IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Ужас! Това Матрицата ли е или аз полудявам?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от AfterDark
    Първоначално изпратено от B.Graham
    Първоначално изпратено от Mitac
    ....Имаше един слух, ама не знам дали е верен.На 11.09.2001 в кулите не е имало евреи.
    Не са били този ден на работа.
    Защо, не незнам.............
    Защото са повярвали на разузнаването си .На мен и един друг факт ми е странен.Америка изпрати десетки хиляди войници в Афганистан, на хиляди километри от САЩ само за едва ли не 2-3 дни.Обаче при урагана "Катрина" и бяха необходими повече от седмица за да пратят войска в задния си двор.
    Ами по принцип има и по-просто обяснение от всякакви конспирации ...........

Операцията в Афганистан е била планирана отдавна и са си изпратили войските, когато са били готови.

Ураганът Катрина не е бил планиран отдавна.
    Така де.За удара са знаели и са се подготвили за отвтен такъв.А за урагана не са знаели.
    Life won't wait for you.

Коментар

• Първоначално изпратено от B.Graham
      Първоначално изпратено от Mitac
      ....Имаше един слух, ама не знам дали е верен.На 11.09.2001 в кулите не е имало евреи.
      Защото са повярвали на разузнаването си .На мен и един друг факт ми е странен.Америка изпрати десетки хиляди войници в Афганистан, на хиляди километри от САЩ само за едва ли не 2-3 дни.Обаче при урагана "Катрина" и бяха необходими повече от седмица за да пратят войска в задния си двор.
      Ами по принцип има и по-просто обяснение от всякакви конспирации ...........

Операцията в Афганистан е била планирана отдавна и са си изпратили войските, когато са били готови.

Ураганът Катрина не е бил планиран отдавна.

Коментар

• Първоначално изпратено от Mitac
        Life won't wait for you.

Коментар

• Не съм успял да видя още целия филм но в частта за религиите обяснението им за произхода на историята за "умирането" за 3 дена и след това "възкресението" на Слънцето е много съмнително. Справка 17:34 във филма. Става въпрос за 22, 23 и 24 декември, когато според тях Слънцето замирало на едно место и не се движело на юг, т.е. няма видимо движение на слънцето през небето. След това на 25 декември слънцето се вдигало на север/нагоре. За да се наблюдава това явление човек трябва да е доста на север. Обаче в същото време в 18:23 те ни казват че на тези дати слънцето видимо се намирало близо до съзвездието Южен Кръст. От там идвала историята че Слънцето/(Синът на Божеството) умряло на Кръста, било мъртво за 3 дена и тогава възкръснало и се възнесло. Но съзвездие Южен Кръст може да се наблюдава само от Южното полукълбо или много близо до Екватора в Северното! Затова е и на флаговете на няколко страни в Южното полукълбо. Доста стъкмена история ми се струва.

Освен това играта на думи с имената на египетския бог Сет - от там идвало че когато Сет надвие Хорус всяка вечер идвал залез и тъмнина, т.е. идвал Set (което значи залез на английски) - това е явно игра на думи която не знам дали става на други езици освен на английски??

Да не би филма да е насочен единствено към средностатистически американци?? Т.е. хора говорещи единствено английски и несъзнаващи че има и други езици, живеещи в Северното полукълбо. Или може да помага и липса на критично мислене? Някой ако може да ме поправи, защото съдейки от дискусията по-долу по нататък във филма може да има интересни неща, ама много ми е трудно да ги приемам насериозно съдейки по първата част :?

Коментар

• Прав си за годината.Грешката е моя
            http://www.xnetbg.com/www/site/index...d=13&Itemid=40
            Only God Can Judge me...

Коментар

• Първоначално изпратено от Djabuvstina
              mussi, javo iztochnicite ni sa malko protivorechivi. Gledah edin dokumentalen film sega go poglednah i v Internet i tam e stoi systoto: Adam Weishaupt zaedno sys dvama svoi studenti syszdava tajnata organizacija na prosvetenite (illuminati ot latinski) i za simvol si ozbirat buhalyt - simvol na mydrosta (rimska boginja). Datata e 1. Maj 1776, Ingolstadt, Germaniaj.
              Ами в нета има толкова много източници,че напълно възможно да има сериозни разминавания.Не претендирам за точност Иначе имам предвид точно тази теория със студентите в някаква пещера и т.н.
              Only God Can Judge me...

Коментар

mussi...
                Най достоверна информация може да ви даде Хекеторн. Томовете му скоро излязоха и на български...

