IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Докога ще им търпим своеволията??? (архив до 7.03.2012 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Avalaon
    Първоначално изпратено от badboy333
    Първоначално изпратено от divedi
    ДО ГОСПОДИН ПРЕЗИДЕНТА НА РЕПУБЛИКА БЪЛГАРИЯ

ДО ГОСПОДИН БОЙКО БОРИСОВ,ПРЕМИЕР НА РЕПУБЛИКА БЪЛГАРИЯ

ДО ГОСПОДИН ТОТЮ МЛАДЕНОВ, МИНИСТЪР НА ТРУДА И СОЦИАЛНАТА ПОЛИТИКА НА РЕПУБЛИКА БЪЛГАРИЯ

ДО ГОСПОДИН СИМЕОН ДЯНКОВ, МИНИСТЪР НА ФИНАНСИТЕ НА РЕПУБЛИКА БЪЛГАРИЯ

НА ВНИМАНИЕТО НА ДЕПУТАТИТЕ ОТ ЧЕТИРИДЕСЕТОТО НАРОДНО СЪБРАНИЕ НА РЕПУБЛИКА БЪЛГАРИЯ

МОЛБАТА МИ Е СЛЕДНАТА:

Искам да бъда признат за циганин, за да се ползвам от следните права:

-Да не плащам ток.
    -Да не плащам вода.
    -Да получавам 4 пъти по- големи помощи от българите.
    -Да ми дават общински жилища.
    -Да не плащам наем на жилищата.
    -Да строя където си поискам.
    -Да се возя безплатно в градския транспорт и БДЖ.
    -Да яздя кон по улици и булеварди.
    -Да работя- БЕЗРАБОТЕН.
    -Да прецаквам българите.
    -Да си правя каквото си искам.
    -Да нямам никакви задължения.
    -Да могат братята ми да бъдат безнаказани педофили.
    -Да могат братята ми да крадат и убиват безнаказано.
    - Да мога да зъмърсявам всичко наоколо.
    -Да заплашвам, че ще крада и ще убивам, ако не ме хранят и поят безплатно.
    -Да не си признавам децата и да получавам големи помощи.
    -Да не ме интересува нищо в тая държава.
    -Да мога да си пикая и сера навсякъде където си искам.
    -Искам в България да останат само цигани.
    -Искам българите да се изнесат от тук и да ни оставят сами, за да поломиме всичко.
    -Искам да изсечем горите, и да си палим огън от дърветата.
    -Искам всичко да се разруши и да се срине.
    -Искам да си отмъстим на българите, за това, че са ни хранили.
    -Искам моя дял от единия милярд, отиващ за традиционно трайно безработните.
    -Искам останалите 200 милиона, които давате на българите, също да се прибавят към циганските.
    -Ебал съм ви скапаната, напикана и насрана държава.

Безнаказани убийства, кражби, случаи на педофилия, професия-безработен,
    феномена- самотна социално слаба майка на 23 деца, Това е геноцид и апартейд над българите-
    НАКАЗАТЕЛЕН КОДЕКС. Глава четиринадесета. ПРЕСТЪПЛЕНИЯ ПРОТИВ МИРА И ЧОВЕЧЕСТВОТО
    Раздел III Унищожаване на групи от населението (геноцид) и апартейд
    (загл. доп.,ДВ,бр.95 от 1975 г.) Чл.416. Чл.417.
    Аз не съм съгласен с провеждането на политика на АПАРТЕЙД над мен и за това ви моля да ме признаете за ЦИГАНИН!
    И ВСИЧКО ДА БЪДЕ КАКТО ДО СЕГА Е БИЛО- БЕЗНАКАЗАНО и ТОЛЕРИРАНО ОТ ВАС!

С НАЙ- ГОЛЯМО УВАЖЕНИЕ .......................

Моите уважения...............................

При желание изпращайте писмото на този адрес:
    www.government.bg/ -линк, към правителството на Република България
    +1
    и от мен + 1
    +1

Коментар

• Ромите като цяло са голям проблем не само за България а за цял свят... жалко че хората толкова бавно го разбират И според мен политиците трябва да предприемат нещо в най скоро време за да може нашите внуци да не се чустват малцинство след 40/50г.

Коментар

• Първоначално изпратено от Императорът
        Първоначално изпратено от мейси
        Пияни роми нападнаха медици в Перник.Мъжете ударили доктор в лицето, насочили газов пистолет срещу сестрата.Причината ,че екипът на БП закъснял.
        http://www.dnes.bg/crime/2010/03/04/...v-pernik.87138
        Тия цигани почнаха много да си позволяват.Не стига ,че не си плащат здр.осигуровки ами ще държат сметка на екипът на БП защо закъснял?Интересно защо след като това си е случай с доказателство не ги подвеждат под отговорност а са ми задржали само един циганьор за 24 часа и след това ще го пуснат по живо по здраво да се подготвя за следващият си золум?
        divedi написа........НА ВНИМАНИЕТО НА ДЕПУТАТИТЕ ОТ ЧЕТИРИДЕСЕТОТО НАРОДНО СЪБРАНИЕ НА РЕПУБЛИКА БЪЛГАРИЯ...
        dived коригирай си молбата тъй като вече е 41 НС .
        Докторите са си тъпи - защо се занимават с мангалите? Драги лекари - като получите обаждане от мангалската махала, въобще не се качвайте в линейката - вярно, дали сте Хипократова клетва, но тя е за да помагате на ХОРА а мангалите са зверове !!!
        +1 абсолютно правилно, да ги оставят да умират

Коментар

• Първоначално изпратено от мейси
          Пияни роми нападнаха медици в Перник.Мъжете ударили доктор в лицето, насочили газов пистолет срещу сестрата.Причината ,че екипът на БП закъснял.
          Тия цигани почнаха много да си позволяват.Не стига ,че не си плащат здр.осигуровки ами ще държат сметка на екипът на БП защо закъснял?Интересно защо след като това си е случай с доказателство не ги подвеждат под отговорност а са ми задржали само един циганьор за 24 часа и след това ще го пуснат по живо по здраво да се подготвя за следващият си золум?
          divedi написа........НА ВНИМАНИЕТО НА ДЕПУТАТИТЕ ОТ ЧЕТИРИДЕСЕТОТО НАРОДНО СЪБРАНИЕ НА РЕПУБЛИКА БЪЛГАРИЯ...
          Докторите са си тъпи - защо се занимават с мангалите? Драги лекари - като получите обаждане от мангалската махала, въобще не се качвайте в линейката - вярно, дали сте Хипократова клетва, но тя е за да помагате на ХОРА а мангалите са зверове !!!
          Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

