Първоначално изпратено от AfterDark
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Ужас! Това Матрицата ли е или аз полудявам?
Collapse
X
-
AfterDark
Първоначално изпратено от B.GrahamПървоначално изпратено от Mitac....Имаше един слух, ама не знам дали е верен.На 11.09.2001 в кулите не е имало евреи.
Не са били този ден на работа.
Защо, не незнам..............На мен и един друг факт ми е странен.Америка изпрати десетки хиляди войници в Афганистан, на хиляди километри от САЩ само за едва ли не 2-3 дни.Обаче при урагана "Катрина" и бяха необходими повече от седмица за да пратят войска в задния си двор.
Операцията в Афганистан е била планирана отдавна и са си изпратили войските, когато са били готови.
Ураганът Катрина не е бил планиран отдавна.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Mitac....Имаше един слух, ама не знам дали е верен.На 11.09.2001 в кулите не е имало евреи.
Не са били този ден на работа.
Защо, не незнам..............На мен и един друг факт ми е странен.Америка изпрати десетки хиляди войници в Афганистан, на хиляди километри от САЩ само за едва ли не 2-3 дни.Обаче при урагана "Катрина" и бяха необходими повече от седмица за да пратят войска в задния си двор.
Life won't wait for you.
Коментар
-
Не съм успял да видя още целия филм но в частта за религиите обяснението им за произхода на историята за "умирането" за 3 дена и след това "възкресението" на Слънцето е много съмнително. Справка 17:34 във филма. Става въпрос за 22, 23 и 24 декември, когато според тях Слънцето замирало на едно место и не се движело на юг, т.е. няма видимо движение на слънцето през небето. След това на 25 декември слънцето се вдигало на север/нагоре. За да се наблюдава това явление човек трябва да е доста на север. Обаче в същото време в 18:23 те ни казват че на тези дати слънцето видимо се намирало близо до съзвездието Южен Кръст. От там идвала историята че Слънцето/(Синът на Божеството) умряло на Кръста, било мъртво за 3 дена и тогава възкръснало и се възнесло. Но съзвездие Южен Кръст може да се наблюдава само от Южното полукълбо или много близо до Екватора в Северното! Затова е и на флаговете на няколко страни в Южното полукълбо. Доста стъкмена история ми се струва.
Освен това играта на думи с имената на египетския бог Сет - от там идвало че когато Сет надвие Хорус всяка вечер идвал залез и тъмнина, т.е. идвал Set (което значи залез на английски) - това е явно игра на думи която не знам дали става на други езици освен на английски??
Да не би филма да е насочен единствено към средностатистически американци?? Т.е. хора говорещи единствено английски и несъзнаващи че има и други езици, живеещи в Северното полукълбо. Или може да помага и липса на критично мислене? Някой ако може да ме поправи, защото съдейки от дискусията по-долу по нататък във филма може да има интересни неща, ама много ми е трудно да ги приемам насериозно съдейки по първата част :?
Коментар
-
Прав си за годината.Грешката е моя
http://www.xnetbg.com/www/site/index...d=13&Itemid=40Only God Can Judge me...
Коментар
-
Първоначално изпратено от Djabuvstinamussi, javo iztochnicite ni sa malko protivorechivi. Gledah edin dokumentalen film sega go poglednah i v Internet i tam e stoi systoto: Adam Weishaupt zaedno sys dvama svoi studenti syszdava tajnata organizacija na prosvetenite (illuminati ot latinski) i za simvol si ozbirat buhalyt - simvol na mydrosta (rimska boginja). Datata e 1. Maj 1776, Ingolstadt, Germaniaj.Иначе имам предвид точно тази теория със студентите в някаква пещера и т.н.
Only God Can Judge me...
Коментар
-
mussi, javo iztochnicite ni sa malko protivorechivi. Gledah edin dokumentalen film sega go poglednah i v Internet i tam e stoi systoto: Adam Weishaupt zaedno sys dvama svoi studenti syszdava tajnata organizacija na prosvetenite (illuminati ot latinski) i za simvol si ozbirat buhalyt - simvol na mydrosta (rimska boginja). Datata e 1. Maj 1776, Ingolstadt, Germaniaj.
Коментар
-
Първоначално изпратено от DjabuvstinaПървоначално изпратено от mussi"In God we trust" - както пише на аериканския долар,но на обратната страна на банкнотата от 1$ има една пирамида от 13 стъпала (колкото са степените в "Илюминати"),на върха на която е изобразено "всевиждащото око" или най-древния езически бог.Ако се сложи една еврейска звезда с връх именно върха на пирамидата другите 5 върха сочат следните букви от надписа под пирамидата - M,A,S,O,N.Изводите са за вас
No v krajna smetka rezultatyt edin i syst: svetovnijat red se diktuva ot edna grupa hora. Ot vreme na vreme grupite se smenjat no celta ostava systata: pari i vlast
Иначе за Skull&Bones" е интересно както че се създават в Yale-централната сграда е проектирана без прозорци!!! така и начина,по който приемат новите членове.Казват,че са най-мощната организация в САЩ.Все пак никой не е излязъл с официално потвърждение за това въпреки,че в нета има доста материали и филмчета за тяхOnly God Can Judge me...
Коментар
-
Един близък човек ми е казвал, че ако вярваш в нещо или просто искаш да представиш нещата по определен начин, доказателства и аргументи винаги ще се намерят...
Явно човек има нужда да вярва, че висши сили ръководят нещата все пак, пък било то и посредствени земни сили
Да някои приказки са за по-наивни деца (да не обиждам на нации), а за по напредналите това вероятно е подходящата приказка.
Само си умувам на няколко бири и хич не е препоръка
Коментар
-
niki5
Коментар
-
http://insurance.bg/news/?cat=news&cat_id=1&sn_id=52759
Винаги съм вярвал, че американското правителство има решаваща роля в цялата тази история. Терористи не биха могли сами да се справят толкова лесно.
Коментар
Коментар