IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Докога ще им търпим своеволията??? (архив до 7.03.2012 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• "Капитал" - филиал на модерното ДС? Журналисти или доносници (бдителни граждани по времето на социализЪма)?

Зад маската на политическата коректност се крие по-злобната версия на марксизма
    http://e-vestnik.bg/7218

Коментар

• Да вземат да им тренират рефлекса с раждащите на 11 г. хъхряци, както и с нерезите които ги оплождат.[/B]
      Last edited by mibova; 13.10.2010, 11:30.

Коментар

• Интересно, тия пламенни поборници на гражданските права и отявлени врагове на расизъмът, къде са били, когато 2 000 мангала размахваха брадви из София и крещяха "Смърт на Българите, всичките ще ви изколяме !!!" Къде са си били заврели тимбериците, сигурно в собствените си ануси?

Въобще не съм длъжен да проявявам търпимост към някой, отказва да спазва законите на страната ми, отказва да работи и за капак живее на мой гръб, че и ме тероризира.

Нашата толерантност към хъхряците трябва да бъде равна на хъхряшката толерантост към нас - а именно - НУЛЕВА.
        Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

• Ето една статийка в капитал:

Всичко
          започна, когато един наш колега сподели, че е видял в метрото лепенка за интернет сайт с мото "Анти Цигани". От разговор на разговор, в редакцията откривахме все повече примери за явно подтикване към расова омраза в интернет - групи във Facebook, форуми, видеоклипове, блогове. Някои от тях смразяват със своята бруталност.

Дадохме
          си сметка, че това, което виждаме в интернет, е показателно за все по-широкото толериране от страна на обществото на този тип дискриминационно поведение.

Според
          Наказателния кодекс и по-точно чл.162 всеки, който: "чрез слово, печат или други средства за масова информация, чрез електронни информационни системи или по друг начин проповядва или подбужда към расова, национална или етническа вражда или омраза, или към расова дискриминация" се наказва с лишаване от свобода до четири години и с глоба от пет хиляди до десет хиляди лева, както и с обществено порицание.

Убедени сме,
          че решаването на проблемите в обществото посредством пътя на наказателната репресия трябва да става само в краен случай. В същото време обаче, считаме, че подобни прояви са с изключителна степен на обществена опасност и не би следвало да бъдат толерирани, нито от обществото, нито от медиите, а още по-малко от държавните институции.

Ето защо
          решихме да съберем няколко примера за подобно поведение и да изпратим сигнал до Софийска районна прокуратура - компетентният държавен орган да извърши разследване по случая. Такъв сигнал изпратихме и до главния секретар на МВР Калин Георгиев.

Отделно от това се обърнахме и към интернет сайтовете на които открихме подобни съобщения, като призовахме те да бъдат заличени.

Обещаваме
          да следим внимателно реакцията на държавните институции и да ги притискаме докато не изпълнят задълженията си по закон.

В същото време се обръщаме към вас с молба:
          - да споделяте, ако станете свидетел на подобни прояви;
          - да подавате сигнали - до фирмите, които стопанисват тези сайтове.

Каузата
          ще е успешна, когато видим, че държавните институции и обществото придобият рефлекс и реагират остро към такъв тип поведение.
          ето и един отговор от там:
          Страхотна кампания, направо сте не-ве-ро-ят-ни!!

<b>Вие сте</b>
          глупаци, понеже искате да наложите цензура в Интернет, което е най-безсмисленото нещо на света. Много малко ме интересува за каква кауза се борите когато пропагандирате цензурата. Не виждам коя е тази кауза, заради която си струва да заплашвате хора със затвор за написано мнение в Интернет.

<b>Защото</b>
          ако някой иска циганите, педалите, евреите, българите, марсианците или който и да е да бъдат избити - това си е негова работа. Всеки може да прецени за себе дали дадена кауза е справедлива или не, за мен всякакви расисти и хомофоби са малоумни, но това си е моето мнение. Не заплашвам никого със затвор ако не е съгласен с мен.

<b>Елементарни сте</b>
          защото подобна МАЛОУМНА кампания, може да отприщи само обратното - появата на повече сайтове, които пропагандират омраза и не е проблем да ги хостнат в държава където слабоумната ви кампания нищо не може да направи.