• Ромите на Джордж Сорос VS циганите на Цветелин Кънчев

Никой не може да каже колко са точно ромите у нас, но е ясно, че разликата между двама цигани е по-голяма, отколкото между българин и циганин
            Докато римските войници "Му даваха да пие оцет, смесен с жлъчка" (Матей 27:34), цигани откраднали пироните край кръста на Голгота. Кражбата отложила мъките на Божия син с няколко часа, докато се доставят нови пирони. Затова Бог благословил циганите с правото да крадат всичко от този ден нататък. Те пък отвърнали на жеста, като се зарекли първо да се оглеждат за пирони и чак ако наоколо няма метал, тогава да направят компромис с друга стока. Фактите от втората част на първото изречение нататък не са потвърдени нито от Матей, нито от Йоан, Марко и Лука, което, разбира се, е поредното доказателство за дискриминация.
            Няма циганин, който да поставя под въпрос достоверността на тази приказка. Единственото, което подлежи на съмнение и на ожесточено оспорване, е какви точно са били циганите, които са сторили добро на самия Господ и затова той отменил за тях заповедта "Не кради!"
            Циганите направо ще умрат от смях, ако им кажем, че ги смятаме за еднакви.
            Разликата между двама цигани от две различни племена е често по-голяма от разликата между циганин и българин. Кой си и какъв си при циганите са равностойни въпроси. Хората на Цветелин Кънчев в телевизионен диспут срещу Румян Русинов: "Ти какъв си, кажи де, какъв си?" Отговор на Румян Русинов: "От цуцуманите съм". Румян Русинов може да е вицепрезидент на Ромския образователен фонд - Будапеща, може да е съветник на премиера по ромските въпроси, може да е писал доклад за Конгреса на САЩ, но за тях е важно, че е цуцуманин. Цветелин Кънчев е калдараш. Цуцуманите и калдарашите са различни колкото черното и бялото, единствената прилика между тях е, че всеки мисли другия за черното.
            Калдараш няма никога да се ожени за цуцуманка, та тя не може даже едно кафе да му свари, защото не знае, че калдарашкото кафе бухва с прецизно отмерена щипка сода бикарбонат. Да не говорим за това, че цуцуманите крадат от принуда, а не като калдарашите за изява. Цуцуманин най-много да посегне на някоя желязна пръчка в двора, на калдараш и комбинат за цветни метали му е малко. Калдарашите претендират, че са ром циганяк (истинските цигани) и следователно горната приказка се отнася за тях. С думи други: "Вий лъжете, краденето оставете на нас." Калдарашите са и най-дасикане рома, т.е. най-християни. Гледат отвисоко на калайджии, рудари, йерлии и всичките останали безбройни племена, които наричат хляба "маро", без онова аристократично калдарашко "н" - манро. Но и да си калдараш, не е достатъчно, важно е дали си в подгрупата лаяша, ницулеш, тасманаря, нъмцуря и т.н. Цуцуманите от своя страна хич не се връзват на златото и лимузините на калдарашите и ги наричат "калдарашки номера". Кънчев пък казва, че всяка циганска работа, която не е извършена от истински циганин, е непрофесионална.
            Войната на стереотипите сред циганите е по-епична от войната на стереотипите между циганите и българите.
            Войната между ромите на Сорос и циганите на Цветелин Кънчев е жестока комбинация - тя е война между стереотипи и война за пари.
            Заченатите с парите на Джордж Сорос неправителствени организации наричат циганите роми. Каквито и да са подразделенията, голямото племе, което живее по нашите земи, се казва рома и това не е семинарна измислица. Циганите в Германия и Испания не са роми, защото са от други големи племена - синти и кало. За Цветелин Кънчев циганите са си цигани. Когато той сезира СЕМ "заради неверни данни, касаещи личността му в новините по телевизия "Скат", всички помислихме, че най-после Кънчев ще прожектира първа серия от сериала "Аз съм българче, осиновено в калдарашко семейство". Нищо подобно. Въпреки че телевизия "Скат" говори за "етническия циганин Цветелин Кънчев, който беше освободен от затвора, за да създаде противоконституционната партия "Евророма", Кънчев не оспори първата част на съобщението. В жалбата си до СЕМ той протестира само срещу втората част и уточнява, че ПД "Евророма" е вписано в регистъра на партиите през 2001 година, докато указът за помилването му е от 27 април 2005-а, тоест партията е създадена 4 години преди освобождаването на лидера й от затвора.
            Докато Кънчев беше в затвора, ромските активисти от неправителствения сектор продължиха да ходят на семинари, да четат презентации, да бъдат фасилитатори и модератори на дискусии, да правят дизайн и мониторинг на проекти. Мнозина от тях научиха английски. Кънчев владее четири ромски диалекта, но не е недоволен, че през това време други роми са научили други езици с пари на други донори - когато излезе от затвора, той просто започна да прибира при себе си научените. Постепенно проектите за повишаване на капацитета, финансирани от Сорос, започнаха да повишават капацитета на "Евророма".
            Ромските лидери от Третия сектор са за интеграция, тип "различни, но равни". Председателят на Обединения ромски съюз Васил Чапразов казва: "Ние няма да произвеждаме социални помощари, ще работим с тези, които искат да се променят". Цветелин Кънчев не обременява слушателите си с думи като интеграция, неговата парола е "Ром ромеске" - ром за рома
            И на тях това им се вижда по-разбираемо, по-лесно и по-изгодно от "хинтеграцията".
