IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Докога ще им търпим своеволията??? (архив до 7.03.2012 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Царство Мангалия!

Цар Киро налита на журналист от PRO BG: Такива като теб в Ирак ги бесят по дърветата!
    http://www.plovdivmedia.com/29594.html

Коментар

• http://vbox7.com/play:a743ee14&start=71&r=emb

Разстърсващо........
      Last edited by Ballomed; 13.08.2010, 12:43.

Коментар

• Точно така - трябва да бъдат спрени всички помощи за гнусните изроди, трябва престъпленията им да се наказват безмилостно. Който не иска да работи, да умира от глад.

Крадци и мародери - да бъдат наказвани с каторжен труд - така тия цигани, които отидат доброволно да копат на нивата, в мините или да строят пътища, ще получават заплати, ако си вършат работата както трябва, а тия, които бъдат пратени на каторга заради престъпленията, ще работят като добитък само срещу залък хляб.
        Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

• Според мен е време всичкото мангал да оди да строи магистрали, да копа камъни като в белене, да чисти корита на реки, да служи на Родината и който оцелее да знае цената на живота, само така ще възпита децата си в дисциплина, труд и уважение, защото ще се е трепал за държавата. Всичко друга е ШИТ.
          Мнението не е препоръка за сделки с ценни книжа.

Коментар

• Просто политиците нямат топки за да се справят с проблема, а французите се видя че са мъжкари. Друга важна подробност е малцинството като гласоподаватели. Трета, но не на последно място мангалите като източник на източване на здравната каса, соц. помощи, и фондации за интеграция на ромчет. Истината е че през мозъка на ромите (манаглите) е минато като с пасатор, всичко е толкова объркано и липсва всякаква идея за ценностна система.
            Мнението не е препоръка за сделки с ценни книжа.

Коментар

• Българите са пове4е от 4.5 милиона. Сумарно цигани и турци са в най-лошия случай 1.5, което прави 6 милиона българи!

Коментар

• Ариманов - НИКАКВИ природозащитници не могат да ни забранят да прилагаме законите, основани на международните правни норми, срещу хъхрещата гнус !!! Как другите държави се разправят с тях? - Гета, оградени с триметрови стени, пропускателен режим, на хъхряшкият терор отговарят със стократно по-страшен !!!

Коментар

• Едно елементарно и логично решение

Проблема е лесно решим, спиране на безплатното ползване и помощите, парите "инвестирани" до момента във вегетацията задоволяваща ниските им потребности се инвестира в опазване на обществения ред, който ще бъде силно нарушен в следствие от спиране на кранчето, ще последва глад и истинкта за самосъранение ще ги накара да работят, естествено ако държавата си свърши работата и им отнеме възможността да присвояват под всякаква форма.

Това решение може да се разшири и с еднократни финансови стимули за намаляване на популацията, което действие ще върне многократно инвестираните средства в перспектива.

Лошото е че политиците няма да се откажат от тази лесно и евтино насочвана маса от гласоподаватели, та логиката на написаното горе се обезсилва и ще продължаваме да си ги храним.
                  www.targ.bg

Коментар

• Циганите – проблем или заплаха?

За какво става дума? Ето и историята. Отивам на кратко, инцидентно посещение при личния си лекар. С него се виждаме веднъж на две години. Не защото пращя от здраве, а защото нямам време. Традиционната опашка. Струва ми се, че виждам същите хора, които съм видяла и миналата година. Влязох, прегледаха ме, казаха че нямат направление, примирих се, че пак ще трябва да плащам и си тръгнах.

Докато чаках, след мен дойде една циганка. Външно изглеждаше добре. Тупна се на диванчето до врата и зачака. Какво се е случило после с нея, а и с мен – не е толкова интересно. В крайна сметка срещнах същата циганка пред кабинета на лекаря, за който нямаше направление. Не и за мен, обаче. Оказа се, че онова, за което аз съм платила, е напълно безплатно за циганката, която кой знае как се беше издокарала с направление от джипито, което по една случайност беше и мое джипи. Не ме питайте как разбрах – стана съвсем ненадейно…
                    http://razkritia.com/%D1%86%D0%B8%D0...0%D1%85%D0%B0/

Коментар

• Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнение
                      Бъзикаш ли се? Всякакви сравнения между негърите и хъхряците са абсурдни, защото първите, макар и по обективни причини изостанали в общественото си развитие, все пак са хора, а тия тука - НЕ СА !!!
                      Да им дадем територия и независимост е добра идея по една причина - защото тия паразитни човекоподобни, като няма от кого да крадат, ще измрат за година максимум и после хем ще сме се оттървали, хем ще си вземем обратно земята.

Ариманов - в Европа много държави в различни епохи са се справяли с кафявата измет, като единствените успешни мерки са "ККК" - Кастрация, Камшик и Куршум... е и различни техни вариации.

За 600 години хъхряшко присъствие на старият континент, многобройните опити са доказали само едно - с изключение на отделни единици, смрадливото племе не може да се интегрира или самоинтегрира, просто е невъзможно. Всички усилия са се проваляли, защото хъхрякът, усети ли по-меко и човечно отношение към себе си, прави само едно, започва да граби и тероризира благодетелите си !!! И всички народи, освен нашият сега, са реагирали по единственият адекватен начин - смазвали са без милост кафявата гнус или са я прогонвали - това не е расизъм, а просто въпрос на самозащита и справедливост - защото всеки човек има естественото право да брани животът и имотът си, а всяка държава - земята си и бъдещето си.
                      Импе, честно, ти виждаш ли начин изродите да се изолират, или вкарат в гета, или сложат на място, както по Живково време? Сега, с пародията ЕС, с всичките правозащитници, и т.н.? И то в БГ, където циганите са поне 1 млн., при 1.5 милиона турци, и само около 4.5 милиона "българи"?