<b>А-сега-обадените-на-дргарката</b>
          ще съберете една дузина линкове и ще ги пратите на прокуратурата, за да може след 2 седмици да напълните една статия текст със "социална позиция" как прокуратурата не е вкарала никой в затвора още. Много гнусен и евтин популизъм сте си спреднали с подобна кауза.

<b>Ефект=0</b>
          нима като пращате сайтове до прокуратурата си мислите, че това ще намали омразата към цигани. Дори и вие не сте толкова тъпи, правите го за популизма, за "социална кауза", ако реално искате да се борите против расовите предразсъдаци може да напишете позитивна статия за някой ром, който си изкарва парите по честен начин и живее нормално.

<b>ЖАЛКА ИСТОРИЯ</b>
          когато журналисти тръгнат да пропагандират цензурата като нещо добро, това показва истинския ви морал. От целия наказателен кодекс намерихте най-големия проблем в държавата, браво - страхотни сте. Лицемерни драскачи.

Коментар

• Прочети НК - в разделът за престъпления срещу Бракът, семейството и младежта - пък да видим дали животното не трябва да бъде наказано.

Коментар

• Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнение
              Затвор и/или кастрация - защото това е престъпление !!!
              По кой зъкон ва, Импи ???
              Защо да ходиш там, където можеш да летиш ... ?

Коментар

• И колко чавета трябва да издриска тая мръсна маймуна и да ги захвърли на държавна издръжка, преди да се вземат мерки?
                Затвор и/или кастрация - защото това е престъпление !!!

Коментар

• Мургава майка заряза 10 хлапета на държавата

Повечето от децата в социалните домове имат живи родители.
                  http://www.monitor.bg/article?id=264171
                  Last edited by divedi; 12.10.2010, 13:46.

Коментар

• Право е рекъл човекът, но докага ще търпим? Докато станат повече от нас и започнат да ни изхвърлят и от домовете ни ли?

Коментар

• Нищо на ново, ама все пак ...

...........
                      - Знаеш ли как солят семките, дето си купи преди малко от онзи мазен циганин?

- Как? – интересувам се аз.

- Разстилат ги на двора и всички циганчета пикаят върху тях. После ги печат и ги продават на такива като теб.

Вглеждам се в запалянкото на пейката до мен. Около петдесетгодишен, плешив, леко напълнял мъж, с торбички под очите. Облечен е в тузарски дънки втора употреба и не излъчва агресия като скинарите два реда под нас. Изглежда като обикновен мъж на средна възраст. Поглежда ме с уморени очи и пита:

- Да си видял циганин да даде пари за билет за мач? Да си купи билет за градски автобус? Да развее знаме у дома, на който и да било български празник, случвало ли ти се е да видиш? Че те най-много трябва да я обичат тази държава, бе!

Нали тя е източник на 80% от доходите им, без да работят. Това социални помощи, детски добавки, пенсии за болест и мързел, нали държавата ги хрантути тия бацили! Като раждат безбройните си чавета, като се разболеят, ги лекуват без осигуровки и болниците задлъжняват с всеки изминал ден заради тях! Ако аз закъснея с пет дни да си платя тока, хиените от ЕОН веднага ми го режат. Що не пипат тока на мангалите, дето не са плащали от години? Кой им го плаща знаеш ли? Аз и ти, драги! Ти ако не си виждал, аз с очите си гледах преди два месеца, как циганките и циганчетата се изгавриха с властта. Бяха дошли две коли на ЕОН в циганската махала, за да прекъснат стотиците кабели, вързани направо за стълба от циганите незаконно. Беше се качил един техник горе на стълба, а друг по-долу му помагаше. Циганите в това време се развикаха като обезумели и ако щеш вярвай, за пет минути наоколо се събраха поне петстотин мангала. Мъжете стоят отзад и подкокоросват циганките и децата, а те с камъни замерват техниците. Също като в Афганистан. Като ги цапнаха няколко пъти, техниците разбира се слязоха. Обадиха се на полицията и след десетина минути пристигнаха две патрулки. Обаче без сирени, тихо и кротко, все едно нищо не е станало. Слязоха трима охранени дюмбела в униформи и се опитаха да кажат нещо на циганската сган. Без да ги изслушат, децата и циганките започнаха да крещят, да ги обиждат, и да ги замерят с камъни. Счупиха стъклото на едната патрулка и тя се оттегли в края на улицата. После полицаите и техниците като посрани заедно си обраха крушите. Циганите на момента се покатериха като маймуни по стълба и закачиха срязаните кабели отново. Включиха скарите и започнаха да пекат кебапчета, за да отпразнуват победата над властите в държавата. Тая същата държава, дето само за тях се грижи и не им пречи после, като надуват хиляда ватовите си уредби, да тормозят целия квартал наоколо с кючеци и маанета. Тяхната циганска държава, казвам аз! Щото туй сегашното не е България! Аз не съм гнил в казармата две години и бачкал цял живот после, за да ми ядат една трета от заплатата циганите. Да ме тероризират и крадат ежедневно!

