IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Докога ще им търпим своеволията??? (архив до 7.03.2012 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Ravon Разгледай мнение
    Лошо става когато самите учители започнат да дават тон на дискриминацията у нас. Не може учител да каже че не иска да учи хора от друг етнос, в случая роми. Когато е ставал учител, човек се съгласява да учи деца, той не трябва да бъде расист и да ги дискриминира по раса.
    За такива учителки, не пенсия, а дисциплинарно уволнение трябва да има:

В Пазарджик две учителки напуснаха, за да не учат 12 ромски деца
    Това за смесено обучение е стар социалистически почин. По време на правешкият селяндур във всеки клас имаше разпределени и цигани и турци и татари. Нарочно смесено. Нищо не се получи. Учителят се принуждаваше да се занимава по цял час с тях и другите ученици не се обучаваха. Накрая "експеримента" се провали. Защото училището трябва да се занимава с тези, които искат да учат, а при циглетата това го няма в гените им.Иначе децата изостават и се приравняват към по-необразованите, А в сегашно време трябват образовани кадри.Друго ,чета ,че
    Родителите на 24 българчета ги преместиха в други учебни заведения и в момента в "Христо Смирненски" остават само 12-те роми.
    Съвсем правилно е родителите да ги преместят в други училища ,защото ще учат с циглета. Поглеждам новините: Роднини на цигани, учещи в гимназия, по погрешка пребили негов съученик.
    http://www.trud.bg/Article.asp?ArticleId=614512
    Цигани пребили до смърт шофьор на ТИР в София и още двама човека за 1000 евро. http://www.vbox7.com/play:1b36b9cb Тук спирам. За каква интеграция става дума? Интегрират се хора, които искат, а не хора които си мислят, че могат да наложат свои правила на тези, които трябва да ги интегрират.
    Всичко е много просто. Искаш ли нещо - бориш се...Не ти ли стиска - губиш го!

Коментар

Ето че и министъра казва че не трябва постоянно да виним все ромите за престъпленията у нас. Дано скоро да се спре с опетняването на малцинствата:

МВР шефът: Не роми, банда може да е убила тираджията
      23.09.2010 16:47

Може да се окаже, че не роми, а добре организирана престъпна група е извършила убийството на тираджията, коментира пред журналисти вътрешният министър Цветан Цветанов.
      По думите му бандата е имала за цел кражбата на камион с цветни метали.
      "Полицията прави фоторобот на извършителите", допълни МВР шефът.
      Dnes.bg припомня, че 53-годишният Димитър Димитров бе пребит до смърт с ритници на паркинг за тирове в столицата.
      Други двама колеги на шофьора бяха бити и вързани на паркинга. Сега те са в болница с тежки наранявания.
      Убийците са задигнали от Димитров и около 500 евро.
      Равончо, я кажи сега кой ти плаща да дразниш хората тук. Плащат ти сигурен съм. Понеже всички тука, включая и аз те плюем и псуваме и ти задаваме куп логични въпроси и молби (като тази да вземеш едно чааве, да заснемеш как го интегрираш у вас и да ни пратиш записа да го направим и ние). Ти обаче, все едно на тебе не говорят. Баси аз като нашише някой нещо за мен малко поне се връзвам и гледам поне нещо по темата да напиша. А ти пиле шарено просто си изтипосваш някакви малоумни и очевидно дразнещи постове и после все едно към теб никой не се обръща. Принципно по форумите хората си изсипват лошотията и емоциите. А ти най неемоционално си постваш простотиите и нищо. Не може да не ти се плаща за това.
      Bulls make profits, bears make profits, only the hungry pigs get slaughtered. Don't be a hungry pig!

Коментар

Лошо става когато самите учители започнат да дават тон на дискриминацията у нас. Не може учител да каже че не иска да учи хора от друг етнос, в случая роми. Когато е ставал учител, човек се съгласява да учи деца, той не трябва да бъде расист и да ги дискриминира по раса.

Равонов - просто това са УЧИТЕЛИ, а не дресьори. Никой учител няма нищо против децата от нормални цигански семейства, но чааветата от гетата трябва да учат в училища за деца със специални потребности, защото те са дебили, на 7 години не умеят нито да ползват тоалетната, нито да говорят човешки, нито имат елементарна култура.

