com/online/article...d=4&id=0000803
Буш разрешил тайни удари на военните
Пентагонът извършил десетки операции в страни от Близкия изток...
Коментар
Коментар