- Но нали и те са хора? Бедни са и като нямат работа крадат. – опитвам се да намеря разумни доводи, но това още повече ядосва запалянкото.

- Какви хора са тия изроди, бе?! Общината им дала блок за живеене без пари, те вкарали коня в апартамента. Изкъртили дограмата и вратите, и ги изгорили. Само едно семейство навъртели ток за 70 хиляди лева и вода за още 30 хиляди. Естествено не плащат и никой нищо не им прави. После грабнали чука и започнали да къртят панела, за да измъкнат желязото от арматурата. И все се жалват, все другите им виновни, и пак държавата била длъжна да им даде ново жилище! Айде, бе! Значи ние сме баламите дето трябва да бачкат, а циганите като кърлежи да ни пият кръвта? Няма да стане, приятел! Няма! Не ги щем тия паразити! Никой никъде не ги иска! Нали видя как ги разкараха французите? И ние ще ги погнем един ден! Слушай ме, дълго няма да траем циганското робство!

- Е, чак пък робство? Сякаш пресилваш нещата!

- Търпеливи балами сме ние българите, затова ни се качиха на главите и политиците, и циганите! Ще видиш обаче, че ще им подирим сметка и на едните, и на другите! Тия двайсет години досега, са първото полувреме на мача. Циганите водят, но нещата ще се променят. Като опре ножа до кокала, ще ги разхвърляме тия човекоподобни и ще ги очукаме като въшки, щом не искат да живеят като нормални хора! Косово ще изглежда като детска приказка, в сравнение с това, дето има да става по нас. Помни ми думата!

- Хитлер може само да ти козирува! – смея се аз, а запалянкото маха с ръка пренебрежително:

- И ти си от овцете, дето само блеят като ги доят и стрижат. Сега не ме занимавай с простотии, че мача започва! Я да видим тоя хубавец съдията, колко е взел под масата, за да свири срещу нашите!
                      ....
                      Защо да ходиш там, където можеш да летиш ... ?

Коментар

• Я вижте кво праат сърбете!

Коментар

• Ами то ако не са останали тука честни хора колкото за едно правителство, направо да закриваме държавата !!!

Коментар

• И кои , бре Императоре са тези хора в бъдещото правителство, които ще решат тия проблеми!?

Коментар

• Написано е много хубаво - но същото, което ще кажа туканка, рекох и на авторът на писмото - престъпниците в парламентът много добре знаят всичко това. Нима не знаят, че Конституцията забранява привилегироването на етнически принцип? Нима не им е известно, че хъхрещите бандити тероризират нормалните хора? В някаква приказка ли живеят, та не се сещат, че и последните бели хора ще напуснат тая територия, ако не се вземат мерки?
                              Знаят, ама не им пука !!! Затова трябва не да им се молим, а да им поставяме ултиматуми - и на следващите избори още да се погрижим да поставим на власт хора, които не само ще смачкат бандитизмът на гнусното племе и ще му отнемат противозаконните привилегии, но и ще изправят пред съдът тези "управинци", които ги привилегироваха и продължават да ги, които ги оставят да грабят, насилват, убиват на воля !!!
                              Лично аз държа министрите на вътрешните работи от последните няколко правителства да бъдат съдени за държавна измяна и противодържавна дейност !!!