            Активистите на Сорос ограмотяват ромите за човешките им права, Кънчев им казва да вземат от всеки кой каквото дава и да правят кой каквото си знае. Активистите обясняват на ромите, че имат международен съд за човешки права. Кънчев е наясно, че има мешере, което впрочем също е международно, защото има в историята си няколко трансгранични съдебни процеса. Активистите десегрегират, разнасят децата от гетото в нормални училища, скъсяват разстоянието между "те" и "ние". Кънчев говори за българите като за "вие": "И това не можете да направите, бре. И заради това ще скочим, ако не можете да си направите някой бунт като хората."
            Ромските неправителствени организации правят проекти за семейно планиране. Цветелин Кънчев е за деца, самият той има четири.
            Някои от активистите узряха за идеята, че енергото и ВиК възпроизвеждат дискриминацията с това, че не могат да си приберат парите от гетата, и по този начин пораждат гняв у българите. Цветелин Кънчев обаче казва: "Като създадем достатъчно предпоставки нашите хора да станат данъкоплатци, тогава ще си говорим на тази тема".
            Ромските активисти могат да разработват проекти, но усетът им за далавера се простира дотам да си уредят фактура от ресторант и да приберат разликата между сандвич и луксозен обяд за някой семинар. На Цветелин Кънчев лампата му светва бързо: ако някой е закъсал - за операция, за учение, за престъпление, той помага и го купува пожизнено. Без да ползва проектни ресурси. Без да поражда съмнения, че прибира чуждестранните пари от Декадата на ромското включване. Хората на Цветелин Кънчев твърдят, че парите за декадата са много. Неправителствените активисти обясняват, че декадата не е пари, а политики.
            Ромските представители на гражданското общество твърдят, че Цветелин Кънчев е Волен Сидеров на общностно ниво. Цветелин Кънчев няма нищо против да е символ на общностното мислене и поведение. Ако циганин е клекнал пред мръсната си къщичка и към него се приближи Румян Русинов, най-вероятно ще му каже: "Защо не вземеш да я белосаш - и време имаш, и варта е 17 стотинки килограма". Цветелин Кънчев най-вероятно ще му каже: "Виждаш ли докъде те докараха?"
            За активистите на Джордж Сорос ромите са целева група, бенефициенти. За Цветелин Кънчев циганите са избиратели. С бройката активистите кандидатстват пред фондове и програми. С бройката Цветелин Кънчев кандидатства пред партии и коалиции. И в единия, и в другия случай това носи пари.
            Количеството на парите, похарчени за ромски проекти, е мистериозно като количеството на самите роми - 1 милион според самите роми, 313 хиляди според последното преброяване. Сумата дори само за една година - миналата, дори на заседанието на Управителния съвет на инициативата "Десетилетие на ромското включване", дори при участието на премиера Сергей Станишев, дори пред основния донор Джордж Сорос не бе спомената. Миналото на ромските пари винаги е в зоната на здрача, за тях се говори само в бъдеще време. Правителствената инвестиционна програма за декадата е оценена за 1.2 милиарда лева, около 100 милиона годишно, 40 процента от които трябва да осигури бюджетът, а за останалите да се търсят донори.
            Донорите са дребнави хора. Освен че имат стотици изисквания за капацитета, те проявяват каприза да работят с едно представителство за предпочитане. Капацитетът все още е при неправителствените организации. Единството обаче е при Цветелин Кънчев - той е донът. Тихата, но и все по-гъста вражда между ромите на Сорос и циганите на Кънчев е за това - кой ще бъде разпределителят на големите пари.
            Джордж Сорос даде едно рамо на своите хора, като обеща през юли да прати високопоставен консултант на "Отворено общество", който да превежда страната ни през дебрите на кандидатстването за фондовете и програмите на Европейския съюз. Кой обаче ще бъде главният дистрибутор на парите в крайна сметка зависи от България, разбирай от партиите. В сметката ще бъдат калкулирани много аргументи, най-погрешният от тях би бил, че "Евророма" е бъдещото ромско ДПС, а Цветелин Кънчев бъдещият Ахмед Доган на циганитеи следователно по-добре е да си имаме вземане-даване с един човек, отколкото с над 300, колкото са ромските неправителствени организации.
            Неотдавнашните избори за български представители в Европарламента дадоха няколко сигнала кой кого как смята да употребява. Румян Русинов беше спряган за листата на БСП, но това не се случи. Иван Иванов от Хасково, изпълнителен директор на Ромския информационен офис в Брюксел, беше шести (неизбираемо място) в листата на НДСВ, но изпадна по причина на картонче в ДС. Николай Кирилов от Лом, изпълнителен директор на европейския фонд ПАКИВ за Източна Европа, беше на 15-о (неизбираемо) място в същата листа. Милена Христова от Дупница, човек на "Евророма", беше на шесто място в листата на ДПС. С това Доган все едно каза на Цветелин Кънчев: "Ние сме сигурни до четвърто място, ето ти възможност да го докараш до шесто и да вкараш своя човек". Въпреки че седеше на първия ред на пресконференцията на лидера на ДПС в следизборната нощ, Цветелин Кънчев си знаеше, че заслугата му е само половинка евродепутат. "Евророма" събра отново толкова гласове, колкото спечели с авангарда на чалга войнството на парламентарните избори през 2005-а - 1.25 процента, към 45 000 гласа.
            Която и да е партийна сметка, че ромите могат да направят своето ДПС, а Цветелин Кънчев да стане Ахмед Доган, е погрешна дори само по две много прости причини. Ромите никога няма да гласуват еднакво, защото никой няма как да им каже: "Помниш ли какво беше, искаш танковете пак да дойдат ли?" А Цветелин Кънчев няма как да стане циганският Доган, защото и на двамата лампите им може и да светват еднакво бързо, но осветлението им е различно.

