Първоначално изпратено от Jay Gould
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Докога ще им търпим своеволията??? (архив до 7.03.2012 г.)
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от KrasimiraJay Gould, някъде по-надолу те мернах да питаш и да се оплакваш, че от такива като мен не си получил отговор защо на циганите ваксината срещу хепатит е безплатна, а за теб не. Можеше и за теб да е безплатна, но ромите са далеч по-предразположени да се разболеят.
Това е един от малкото разумни ходове на тая държава - да харчи пари за васкини на ромите. Имам предвид един от малкото разумни начини да харчи пари в тая посока. Не за друго, а защото като пламне епидемия при тях, тя ще закачи и такива като теб и като мен и нашите деца. Защо хепатит ли - ами защото в 80% от обиталищата на ромите течаща вода НЯМА!
И ми кажи основателна причина хъхрещите да се търкалят по болниците и да получават безплатни грижи, лекарства и ваксини от парите, които ние сме внасяли в Здравната каса - а после ний да плащаме втори път. Като отказват да използват дори сапун - да измират, въобще не ми пука за тях. Един хъхрещ по-малко - един проблем по-малко.
Може да се възмущаваш от изказването ми, но доводите ти, например по отношение на ваксините, са комични. Прочети мненията на хората и в тоя форум и в който и да е и ще се убедиш, че ако получовеците измрат, на никой няма да му пука, освен на шепа откачени природозащитници (извинявай, нищо лично) като тебе.Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
-
Първоначално изпратено от DirectorПървоначално изпратено от Jay GouldИзбори и политика се правят силово, а не с молби, а най-големите демокрации в света се опират на щиковете под бюлетината.http://investments.dir.bg Глупавият проумява само онова, което вече е станало! - Омир
Коментар
-
Първоначално изпратено от JoresЗАКОН ЗА ИЗТРЕБЛЕНИЕ НА РАЗБОЙНИЦИТЕ
"Държавен вестник”, брой 205 от 12 декември 1922 г.
iztochnik: http://www.voininatangra.org/modules...hp?storyid=372http://investments.dir.bg Глупавият проумява само онова, което вече е станало! - Омир
Коментар
-
Първоначално изпратено от KrasimiraJay Gould, някъде по-надолу те мернах да питаш и да се оплакваш, че от такива като мен не си получил отговор защо на циганите ваксината срещу хепатит е безплатна, а за теб не. Можеше и за теб да е безплатна, но ромите са далеч по-предразположени да се разболеят.
Това е един от малкото разумни ходове на тая държава - да харчи пари за васкини на ромите. Имам предвид един от малкото разумни начини да харчи пари в тая посока. Не за друго, а защото като пламне епидемия при тях, тя ще закачи и такива като теб и като мен и нашите деца. Защо хепатит ли - ами защото в 80% от обиталищата на ромите течаща вода НЯМА!
Да ти се връща Красенце
Ей това: Можеше и за теб да е безплатна, но ромите са далеч по-предразположени да се разболеят. е върха на сладоледа!
ами защото в 80% от обиталищата на ромите течаща вода НЯМА!
... Ма то бива наглост, ама това е супер.. Кефиш чак
И все пак не разбирам защо на мен не се полага след като АЗ плащам?!
Защото ползвам сапун ли???http://investments.dir.bg Глупавият проумява само онова, което вече е станало! - Омир
Коментар
-
Коментар
-
Първоначално изпратено от KrasimiraRIP, чувам се какво говоря! Кое ти се видя толкова странно само не разбрах?
Да те попитам, ако ти си социално слаб субект и ти се полагат ваучери за ток и въглища и ги джиросаш за определена сума, а след това отидеш в гората да сечеш незаконно дърва за огрев и те хванат горските, а ти извадиш брадва и осакатиш длъжностно лице...?
И винаги оправданието работи "отритнат от общестовто".