Добре де - мога да пратя туй писмо на Денка и Калинка.

Коментар

• Дами и господа народни избранници,

Изпращаме ви настоящето писмо, възмутени от водената от вас политика на геноцид и унищожение на българския етнос. Политика, с която ние не сме съгласни, не се примиряваме и няма дълго да търпим. И любезно ви съветваме да вземете под внимание настоящето писмо, защото в него са изразени тревогите и исканията на по-голямата част от българския народ - тази част, която ви изпрати в парламента, където трябва да защитавате нашите искания и интереси, и която част може да смени избраниците си когато те забравят мисията си на отдадени на общественото благо депутати.
                                Протестираме против безкрайното толерирането на циганския етнос, дадените му привилегии, с които това малцинство не само се възползва без да има никакви задължения към останалата част на обществото, но и смята, че са му исконно полагащите и цялата държава е длъжна да се съобразява с този им статут на привилегирован етнос. Ние работим и плащаме данъците, с които функционира държавата – не може непрекъснато да издържаме неработещия етнос, като не получаваме от негова страна дори елементарното усилие да се образова – при предоставено, пак от нас, безплатно образование.

Не може да предоставяте само на едни български граждани, делейки ги по етнически признак, следните привилегии и финансови облекчения:

1. Увеличени детски надбавки,
                                2. От осигурен безплатен транспорт за децата до училище и обратно и парични поощрения за това,
                                3. От привилегията да се ползват доживотно от социални помощи без задължения към държавата и респективно към нас, останалите работещи,
                                4. Да се възползват от безплатни битови консумативи, сметките за които да плащаме ние, работещите,
                                5. Да се възползват от безплатни общински жилища, безплатен транспорт и т.н. все привилегии разпределяни на етнически и дискриминационен принцип.
                                6. Не сме съгласни да се толерира (за наша сметка) тяхната неграмотност, невежество и нехание за всичко в нашата държава, не сме съгласни заради тях и тяхното престъпно нежелание за постигане на нещо самостоятелно, нашите деца да бъдат ощетявани и забавяни в процеса на своето развитие и образование.
                                7. Не сме съгласни средствата, които държавата взема от нас под формата на данъци и всевъзможни такси, да бъдат наливани в тяхната „интеграция”, вместо в развитието на нашите деца, за които ние допълнително плащаме.
                                8. Не сме съгласни циганските банди да опустошават и вилнеят из селата и градовете ни, а вие да наблюдавате с престъпно безучастие и да ни говорите за "толерантност"

Не ни цитирайте параграфи и алинеи от европейски спогодби, не ни плашете с "правозащитни" организации, расистки по своята същност– България е нашата родина и ваше задължение, в качеството си на наши избраници, е да свършите това, за което сме ви избрали. А именно - да я направите приятно място за живот и развитие на българските граждани, които в момента са принудени да емигрират поради липса на перспективи, атрактивна за младежта с възможности за личностна и трудова реализация, спокойна за пенсионерите, нашите майки и бащи, които са заслужили достойните си старини, а не мизерно оцеляване. Защитата на интересите на българските граждани да бъде водещата сила и мотив при вземане на вашите решения, а не каквото и да било друго.
                                Настоятелно ви съветваме основно да осмислите водената от вас в момента политика и да я насочите към добруването и развитието на всички български граждани, които имат желание за достоен труд и живот в Родината си. Пренебрегването и ощетяването на тази основна група от българското населени за сметка на мързеливите и нежелаещите да се интегрират малцинства ще доведе скоро не само до вашето преждевременно напускане на заеманите в момента от вас позиции, но и още по-важно – до неизбежна демографска криза за България. Това ли е завещанието ви към бъдещите поколения на България?!
                                Ако ви липсва модел, как може да се промени това, ние ще ви предложим.
                                Ако ви липсва воля за прилагането на непопулярни (но необходими) мерки, ние ще ви подкрепим.
                                Нека пробваме система на управление на България, -сега вие нещо малко за нас, а по време на избори ние всичко за вас.
                                С уважениe: Гражданско общество.

Изпратете писмото на избрани от вас адреси оттук: http://grajdanskoobshtestvo.bulboard.com/vt13.html

Коментар

Working...
                                X