А и друго - учителите получават заплати от данъците на родителите на децата, които учат. Колко данъци са платили хъхряците? НУЛА? Тогава откъде-накъде учителите да им учат гадните чавета, дето в интелектуално отношение стоят по-ниско от макаците и да си късат нервите с тях?
        Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

• Ето че и министъра казва че не трябва постоянно да виним все ромите за престъпленията у нас. Дано скоро да се спре с опетняването на малцинствата:

МВР шефът: Не роми, банда може да е убила тираджията
          23.09.2010 16:47

Може да се окаже, че не роми, а добре организирана престъпна група е извършила убийството на тираджията, коментира пред журналисти вътрешният министър Цветан Цветанов.
          По думите му бандата е имала за цел кражбата на камион с цветни метали.
          "Полицията прави фоторобот на извършителите", допълни МВР шефът.
          Dnes.bg припомня, че 53-годишният Димитър Димитров бе пребит до смърт с ритници на паркинг за тирове в столицата.
          Други двама колеги на шофьора бяха бити и вързани на паркинга. Сега те са в болница с тежки наранявания.
          Убийците са задигнали от Димитров и около 500 евро.

Коментар

• Лошо става когато самите учители започнат да дават тон на дискриминацията у нас. Не може учител да каже че не иска да учи хора от друг етнос, в случая роми. Когато е ставал учител, човек се съгласява да учи деца, той не трябва да бъде расист и да ги дискриминира по раса.

Коментар

• Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнение
              Крайно време е да поставим на власт хора, които ще прилагат безмилостни мерки срещу хъхряшкият бандитизъм !!! За такива изроди - или смърт, или доживотна каторга в някоя мина - да копат уран по 14 часа на ден, докато им излязат черните души. Никаква милост за мангалите-убийци !!!!
              Давай хората ама меки пи....ки като Волен не искам.

Коментар

• Първоначално изпратено от Avalaon Разгледай мнение
                Ами, те сега са към 30 %. Не се броят турците, азербайджанците и т.н.
                Преди години, когато всеки драпаше навън, когато всеки от моите познати и той драпаше нататък, аз отстоявах тезата, че тук първо трябва да се пробва човек да изплува, пък тогава драпай. Сега и аз мисля да се разкарам оттук, въпреки че имам горе-долу добра работа / разбирай нормална заплата иначе съотношението труд/заплащане........ / , имам бизнес и т.н..
                Жалко, тия олигофрени / кого ли имам предвид ? / които упражняват откровен геноцид спрямо собствената си държава и народ, ме карат да се чувствам като глупак............ все повече и повече.
                И аз така все си викам провай тук, па после бягай, ама вече 8 години пробвам ли пробвам и като се замисля май се понабутах. Май ще взема да пробвам малко по на запад какво ще стане.
                Bulls make profits, bears make profits, only the hungry pigs get slaughtered. Don't be a hungry pig!

Коментар

• Първоначално изпратено от Jason_Thorn Разгледай мнение
                  мда корабът потъва нормално, вода има за всички. Няма оправия. Или се махаш или след 20 години ще са само мангали тука.
                  Ами, те сега са към 30 %. Не се броят турците, азербайджанците и т.н.
                  Преди години, когато всеки драпаше навън, когато всеки от моите познати и той драпаше нататък, аз отстоявах тезата, че тук първо трябва да се пробва човек да изплува, пък тогава драпай. Сега и аз мисля да се разкарам оттук, въпреки че имам горе-долу добра работа / разбирай нормална заплата иначе съотношението труд/заплащане........ / , имам бизнес и т.н..
                  Жалко, тия олигофрени / кого ли имам предвид ? / които упражняват откровен геноцид спрямо собствената си държава и народ, ме карат да се чувствам като глупак............ все повече и повече.

Коментар

• Първоначално изпратено от 4ervenasgan Разгледай мнение
                    Крадци на желязо убиха шофьор на тир!

http://www.dnevnik.bg/bulgaria/2010/...ort=2#comments

Прочетете в "Дневник".
                    Докато тук се пише и спори с лайна, като сетверовци, равони, перуни и друга корумпирана ДПС сган, няма да има промяна. Единственото решение вече е оръжие.
                    Но доколкото се познаваме БГтата, ще си продължим форумния безполезен чат, докато мангалите избият и форуците един по един.
                    Крайно време е да поставим на власт хора, които ще прилагат безмилостни мерки срещу хъхряшкият бандитизъм !!! За такива изроди - или смърт, или доживотна каторга в някоя мина - да копат уран по 14 часа на ден, докато им излязат черните души. Никаква милост за мангалите-убийци !!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от 4ervenasgan Разгледай мнение
                      Крадци на желязо убиха шофьор на тир!