Значи това че ти се полага нещо безплатно с което спекулираш и пак нарушаваш закона, искаш да кажеш че това е нещо нормално ли...?
Коментар
-
Първоначално изпратено от Императорът
РАЗБИРАШ ЛИ, КОГАТО ОЦЕЛЯВАНЕТО НИ КАТО НАРОД И ДЪРЖАВА Е ПОСТАВЕНО НА КАРТА, "ТОЛЕРАНТНОСТТА" НЕ МОЖЕ ДА СТОИ НА ПРЕДЕН ПЛАН !!! И АКО НЯКОЙ ДЕН ИМАШ ВНУЦИ, ПРИНУДЕНИ ДА СИ ТЪРСЯТ МЯСТОТО ПО СВЕТЪТ, И ТЕ ТЕ ПОПИТАТ "ЗАЩО ДОПУСНАХТЕ ДА ВИ ЗАГРАБЯТ СТРАНАТА, ПРОСЪЩЕСТВУВАЛА 14 ВЕКА И ДА ВИ ПРОГОНЯТ ОТ НЕЯ" - ТИ КАКВО ЩЕ КАЖЕШ??? "АМИ БЯХМЕ ТОЛЕРАНТНИ..." ЛИ?
Но не мога да разбера за каква толерантност става въпрос, след като почти всеки пълнолетен, работоспособен циганин осъществява състава на престъплението "тунеядство" по смисъла на чл.329 от НК.
Коментар
-
Една година в казармата се съм разпрявал с ОВС-ари. Денонощно бях по улиците и арестите.
Въпрос с повишена трудност: ПОЗНАЙ КАКЪВ БЕШЕ ПРОЦЕНТА НА ЕТНИЧЕСКИТЕ: БЪЛГАРИ, ТУРЦИ И ЦИГАНИ В АРЕСТА И ДИСЦИПА. Победителя получава еднопосочен билет за навън. На такива извращения съм се нагледал че ти е бедна фантазията приятелко.
Коментар
-
Един виц от реалността. В една ромска къща пламнал пожар и се запалило всичко. Младата ромка се хвърлала да спасява пеленачето, а дъртата циганка и вика "остави детето, спаси магарето, че цигане ще си направиме ама магаре не можеме." Та аз ли да се грижа за тях.
Отделно от вица. Когато бях войник един циганин се прибира от гарнизонка с преспиване с 3 дена закъснение и командира го пита
-Къде беше, а той отговаря че е давал кръв за циганката че влязла в болница (абортирала) защото я пребил от бой че похарчила парите за храна. На въпроса на офицера не го ли е жал за детето, отговора беше "Се си напраа друго шефе"
Не знам за теб но аз съм имал доста контакти с тях. И 1 промил качество при тях е много, разбери.
Коментар
-
Jay Gould, някъде по-надолу те мернах да питаш и да се оплакваш, че от такива като мен не си получил отговор защо на циганите ваксината срещу хепатит е безплатна, а за теб не. Можеше и за теб да е безплатна, но ромите са далеч по-предразположени да се разболеят.
Коментар
-
nevermind
Първоначално изпратено от ИмператорътНай-после добра новина - по телевизията рекоха, че от Нова година ще спрат помощите на 25 000 търтея (на бас, че 94% поне от тях са хъхрещи), които не са работили повече от година и половина, щото за тях "социално слаб се е превърнало в професия". Това означава държавата да пести поне по 5 000 000 грубо на месец от нашите пари.
Да мрат тунеядците !!! (благодаря на Петър за секси терминът) :-)
Gotov sum da darqvam sredstva na domove za vuzrastni samotni hora(i go pravq,kogato namiram vreme za tova), no na prosqci i cigani po ulicite i voda nqma da dam! moje da zvu4i egoisti4no, no tova e! vseki sam si reshava!
btw. tuneqdec e nai-krasnore4iviat termin za opredelqne tqhnata sushtnost
Коментар
Коментар