Коментар

• http://http://www.dnes.bg/stranata/2...e-raboti.96252

Шеф на болница е готов да доведе до фалит повереното му здравно заведение, но не и да спре приемът на здравно неосигурени и нищо неплащащи хъхряци !!!

Ха кажете тоя дивак не заслужава ли да бъде изправен пред съдът за злоупотреби в особено голям размер? С какво право пилее парите на НЗОК, респективно на платците и поставя болницата в невъзможност да изплати дълговете си към доставчиците?

"Въпреки че Бургаската болница има дългове от 6,2 млн. лева към доставчици, ще продължаваме да лекуваме пациенти", обеща днес доц. Стефан Станчев, шеф на МБАЛ-Бургас.

"Нещо повече – ще бъдат приемани за лечение хора без здравни осигуровки, чийто живот е застрашен", зарече се той.

Станчев обяви, че засега персоналът му няма да стачкува, както обявиха много болници в страната, заради орязаните им от МЗ бюджети.

Няма да има и съкращения сред медицинския персонал, както и намаляване на заплатите.

"Хората ми са предупредени вече за това", каза още шефът на болницата.

"Приходите ни до момента са 1,43 млн. лева. С бюджета, който ни отпускат от здравното министерство, не можем да покрием всичките си разходи", призна Станчев.

По думите му най-засегнати от орязаването са отделенията по хирургия, ортопедия и неврология.

Затова и някои от плановите операции за август ще бъдат отложени за септември.

Last edited by Императорът; 10.08.2010, 16:48.

Коментар

• Бъзикаш ли се? Всякакви сравнения между негърите и хъхряците са абсурдни, защото първите, макар и по обективни причини изостанали в общественото си развитие, все пак са хора, а тия тука - НЕ СА !!!
                          Да им дадем територия и независимост е добра идея по една причина - защото тия паразитни човекоподобни, като няма от кого да крадат, ще измрат за година максимум и после хем ще сме се оттървали, хем ще си вземем обратно земята.

Ариманов - в Европа много държави в различни епохи са се справяли с кафявата измет, като единствените успешни мерки са "ККК" - Кастрация, Камшик и Куршум... е и различни техни вариации.

За 600 години хъхряшко присъствие на старият континент, многобройните опити са доказали само едно - с изключение на отделни единици, смрадливото племе не може да се интегрира или самоинтегрира, просто е невъзможно. Всички усилия са се проваляли, защото хъхрякът, усети ли по-меко и човечно отношение към себе си, прави само едно, започва да граби и тероризира благодетелите си !!! И всички народи, освен нашият сега, са реагирали по единственият адекватен начин - смазвали са без милост кафявата гнус или са я прогонвали - това не е расизъм, а просто въпрос на самозащита и справедливост - защото всеки човек има естественото право да брани животът и имотът си, а всяка държава - земята си и бъдещето си.

Коментар

• Единственото решение е да им се даде територия и независимост. Има две възможности. Или да ге избият помежду си! Отделните фамилии няма да се разберат кой да управлява, и кой да работи.Но тази територия трябва да е оградена отвсякъде с висока бетонна стена! А другата вузможност - да станат хора! По време на апартейда в ЮАР, създадоха две държави за чернилките - Лесото и Свазиленд. Сега са проспериращи. Но там играта бе друга. Върху цялата територия на ЮАР, хазарта, а и някой други работи са абсолютно забранени. А в тези две държавици всичко е либерализирано. И са предпочитани туристически дестинации дори за белите! Супер луксозни туристически комплекси, със всички възможни екстри!! Какво пък. И в двата случая печелим. Поне ще престанат да се котят, щото социалните ще си ги плащат те, а не ние.
                            http://georgipiskov.blogspot.com

Коментар

• Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнение
                              Според последното (преди месец) проучване от 2800 души в ромските махали 22 % говорели на български, 32 % се разбирали на турски, от останалите половината контактували чрез двойни възвратни местоимения, другата половина били на равнището на първосигналното плюнчене

Това е същото, което аз наричам "хъхрене" - получленоразделни звуци, наподобяващи далечно човешката реч. Неспособността на огромна част от хъхряците да говорят членоразделно е едно от най-големите доказателства за тяхната нисша същност.
                              Импе, стига си се пенил, по-добре дай инфо дали и как някой е решил въпроса с изродите в сходна ситуация - в подобна държава, с подобен % цигани. Аз не съм оптимист, че този проблем може да бъде решен, обратно - след 10 г. те ще превърнат цяла България в Красна поляна, като хлебарки пълзят. Дори само поради това съм готов да емигрирам тутакси.

Коментар

• Според последното (преди месец) проучване от 2800 души в ромските махали 22 % говорели на български, 32 % се разбирали на турски, от останалите половината контактували чрез двойни възвратни местоимения, другата половина били на равнището на първосигналното плюнчене

Първоначално изпратено от Jason_Thorn Разгледай мнение
                                Това направо ме разби. Само някойт да ми обясни какво горе долу е първосигнално плюнчене

Това е същото, което аз наричам "хъхрене" - получленоразделни звуци, наподобяващи далечно човешката реч. Неспособността на огромна част от хъхряците да говорят членоразделно е едно от най-големите доказателства за тяхната нисша същност.

Коментар

Working...
                                X