Коментар

• НИЕ "БЪЛГАРИТЕ"

Ние българите които се изживяваме като наследници на Левски, на Ботев, на Раковски, на Ванче и Тодор, на Вазов и на
              стотиците велики царе и пълководци. Ние българите, заразени от фалшив патриотизъм и спорове за това колко точно сме велики.
              Дали сме били тюрки, или арийци, дали сме били траки, или някакви кавказки народи, а според някои наши съседи сме просто
              татари, или чисти цигани, (а това последното си е наполовина истина)!
              Българския народ може и да е бил велик в миналото, може и да е спрял нашествието на арабите към Европа, може и да е
              побеждавал ромеите стотици пъти, може и да е разбивал рицарите, да се е борил с османците над 100 години преди да бъде
              окончателно победен, османските летописци може и да си ни описали като най- трудния народ за завладяване с петте хиляди
              български крепости, може и да сме оцеляли през тези 500 години, може и да сме победили антантата, може даже и руската
              армия да сме разбили, дори сме преживели и комунизма, но в следствие на всичко това сме толкова изморени от живота и ни
              е толкова трудно да живеем. Ние сме стигнали до там, че сме способни да изпитваме само едно единствено чувство! - ДА МРАЗИМ!
              Ние МРАЗИМ живота, ние МРАЗИМ себе си, ние МРАЗИМ държавата си, ние МРАЗИМ Родината си, ние се МРАЗИМ един друг, ние МРАЗИМ
              всичко, ние МРАЗИМ БЪЛГАРИЯ, Сега ще ме нападнете, сега ще ме заобиждате, сега ще ме запсувате! Ама как?
              -Ама аз съм много- добра, (добър) -Ама ние не сме такиваа! Ама на нас все някой друг ни е виновен! Ние сме най- добрите
              иначе! Ама не сме такива! Не -Много сме лоши даже, даже и децата си МРАЗИМ! Сега ще кажете: -Ама аз си обичам ДЕТЕТО!
              Ама аз ще ви кажа: -Точно в това е проблема, в тази дума: -ДЕТЕТО! Какво е това ДЕТЕТО? Защо изобщо го раждаме!?
              На какво се надяваме? Да го оставиме само, на на този свят ли? И какво като е много учило, след като от него ще излезне
              един затворен неконтактен човечец комплексар!? Това ли е живота? Двама родители и четири баби и дядовци да се въртят около
              ЕДНОТО ДЕТЕ? Че ние сами да сме на този свят пак ще изчезнем с този цинизъм! Ама сега ще кажете, че правителството е виновно!
              Е да, ама не е то виновно! Ако наистина обичахме живота и децата си, щяхме да ги раждаме, да им се радваме, да ги обичаме,
              да ги даряваме с живот. Ако наистина обичахме живота си щяхме да излезнем на улицата, да кажем на правителството: -СТОЙ!
              СПРИ ЦИГАНИЗАЦИЯТА НА БЪЛГАРИЯ, СПРИ ДА ПОДПОМАГАШ МАРГИНАЛНИТЕ ОБЩНОСТИ, НЕ ИСКАМЕ ПОВЕЧЕ ДА ХРАНИМ МЪРЗЕЛИВЦИТЕ,
              помогнете ни да раждаме и да отглеждаме деца,-истински българчета! Но ние не правим това, ние си седим във фейса,
              садим си електронни репички, чат- пат пропсуваме държавата и си гледаме -ДЕТЕТО! ДЕТЕТО е издигнато в култ, полагаме
              супер усилия и го подлагаме на суперобгрижване, за сметка на единствената по- голяма радост от това да имаш едно дете, да
              имаш две, и единствената по- голама радост от това да имаш две деца е да имаш три и тн. Но ние не смятаем така! Ние искаме да
              произведем затворен в себе си егоист, напълно неспособен да живее и да оцелее в конкурентна среда, каквато се развива все
              по- силно, по целия свят. Илюзия е, че на запад може да живее по- добре, защото запада е още по- жесток към нас, нашата
              Родина е тук, нашата Родина е България, но ние даже и тук не можем да оцелеем, защото ни превземат отвътре други народи,
              други етноси, които не мразят всичко както ние мразим, единственото което те МРАЗЯТ, СА БЪЛГАРИТЕ!
              А българите си гледат-ДЕТЕТО и чакат някой да ги спаси! Няма спасение за мъртвите народи, мъртвите народи сами се изяждат!
              Това не е края, това е призив, призив за борба! Съвременния патриотизъм се изразява в това колко деца имаш, а не дали вееш
              българсото знаме, или дали си привърженик на арийската теория, или на някой футболен отбор, защото, ако проспим и следващите
              20 години, България няма да я има вече, ще се възстанови РИМСКАТА ИМПЕРИЯ! Сега веднага ще попитате: -Защо пък РИМСКАТА
              ИМПЕРИЯ и аз веднага ще ви отговоря: -Кой е създал РИМ? Човекът се казва РЕМ(РОМ), Ромеите идват дами и господа, братя и
              сестри! Ромеите вече са мнозинство в много села и по- малки градове, ромеите са по- потентни от българските мъже,
              ромейките, са по- плодовити от българските жени, РОМЕИТЕ не мразят, те живеят щастливо!
              Това не е края, това е призив, призив за борба! Ние нямаме нищо общо с онези българи с които се гордеем, те са обичали
              децата си, те са обичали живота си, те са се борили за всичко това, те са имали по 10 деца и са ги обичали истински, даже
              са успявали да ги изучат и образоват, но ние не сме като тях, ние МРАЗИМ ДЕЦАТА СИ! Моята баба има 7 братя и сестри, общо
              са 8 деца, моя дядо има 12 братя и сестри, общо са 13 деца! Но ние не сме като тях, ние МРАЗИМ всичко, дори и ДЕЦАТА СИ!
              Ние си раждаме по едно, за да не кажат, че сме ялови, иначе и това няма да родим, защото МРАЗИМ ДЕЦАТА СИ!
              Това не е края, това е призив, призив за борба, братя и сестри.

8qica

Коментар

• Пияни роми нападнаха медици в Перник.Мъжете ударили доктор в лицето, насочили газов пистолет срещу сестрата.Причината ,че екипът на БП закъснял.
                [color=#BF0000]Всеки има право да изразява мнение и да го разпространява чрез слово - писмено или ус

Коментар

• Първоначално изпратено от badboy333
                  Първоначално изпратено от divedi

ДО ГОСПОДИН ТОТЮ МЛАДЕНОВ, МИНИСТЪР НА ТРУДА И СОЦИАЛНАТА ПОЛИТИКА НА РЕПУБЛИКА БЪЛГАРИЯ

НА ВНИМАНИЕТО НА ДЕПУТАТИТЕ ОТ ЧЕТИРИДЕСЕТОТО НАРОДНО СЪБРАНИЕ НА РЕПУБЛИКА БЪЛГАРИЯ

МОЛБАТА МИ Е СЛЕДНАТА:

-Да не плащам ток.
                  -Да не плащам вода.
                  -Да работя- БЕЗРАБОТЕН.
                  -Да прецаквам българите.
                  -Искам българите да се изнесат от тук и да ни оставят сами, за да поломиме всичко.
                  -Искам останалите 200 милиона, които давате на българите, също да се прибавят към циганските.

феномена- самотна социално слаба майка на 23 деца, Това е геноцид и апартейд над българите-
                  НАКАЗАТЕЛЕН КОДЕКС. Глава четиринадесета. ПРЕСТЪПЛЕНИЯ ПРОТИВ МИРА И ЧОВЕЧЕСТВОТО
                  Аз не съм съгласен с провеждането на политика на АПАРТЕЙД над мен и за това ви моля да ме признаете за ЦИГАНИН!

+1
                  и от мен + 1

Коментар

• III.РЕШЕНИЕ:IV.КАКВО МОЖЕ ДА НАПРАВИ ВСЕКИ ОТ НАС?