Коментар

• mussi, javo iztochnicite ni sa malko protivorechivi. Gledah edin dokumentalen film sega go poglednah i v Internet i tam e stoi systoto: Adam Weishaupt zaedno sys dvama svoi studenti syszdava tajnata organizacija na prosvetenite (illuminati ot latinski) i za simvol si ozbirat buhalyt - simvol na mydrosta (rimska boginja). Datata e 1. Maj 1776, Ingolstadt, Germaniaj.

Коментар

Първоначално изпратено от mussi
                    "In God we trust" - както пише на аериканския долар,но на обратната страна на банкнотата от 1$ има една пирамида от 13 стъпала (колкото са степените в "Илюминати"),на върха на която е изобразено "всевиждащото око" или най-древния езически бог.Ако се сложи една еврейска звезда с връх именно върха на пирамидата другите 5 върха сочат следните букви от надписа под пирамидата - M,A,S,O,N.Изводите са за вас
                    Tova za MASON si e 100% istina i ne e njakakva sluchajnost, a dobre obmislen simvol. 25 ot amerikanskite prezidenti sa bili chlenove na masonskata loja. Kato zapochnete ot pyrvijat im prezidenz Georg Washington ta do Eisenhower. Prez 16 vek e bilo prestij da si chlen na masonskata loja. Tam sa bili edni ot naj budnite hora i lojata e imala i dosta idealna i humanitarna cel. Taka che masonskite krygove si gi ima v USA oste ot syzdavaneto na stranata i e normalno simvolite im da sa na dosta vidni mesta. Systoto e i s piramidta. Tja e chisto masonski simvol i izobrazjava vsevijdastoto oko. Tova s iljuminatite sa hudojestveni izmislici na D. Braun (knigite mu i filmite mu). Iluminatite sa syzdadeni dosta po-kysno 17-18 vek i neuspjavat i da prosystestvuvat mnogo - vypreki che ima dosta teorii. Po interesno e edno drugo dvijenie "Skull and Bones". Svyrzano e s Yale University i vsichki po-dobri studenti sa werbuvani za organizacijta. Semejstvo Bush sa oficialni chlenove na "Skull and Bones"

No v krajna smetka rezultatyt edin i syst: svetovnijat red se diktuva ot edna grupa hora. Ot vreme na vreme grupite se smenjat no celta ostava systata: pari i vlast
                    Илюминатите според най-разпространената теория са създадени през 1594г. в Германия и в последствие се пренасят във Франция и създават Ционизма
                    Иначе за Skull&Bones" е интересно както че се създават в Yale-централната сграда е проектирана без прозорци!!! така и начина,по който приемат новите членове.Казват,че са най-мощната организация в САЩ.Все пак никой не е излязъл с официално потвърждение за това въпреки,че в нета има доста материали и филмчета за тях
                    Only God Can Judge me...

Коментар

• Някога, не толкова отдавна всеки образован, разумен, трезвомислещ човек е знаел ,че земята е плоска и че тя е центъра на вселената. Факт потвърден от авторитети. Имало е и хора които са смятали друго, но те разбира се са били считани меко казано за наивници :-)

Коментар

• Имаше един слух, ама не знам дали е верен.
                        На 11.09.2001 в кулите не е имало евреи.
                        Защо, не незнам.
                        Вярно ли е, също не знам.
                        Някой ако знае може да сподели.
                        Няма значение колко ще загубиш, важното е да спечелиш повече.

Коментар

• Един близък човек ми е казвал, че ако вярваш в нещо или просто искаш да представиш нещата по определен начин, доказателства и аргументи винаги ще се намерят...

Явно човек има нужда да вярва, че висши сили ръководят нещата все пак, пък било то и посредствени земни сили

Да някои приказки са за по-наивни деца (да не обиждам на нации), а за по напредналите това вероятно е подходящата приказка .

Само си умувам на няколко бири и хич не е препоръка

Коментар

• Гледах филма - Има над какво човек да се замисли след като го гледа.
                            Вярвам, че рано или късно нищо не остава скрито. Дано съм прав.

Коментар

• nai-golemite matrizi i konspiracii ever

http://www.youtube.com/watch?v=-RVmZ...elated&search=

Коментар

• http://insurance.bg/news/?cat=news&cat_id=1&sn_id=52759

Винаги съм вярвал, че американското правителство има решаваща роля в цялата тази история. Терористи не биха могли сами да се справят толкова лесно.

Коментар

Working...
                                X