If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Докога ще им търпим своеволията??? (архив до 7.03.2012 г.)
Така е - днес като отивах към кантората, ми направи впечатление, че нито каруци, нито пеши хъхряци се мяркат !!! Мангалите са много ербап, ама само докато си траем, видят ли дебелият край, насират се от страх !!!
Дори след безчинствата в Красна поляна, цяла седмица не можеше мангал да видиш из кварталът.
Тук си абсолютно прав.И не са единни както си мислят някои.Видят ли дебелия са по дупките.Тези които ги видяхме с лопати и ножове ако им пратим специалните сили на армията ще се насерат само за две минути.Иначе са ербапи ама като удариш първия с кола по главата всичко се омита.Истината е в това което Саркози каза на нашите смешници.Ако искаме да сме цивилизована страна нашите политици и държавни институции няма да позволят това да се случва.Да не говорим че мангалските колиби са и в сервитутните зони на елетропроводи газопроводи и водопроводи.На тези хора трябва да им се обясни много сериозно ако трябва и с оръжие в ръка че тази свинщина не може да продължава.
Така е - днес като отивах към кантората, ми направи впечатление, че нито каруци, нито пеши хъхряци се мяркат !!! Мангалите са много ербап, ама само докато си траем, видят ли дебелият край, насират се от страх !!!
Дори след безчинствата в Красна поляна, цяла седмица не можеше мангал да видиш из кварталът.
Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Кой знае, кой знае? Искрата вече е запалена, а и прави ли ти впечатление поведението на "органите на редът"? Ушеви и жандармеристи дори гледат отстрани как хората обръщат и палят баварците на мангалският престъпник и опожаряват палатите му, пожарникарите не щат да гасят, щото нямали заповед... дори собствените подчинени и слуги на Маймуната са на път да го изоставят май !!!
Императоре. Да разлаем кучетата и да затрудним гадините
От цялата работа има и положителни страни
Цената на циганските гласове ще порасне, защото властта и партиите ще искат да наваксат пропуснатите покрай скандала гласове, които ще се насочат не "за", а "против" някоя партия, от друга страна самите цигани в момента ги е страх и много от тях не напускат гетата.
От всичко това, цената ще скочи и ако са им плащали по 20-50 лева, сега циганите няма да гласуват за по-малко от 50-100. Сметнете сами - 100 000 гласа, не по 30 лв., а по 100лв.?!! Целта е, колкото се може повече да се правят блокади на циганските махали, да се държат циганите вътре в тях и постоянно в напрежение.
Полицията да е нон-стоп при тях да ги пази, а докато полицията е там - Циганите не могат и да крадат и влачат в гетата! Защото едно е кварталното ченге, друго е жандармерия и тия за борба с безредиците.
Ако ченгетата се държат заедно с циганите самите полицаи ще започнат да се изнервят, но най сладкото е че:
Цената на гласовете скача и може да се качи дори не двойно, а тройно, четворно ако циганите са натикани в гетото и тероризирани по малко, за да се държат в напрежение. От което следва, че партиите или ще се бръкнат с милиони повече за изборите или ще го духат.
Има и друго - Сладката възможност между изнервените полицаи (дръжте ги в махалите 10 дни и ще освирепеят) и циганите да се стигне до инциденти и сблъсъци в които полицаите да се усетят все пак кои точно са им майки, сестри, дъщери и братя и все по неохотно да служат на властта.
Koгато преди време писах че имаме началници кметове президенти депутати и министри само за хубавите неща имах впредвид ситуации като в Катуница.Нашите амбициозни некадърници са за да режат ленти да се возят в хубави коли да вземат големи заплати и да се дуят като пуяци по казионните медии пред разни пачаври незнам защо наречени журналисти.Когато обаче стане напечено се крият като мишки.Бойко го псрещнаха в Разкрад с викове Бойко курво.Аз съм фен на ЦСКА но агитката на Левски ми се издигна в очите.Казаха на вожда директно в очите какво представлява.А неговия кандидат Роско се крие и не отговаря на неудобни въпроси.Той си мисли че президентството е червен килим с рози.Кандидат президентите се изпокриха кметове общински съветници министри се изпокриха.Ето това са нашите уж избрани водачи за келепира и пред камерите първи а когато стане напечено се крият зад други.Сега ще го отнесе Калин Георгиев.Не че не си го заслужава но е жалко.Храбрия герой се скри на мача а социалния президент дори не казва къде е?Ами ако не дай си Боже стане война или природно бедствие.Закъде сме с тези бездарници??????????!!!!!!!!!!!!!!!
Наивника ме е изпреварил.Изрових го докато ровех за информация,какво става в Пловдив,защото нашите медии крият доста неща,а и много неща се преиначават.
В Словакия си е решено - при трето дете на циганка (да, само циганка) детските се намаляват, при четвърто - спират.
И хич не клатят феса на разните му там дискриминации, защото истината не е дискриминация.
Свободен във виелицата.
http://www.youtube.com/watch?v=mzGk8cYJVjc
Коментар