1. Незабавно прекратяване на всякакви помощи за деца и самотни майки като - ПАРИ В БРОЙ, включително и за самотните майки!
                    (всички циганки са самотни майки, тъй като мъжете им не припознават децата си и по този начин те взимат невероятни пари като
                    помощи, при някои от тях тези помощи НАДХВЪРЛЯТ 1000 лв на месец, в зависимост от това колко деца имат) - Вместо това да се
                    раздават памперси, ританки, детски храни, и пособия за деца, като- легенчета, коритца, детска козметика и тн.
                    -Има два варианта, или чрез купони за всички магазини, които продават детски стоки, или по подобие на военните и
                    полицейските магазини!(само така може да се гарантира дори и в минимална степен, че от тези помощи ще се облагодетелстват
                    децата, а не родилите им да се напият например) Ако това не може да стане по причини които не са ми известни, поне да не се
                    увеличават и така постепенно инфлацията ще ги изяде и те ще станат незначителни! Много е важно Българката- майка да е
                    наясно с това и когато я питат какво да се направи за раждаемоста в България, тя да НЕ иска помощи като пари в брой, тъй
                    като от това децата и в крайна сметка, няма да се облагодетелстват!
                    2. Ограничаване на помощите до второ дете, за трето помощите се спират и за трите, както е в Словакия. Помощите да се дават
                    на майката. Само при смърт на майката да се прехвърлят към бащата, ако има такъв за да не се получи така, че и
                    мъжете и жените им да имат по 2 деца! Те се поставят в невъзможност да си отглеждат децата с цел получаване на помощи.
                    3. Интеграционните добавки също, до колкото може да се заменят с материални помощи, които да не са - пари в брой!
                    4. Еднократната помощ за раждане на дете като пари в брой, също да бъде премахната, вместо това същите неща като в точка
                    първа!
                    5. Месечна издръжка за студенти които отглеждат деца! Най- малко 500 лв на месец за всяко дете! -В момента те получават
                    едногодишната помощ от 2880 лв. наведнъж. Няма сума която да не си струва за отглеждането на българчета.
                    6. Целодневните училища каквито в момента се въвеждат, е много голяма стъпка в посока повишена раждаемост при българите,
                    но трябва да се развият и подобрят условията в детските ясли и градини, за да може да поемат повече деца и да предложат
                    по- добро обслужване, като по този се облекчат родителите при отглеждането на децата!
                    7. Масирана рекламна кампания в детските учебници и помагала, където има картинки и снимки на деца и родители, винаги да се
                    показват двама родители с 3-4 и 5 деца и никога с 1 и 2!
                    Навремето имаше едно комунистическо движение- Мама, Татко и Аз, което заложи голям капан на поколения наред!
                    8. Незабавно отпускане на средства от страна на държавата към общините с цел наемане на безработните на работа, вместо да им
                    се изплащат помощи за безработни! Ако все пак не се намерят такива пари, то за стойноста на помоща, всеки да бъде длъжен
                    да дава 10-12-15 работни дни на общината в която живее-(почистване на нерегламентирани сметища, засаждане на храсти,
                    дървета и тн.)Въпреки съществуването на почистващи фирми улиците и тротоарите съвсем не са чисти, но дори да ги
                    приемем като такива, зелените площи за в окаяно сътояние! Засаждането на цветя, декоративни храсти и дървета по зелените
                    площи ще направи от България страна- РАЙСКА градина! -Защо да плащаме помощи на тези които не желаят да работят, като можем
                    тези средства да използваме за превръщането на страната ни в приказно място за живеене?
                    9. Полово ограмотяване на маргиналните групи, разясняване за заплахата от СПИН, хепатити, сифилис и тн. Покрай разяснаването
                    раздаване на безплатни противозачатачни средства в неограничени количества, презервативи, хапчета, и безплатни спирали и
                    безплатни аборти!
                    10. Всички деца, които живеят на сметища, просят и ровят по кофите, агенциите за закрила на децата, да се заемат с тях!
                    Прибиране в детски домове, нахранване, изкъпване, образоване и възпитание и възможно ограничаване на родителските права на
                    въпросните родители! - По- хуманно от това, здраве му кажи! В САЩ, на който не може да осигури добра среда за отглеждане
                    да децата, се допуска да държавата да му ги отнеме!
                    11. Обвързване на раждаемоста с пенсионното осигуряване! Ето как: http://www.youtube.com/watch?v=RrMhIvryhaQ
                    12. Междувременно незабавна промяна в изборния закон и въвеждате на ДОПЪЛНИТЕЛНО ОГРАНИЧАВАНЕ НА ИЗБОРНИТЕ ПРАВА, всички
                    НЕЗАВЪРШИЛИ средно образование, да нямат право на глас! -Никой не може да ме убеди, че 25 годишен необразован и неграмотен
                    има по- добро виждане за развитието на страната ни, от едно амбициозно и образовано момче, или момиче на 17 години!
                    13. Отпускане на общински жилища на общински наеми на всички УЧАЩИ над 18 години, които са семейни, или живеят на семейни начала,
                    при доказана бременност, или при раждане на дете, но не по-късно от месец след раждането, при условие, че
                    нямат собствено жилище, или живеят при родителите си, с цел подсигуряване на добра среда, за отглеждане на деца.
                    -В последно време общините заделят огромни средства за построяване на къщички и на цели сгради за настаняване на "бездомни"
                    представители на маргинални групи, но те не желаят да плащат наеми и сметки и отказват да го правят, освен това разрушават
                    всичко наоколо, както и самите жилища включително и прозорците, техния дом е голото поле, те самите така се чувстват най- добре!
                    Не виждам причина, щом има средства за маргинални групи да няма средства за младите учащи граждани, които са не по- малко
                    уязвими от трайно безработните маргинални групи хора! Искаме равни права за работещите, учащите и трайно безработните
                    имагинерни групи.
                    14. Майките с 2 или 3 годишен трудов стаж(зависи как се реши), считан до 45 дена преди датата на раждане да получават 90% от
                    брутната си заплата(или на принципа по който се изчисляват в момента)в продължение на 2 години, получаването на които да започва,
                    45 дена преди датата на раждане.