Прочетете в "Дневник".
                      Докато тук се пише и спори с лайна, като сетверовци, равони, перуни и друга корумпирана ДПС сган, няма да има промяна. Единственото решение вече е оръжие.
                      Но доколкото се познаваме БГтата, ще си продължим форумния безполезен чат, докато мангалите избият и форуците един по един.
                      мда корабът потъва нормално, вода има за всички. Няма оправия. Или се махаш или след 20 години ще са само мангали тука.

Коментар

• Крадци на желязо убиха шофьор на тир!

Прочетете в "Дневник".

Коментар

• Много странни идеи се появяват напоследък у нас. Някои от тях са си обикновено подражание, но са си откровена дискриминация. Франция върна ромите ни, но заради неуреден престой, т.е. напълно законно. У нас се казва че ще събарят къщите на хората заради незаконни строежи. Е да ама това са български граждани, на улицата ли ще живеят или ще ги пратим във Франция?
                          Не е ли по-добре да се узаконят постройките, както стана с много хотели по черноморието, че и други строежи се узакониха?

По френски маниер – бутат 40 ромски гета в София
                          23.09.2010 07:00

40 незаконни ромски катуна на територията на София ще бъдат постепенно разчистени.

Малките гета се намират основно в по-крайните квартали и се състоят от временни постройки, бараки и палатки, в които живеят най-малко по 10 души.

Това сочат данни от преброяване на катуните, което е направено в началото на годината от дирекция "Обществен ред и сигурност" към Столичната община.

Ромите са пристигнали от провинцията и са се самонастанили на общински терени. Няколко от гетата вече са разчистени, но част от хората в тях са се пренесли на други столични територии.
                          "Ще премахваме такива бараки непрекъснато, тъй като са незаконни. Няма да има никакъв компромис и толериране на самонастаняването. Нашата политика може да бъде само една - да се спазват законите", казва пред в. "Монитор" зам.-кметът по сигурността на Столичната община Иван Сотиров.
                          Според градоначалника Йорданка Фандъкова всички трябва да спазват нормативната уредба, независимо от етноса.
                          Двамата обаче не се ангажират колко време ще отнеме разчистването на ромските бараки.
                          Най-много катуни има в район "Красна поляна" където ромите са издигнали незаконни постройки дори в парка.
                          Едно от най-проблемните гета пък се намира в кв. "Сердика" пред бл. 14 - там са се заселили около 400 души, които са си направили картонени бараки.
                          В Столичната община обмислят да направят пътна карта за цялостно разрешаване на проблема.
                          Според общия устройствен план на София, който е и концепция за развитие на града, ромският въпрос трябва да бъде решен в следващите десет години, като градът „се изчисти” от незаконните бараки.

Коментар

• Расизъмът е зло, защото разделя хората на висши и нисши по външни белези. Тоя бил чер, оня бил бял.

Утре може някой да каже, че късите хора са по-малоцени от дългите, с което аз няма да се съглася.

Ние мразим хъхряците не защото са кафяви, со сини венци, а защото са бандити, паразити, лишени от морал и чистоплътност. Съдим ги по делата им, а не по расовите им белези.

Не е лошо национализъмът, но той е друго нещо. Националист е този, който обича Отечеството си, тоест патриотинът, но националистът не мрази другите страни и народи, толерантен е към чуждите, когато и те са толерантни към него. Лошата форма е шовинизъмът, когато любовта към Родината се изражда в безпочвена ненавист към чуждите.
                            Пример - друсва яко земетресение в Турция, щети, ранени, загинали. Националистътнай-малкото цъка съчувствено и натъжено въздиша при кадрите на останалите без дом хора, а шовинистът потрива ръце и казва - нека им.
                            Last edited by Императорът; 23.09.2010, 00:16.

Коментар

• Djoro и gigow,

Можете ли обясни какво е чак толкоз лошо в расизма, та хората бягат като дявол от тамян само като се позачуе думата?

Така.., с 2-3 изречения, с думи прости...
                              ?
                              (не бих приел елементарния похват с препратка към Хитлер без обяснение по същество)

Коментар

• Апропо - всички на които им е писнало както от хъхряшкият паразитизъм и терор, така и от противоконституционното им толериране от престъпните политици, всички, които искат да се потърси сметка от виновните за това трагическо, ужасяващо и гадно положение, всички които не желаят децата им или да растат под хъхряшко робство или да бъдат принудени да изоставят земята, завещана от дедите им и да станат пожизнени емигранти някъде по светът, всички на които България им е мила -

- ДА ЗАПОВЯДАТ В СЪБОТА - 13 ЧАСЪТ ПРЕД ПИЛОНИТЕ НА НДК.

Протестът е организиран от ГИРП.

Коментар

Working...
                                X