IV.КАКВО МОЖЕ ДА НАПРАВИ ВСЕКИ ОТ НАС?
                    1. Да прочете и да запомни до колкото може тук написаното.
                    2. Да разпространява по всички възможни начини този текст с цел формиране на гражданска позиция.
                    3. Да изисква от правителството промяна на сега действащите закони, които позволяват трайното създаване на маргинални общества.
                    4. Да изпраща чрез писма и в електронен вид нашите предложения на заинтересованите и ангажирани с темата институции.
                    чрез писма до институциите на Република България.(едно писмо, може и да не бъде прочетено, но няколко хиляди изпратени ще бъдат прочетени)
                    5. Да подава жалби в институциите на Република България при забелязванене на действия погазващи Чл. 6. от конституцията на
                    Република България.
                    6. При възможност да се възползва максимално от законите привилегироващи маргиналните общества и да получава същите облаги като тях.
                    7. При планирана бременност, осигурявайте се на колкото се може по- висока ставка, но не повече от 2000 лв. 6 месеца преди първия болничен лист.
                    (по този начин ще си гарантирате добре обезпечена първа година от майчинството)
                    ВСЯКО ПРАВИТЕЛСТВО СЕ КРЕПИ НА ОБЩЕСТВЕНОТО ОДОБРЕНИЕ И СЕ ВЛИЯЕ ОТ ОБЩЕСТВЕНОТО МНЕНИЕ.
                    ВСЯКО ПРАВИТЕЛСТВО ИМА НУЖДА ОТ ПОДКРЕПАТА НА ОБЩЕСТВОТО ЗА ДА УСПЕЕ ДА ПРОКАРА ПОПУЛЯРНИ И НЕПОПУЛЯРНИ МЕРКИ.
                    ДА ПОДКРЕПИМ ПРАВИТЕЛСТВОТО НА РЕПУБЛИКА БЪЛГАРИЯ ЗА ПРИЕМАНЕ НА ПОДХОДЯЩИТЕ ЗАКОНИ, ОТ КОЕТО ЩЕ СПЕЧЕЛИМ ВСИЧКИ.
                    БОГ ДА ПАЗИ БЪЛГАРИЯ И БЪЛГАРИТЕ В НЕЯ. ДА ДЕЙСТВАМЕ БРАТЯ И СЕСТРИ.

Коментар

• I. ПРОБЛЕМЪТ: II.СЛЕДСТВИЕ:

Расизма е много- лош! В момента има расистка политика спрямо българите, нарича се -ГЕНОЦИД, или АПАРТЕЙД.
                      НАКАЗАТЕЛЕН КОДЕКС
                      Глава четиринадесета
                      ПРЕСТЪПЛЕНИЯ ПРОТИВ МИРА И ЧОВЕЧЕСТВОТО
                      Раздел III
                      Унищожаване на групи от населението (геноцид) и апартейд
                      (загл. доп.,ДВ,бр.95 от 1975 г.)

Чл.416. (1) Който с цел да унищожи изцяло или отчасти определена национална, етническа, расова или религиозна група:
                      а) причини смърт, тежка телесна повреда или постоянно разстройство на съзнанието на лице, принадлежащо към такава група;
                      б) постави групата в такива условия на живот, които водят към нейното пълно или частично физическо унищожение;
                      в) предприема мерки, насочени към възпрепятствуване раждаемостта сред такава група;
                      г) (изм.,ДВ,бр.153 от 1998 г.) насилствено предава деца от една група към друга, се наказва с лишаване от свобода от десет до двадесет години или с доживотен затвор без замяна.
                      (2) (пред. чл.417,ДВ,бр.95 от 1975 г.) Който извърши приготовление към геноцид, се наказва с лишаване от свобода от две до осем години.
                      (3) (пред. чл.418,ДВ,бр.95 от 1975 г.) Който явно и пряко подбужда към геноцид, се наказва с лишаване от свобода от една до осем години.
                      Чл.417. (нов,ДВ,бр.95 от 1975 г.) Който с цел да бъде установено или поддържа господство или систематическо подтисничество на една расова група хора над друга група
                      хора:
                      а) причини смърт или тежка телесна повреда на едно или повече лица от тази група хора или
                      б) (изм.,ДВ,бр.153 от 1998 г.) налага условия на живот от естество да причинят пълно или частично физическо унищожаване на расова група хора, се наказва за апартейд
                      с лишаване от свобода от десет до двадесет години или доживотен затвор без замяна.
                      Чл.418. (нов,ДВ,бр.95 от 1975 г.) Който с целта по предходния член:
                      а) незаконно лиши от свобода членове на расова група хора или ги подлага на принудителен труд;
                      б) постави в действие мерки за възпрепятствуване участието на расова група хора в политическия, социалния, икономическия и културния живот на страната и за
                      преднамерено създаване на условия, които препятствуват пълното развитие на такава група хора, в частност, като лишава нейните членове от основните свободи и права
                      на гражданите;
                      в) постави в действие мерки за разделяне населението по расов признак чрез създаване на резервати и гета, чрез забрана на смесени бракове между членове на различни
                      расови групи или чрез експроприация на принадлежаща им поземлена собственост;
                      г) отнема основни права и свободи на организации или лица, понеже те се противопоставят на апартейда, се наказва с лишаване от свобода от пет до петнадесет години.

I. ПРОБЛЕМЪТ: според Чл. 6. (1) Всички хора се раждат свободни и равни по достойнство и права.
                      (2) Всички граждани са равни пред закона. Не се допускат никакви ограничения на правата или привилегии, основани на раса, народност, етническа принадлежност,
                      пол, произход, религия, образование, убеждения, политическа принадлежност, лично и обществено положение или имуществено състояние. от
                      КОНСТИТУЦИЯ НА РЕПУБЛИКА БЪЛГАРИЯ В сила от 13.07.1991 г. Обн. ДВ. бр.56 от 13 Юли 1991г., изм. ДВ. бр.85 от 26 Септември 2003г., изм. ДВ. бр.18 от 25 Февруари
                      2005г., изм. ДВ. бр.27 от 31 Март 2006г., изм. ДВ. бр.78 от 26 Септември 2006г., изм. ДВ. бр.12 от 6 Февруари 2007г.
                      Така ли е обаче?
                      Права:
                      -Работещите, имат всички нормални права, съпоставими с правата на гражданите в други държави. Отнети са им само правата за получаване на помощи при отглеждането
                      на тяхните деца, за сметка на свръхправата на маргиналните общества.
                      (голяма част от циганския етнос, и някои други етноси)
                      Въпросните представители на маргиналните общества имат правото да не заплащат ток, вода, наем, да създават постройки където си
                      пожелаят, без значение дали земята е тяхна собственост, да получават доживотни помощи, сами да се поставят в невъзможност да отглеждат деца, но въпреки това да ги
                      създават с една единствена цел, да живеят от помощите които им предлага социалната система за подпомагане, да не използва въпросните помощи по предназначение,
                      да просят, да обричат децата си на мизерен живот по сметища, да принуждават децата си да ровят по кофите за смет,да принуждават децата си да крадат, да
                      осакатяват децата си с цел- получаване на достъп до интеграционни добавки и пенсии(те са в пъти по- големи от детските) и предизвикване на състрадане при просия,
                      да режат палците на ръцете на децата си, с цел по- голяма ловкост при пребъркване на джобовете на гражданите, да принуждават децата си да просят, да принуждават
                      децата си да работят в невръстна възраст, да бъдат педофили, да замърсяват района около местообиталището си, да яздят коне по всички улици на градовете,
                      да не си почистват изпражненията оставени от конете, да получава 3лв, на ден, за води децата си на училище, безплатен превоз на децата му до училището, да краде
                      и убива с единствено извинение, че няма работа и, че е социално слаб, криминогенността на този етнос, побоищата, убийствата, кражбите, проституцията, измамите,
                      които циганите извършват ежедневно – престъпления, които в 80 на сто от случаите остават ненаказани.
                      Цигани нападат влакови композиции, цигани се возят без билети в обществения транспорт, цигани плячкосват реколтата на хората по селата, нападат и обират възрастни
                      хора в домовете им, заселват се в чужди имоти и къщи и отказват да ги напуснат, нападат и разграбват товарни влакове в различни райони на страната;
                      Цигани участват в трафик на хора: проститутки, деца, джебчийки, не плащат данък сгради и данък смет, заселват се незаконно в градове и села.
                      Циганките не се женят, за да получават помощи като самотни майки, живеейки в същото време на съпружески начала с някой мъж;
                      Циганите не пращат децата си на училище, въпреки задължителното образование; отказват работа по програмите за заетост, защото е по-лесно да живеят от помощи;
                      Над 80 на сто от тях са неграмотни; Отказват да се социализират, защото живеели по свои закони и обичаи; Масово не плащат здравни вноски, но ползват здравни услуги;
                      Масово не плащат социални осигуровки, но получават пенсии; Искат жилища, но съсипаха построените от холандска фондация безплатни мезонети в столицата.
                      Имат право да заплашват всички които ги хранят, че ако не ги хранят ще крадат и убиват още повече от колкото до сега. Има право да не спазва законите На
                      Република България, тъй като правораздавателните органи остават безучастни. За всички останали, по- горните действия са забранени и подлежат на сурови и тежки наказания.
                      Задължения:
                      -Маргинални общества, нямат никакви задължения в Република България.
                      Работещите имат следните задължения: Да работят, да заплащат ток, вода, наеми, такси, глоби, да имат надлежна документация одобрена от общинската администрация
                      при желание за строеж, да искат разрешение за строеж, дори и в собствен имот, да отглеждат децата си при високи стандарти, да ги водят на училище, да осигуряват
                      на децата си всичко необходимо за собствена сметка, да не оставят децата си без надзор, в противен случай може да ви ги отнемат, да подържат площите около
                      жилищата си в приличен вид, да спазва добър тон, да не говори против имагинерните общества, защото ще бъде сметнат за расист, ако бъде нападнат,
                      е длъжен да стои мирно, в противен случай го заплашва лишаване от свобода, да заплаща всички данъци които дължи в кратък срок
                      (с цел да не се забавят помощите на маргиналните общества, защото те ще убиват и крадат, ако това се случи).

Повече нагледна информация как работещите биват изрязани от детски надбавки и помощи:

Както добре знаем, осново-полагащия член 6 на Конституцията, провъзгласява че всички граждани на Република България са РАВНИ по ДОСТОЙНСТВО и ПРАВА.
                      Не се допускат никакви ДИСКРИМИНАЦИИ, или обратното - ПРИВИЛЕГИИ. Да ама не ! Как беше - "Царят дава, но пъдарят не дава". Погазвайки Конституцията два престъпни
                      закона, а именно "Закон за Семейни Помощи за Деца" = ЗСПД, и "Закон за Социално Подпомагане" = ЗСП, разделят децата на България в 3 групи по права :
                      1 група - ПРИВИЛИГЕРОВАНИ ДЕЦА
                      Това са децата на т.н. уж "самотни майки с нулев доход БРУТО". Под този лукав евфемизъм се крият малки, по-големи и още по-големи мургави момиченца-майки, които
                      нямат и един работен ден, и съответно НЯМАТ И НАЙ-МАЛЪК ПРИНОС в приходната част на бюджета и социалната каса. Техните циганчета не само получават детски, но за
                      тях детските не са 35 лв., а 80 лв. на месец ! Как става тази хватка ?
                      - Ами 35 лв. са детските по ЗСПД.
                      - След това още 24,15 лв. социална помощ, за достигане на т.н Диференциран Минимален Доход по Правилника за Прилагане на Закона за Социално Подпомагане = ДМД по ПП
                      на ЗСП. Тази привилегия е дадена по член 9 от ПП на ЗСП. - После още 20 лв. за всяко циганче месечно от "Евророма" - дето уж са бедни. Още 78 лв. се дават месечно
                      на самите мургави "самотни" майки, пак като ДМД по член 9 от ПП на ЗСП. Заедно с еднократните помощи за бременност и раждане, тези 78 лв. стават 80 лв.
                      Така че всяка мургава уж "самотна майка" с 1 дете си докарва,
                      2 х 80 = 160 лв. месечно, с 2 деца - 240 лв. и т.н. А с минималните 5 деца ... 480 лв. чисто на месец.Заедно с "Кратната" и Енергийната помощ стават около 530 лв.
                      чисто. Ако обаче "трайно-безработната" отиде да работи в някоя шивашка фирма - (в сферата на фантастиката) там ще и напишат ордер за 300 лв. БРУТО заплата. Веднага
                      тези 300 лв. ще и ги свалят от помощите, а другия месец тя ще получи вместо 300 лв. БРУТО, само 235 лв. чисто. Или ... в резултат на това че не е лежала и се е
                      трудила, нейното семейство ще бъде лишено от 65 лв. ! Или казано математически, тя цял месец е работила за имагинерните "- 65 лв."! Чакате при горните закони,
                      да станат от леглата и да тръгнат да работят ? МНОоооГО ЩЕ ИМА ДА ЧАКАТЕ!!!
                      2 група - ПРАВОИМАЩИ ДЕЦА
                      Това са децата на родителите, които работят и плащат осигуровки и данъци, върху данъчна основа по-малка от 350 лв. БРУТО месечно.
                      - Тези майки са лишени от онези 78 лв. месечно, тъй като "имат доход БРУТО".
                      - След това техните деца са лишени от допълнителните 24,15 лв., пак защото родителите "имат доход БРУТО".
                      - Накрая техните деца са лишени и от онези 20 лв. от "Евророма", защото не са циганчета.
                      - Но най-накрая децата им все пак получават мизерните 35 лв. детски месечно, защото дохода на родителите им е под 350 лв. БРУТО месечно.
                      3 група - ДИСКРИМИНИРАНИ ДЕЦА
                      Това са децата на родителите, които работят и плащат осигуровки и данъци, върху данъчна основа, по-голяма от 350 лв. БРУТО месечно. На тези престъпници, не се
                      полага нищо. Ама съвсем нищо. Да знаят те в каква циганска държава живеят, да знаят те какво става с данъкоплатците, дръзнали да хрантутят политици и партии, с
                      труда си!
                      Към края на 2008 г. броя на децата, лишени от детски бе 540 000. Което прави към 40% от всички деца в БГ. Както знаем, правителството на ГЕРБ остави расисткия и
                      фашистки праг от 350 лв. БРУТО в сила. Това от една страна. Минимални Осигурителни Прагове. В някои дейности като хлебопроизводството, МОП е с 20 % по-висок. Това означава че в рамките на една година, ще бъдат лишени от
                      детски, ДОПЪЛНИТЕЛНО към 100 000 български деца.
                      А колко прибира държавата от всяко семейство със спрени детски ? Спрени са детските на всички семейства с осигурителен доход
                      от 1 050 до 4 000 лв. БРУТО. Ако вземем средния размер за 2 000 лв. БРУТО, то осигуровките и данъците върху тази основа са около 730 лв. месечно. А тези семейства
                      имат средно по 1 дете. И какво се получава?! Държавата взима по 730 лв. от тях всеки месец, но 35 лв. за детето им, една 21-ва част, не връщат!!!
                      Скоро четох за една циганка, от някакво село в Северо-Западна БГ. Цял живот тя и мъжът и са "трайно-безработни". Но за сметка на това е родила 23 деца, едно от които починало. Така ...
                      22 деца х 59,15 лв. = 1 300 лв. И нейните 78 лв. = 1378 лв. После "кратната" и енергийна помощ = около 1435 лв. месечно!Значи 35 лв. за работещата българка нямат,
                      но 1 435 лв. за паразитката, сама поставила се в невъзможност да ги гледа и нямаща никаква възможност да им осигури дори и най- елементарни нужди, условия и грижи имате! За подобни условия при които тя ги гледа, в други страни биха и отнели дори кучетата... какво остава за децата!!!

II.СЛЕДСТВИЕ:
                      Последици от проблема, ако не се вземат мерки:
                      Маргиналните общества ще станат мнозинство, крах на осигурителната система, масови грабежи в магазини, банки, обществени сгради и частни домове,
                      кражбите и убийствата ще се увеличат драстично и ще станат повсеместни (кражбите и убийствата вече са ежедневие), невъзможност на полицията да се справи с
                      безчинстващи групи(това вече се случва на някои места в България), масови безредици масов глад и масово преселение на запад.
                      Отмъщението на циганите над последните българи, ще бъде жестоко, за това, че са ги хрантутили.

Коментар

• Симеоне, Дянков поради кризата не трябваше ли да се свият разходите на държавните институции:

Председателят на Народното събрание Цецка Цачева е издала заповед за вдигане на месечното възнаграждение на всички председатели и шефове на комисии в парламента, обави лидерът на РЗС Яне Янев.

Със задна дата, считана от 1-и януари, шефкта на НС получава заплата в размер на 3576 лв, зам.-председателите са с увеличение на трудовото си възнаграждение с 45%, което прави 3345 лв, изтъкна той.

Председателите на постоянни комисии се подписват във ведомост срещу 3114 лв, а заместниците им получават 2884 лв.
                        Чл. 39. (1) Всеки има право да изразява мнение и да го разпространява чрез слово ...

Коментар

• Първоначално изпратено от divedi

МОЛБАТА МИ Е СЛЕДНАТА:

-Да не плащам ток.
                          -Да не плащам вода.
                          -Да работя- БЕЗРАБОТЕН.
                          -Да прецаквам българите.

+1
                          Чл. 39. (1) Всеки има право да изразява мнение и да го разпространява чрез слово ...

Коментар

• ДО ГОСПОДИН ПРЕЗИДЕНТА НА РЕПУБЛИКА БЪЛГАРИЯ

НА ВНИМАНИЕТО НА ДЕПУТАТИТЕ ОТ ЧЕТИРИДЕСЕТ И ПЪРВОТО НАРОДНО СЪБРАНИЕ НА РЕПУБЛИКА БЪЛГАРИЯ

МОЛБАТА МИ Е СЛЕДНАТА:

-Да не плащам ток.
                            -Да не плащам вода.
                            -Да работя- БЕЗРАБОТЕН.
                            -Да прецаквам българите.

Коментар

• Ясно е защо, ако в Германия бай Хъхрю извади брадва срещу полицаят, той ще го застреля като помияр, а ако си струпа катун на чужда земя, в 24-часов срок ще го разрушат. Само ние сме толкова тъпи, че да търпим тая паплач.

Ето ви типически пример за продукцията им - чаве №13 на баща хъхряк и бяла скудоумна майка - самото чаве полуумно и с всевъзможни отклонения - пребито като куче в Монтанско:

http://www.dnes.bg/crime/2010/03/02/...-pirogov.87013

Ха познайте кой ще му плаща лечението, кой издържа него, така наречените му "родители" и останалите му, ПОНЕ 12 братченца и сестриченца... а може вече и племенничета да има.

Ако продължаваме така да позволяваме на тая измет да се плоди и да се увеличава като численост в геометрическа прогресия, в един момент ще ни залеят и унищожат... след което и те ще изпукат, разбира се, защото един паразитен организъм винаги загива, след като погуби приемникът си.
                              Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

• Аз не мога да проумея защо, след като отвориха границите на ЕС, не се изнесоха някъде тези паразити? Нали тук им е лошо? Нали постоянно реват, че им се нарушават правата и ги дискриминират? Нали живеят в мизерия?

Да, ама там няма безплатен ток, няма помощи за 7-мо, 8-мо... 18-то дете, няма рецидивист с по 7-8 висящи дела да се разхожда на свобода и не на последно място никой няма да ти позволи да извадиш брадви, ножове и тояги и да викаш по улиците "Смърт на местното население"(точно след един такъв случай отворих тази тема).

Само тук им позволяваме такива неща и, докато това е така, ще продължават да живеят на гърба на 30-те% (или колкото сме там) работещо население и да стават все по-нагли
                                "The most valuable commodity I know of is information." Gordon Gekko

Коментар

Working...
                                X