IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Докога ще им търпим своеволията??? (архив до 7.03.2012 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от psycoholic
    Покажи ми работещ циганин и аз няма да го дискриминирам!"
    80% от работещите в Чистота София АД са роми! Ако ги нямаше щеше да газиш до гуша в ....

Коментар

• Първоначално изпратено от Hakkinen
      Не ви ли писна от тази криворазбрана етническа толерантност? Представители на кой етнос раждат по 10 деца и ги зарязват в болницата на втория ден или ги пребиват от бой? Представители на кой етнос се прехранват от джебчийство в трамваите, минаващи покрай Централна гара или от т.нар. "гепене на кабели"? Представители на кой етнос трупат задължения за ток в продължение на 2-3 години и след това надават вой до небесата, че сумите били непосилни? Защо трябва да бъдем дискриминирани в собствената си страна?
      Много добре звучи горното, но то просто е една лъжа на расистите! Ако горното беше вярно при 1 милион цигани апартамента ти щеше да е разбиван всяка седмица и нищо нямаше да работи в тази държава поради липса на кабели и т.н.

Реалната картина е, че не повече от 10% от ромите (около 100 000 души) живеят от престъпления, но за съжаление и това е голяма бройка!

Ако гледаме като цяло престъпността ромите не са по лоши от българите, а просто вършат различни престъпления. Ромите крадът за да могат да не умрат от глад, докато българите правят престъпления от много по долни подбуди!
      Ако направиш сметка на всички престъпления в държавата (корупция, укриване на данъци, кражба на пари от държавни и частни фирми, проституция, контрабанда и т.н.) абсолютният брой на престъпниците с български произход вероятно би бил доста по голям!

Истината е, че расистите просто мразят различните :-(

Коментар

• :-) ах, манипулаторче мамино! Цъкни целия цитат на казаното от мен, ако обичаш - не мога да повярвам, че най-нагло си ми отрязъл изречението по средата, за да подхраниш тезата си!
        Току що ми стана ясно, че си загубих времето с теб - та ти не си тук заради истината, родена в спора, а за да провокираш!

"Точно така!
        Аз съм расист, защото ги дискриминирам вербално, а те са сладки агънца, защото се множат на мой гръб!
        Покажи ми работещ циганин и аз няма да го дискриминирам!"

Като първото изречение се отнася до твоите думи!
        BULL MARKET -- A random market movement causing an investor to mistake himself for a financial geniu

Коментар

Първоначално изпратено от Обама
          Първоначално изпратено от psycoholic
          Мисля, че трябва да си изясниш понятието "расизъм"!
          Расизъм е когато дискриминираш или осъждаш цял етнос или раса без да те интересува отделния индивид! Примерно, когато чехите, германците или французите кажат, че българите са мафиоти, сводници и наркотрафиканти, това си е чист расизъм, защото не всеки българин е мафиот, сводник или наркотрафикант!

Интелигентните хора разглеждат човека като индивид и си вадят заключения за него по поведението му, а не по произхода му! Расистите вътрешно мразят всички които са различни от тях и изкарвайки случаите за престъпност от представители на дадена група се опитват да разпространяват омраза към нея!

Жалко, че това е нивото в уж най-интелигентната част на българския интернет!
          Точно така!
          Аз съм расист
          Сори ако това ти е нивото! В развитите държави расистите са утайката на обществото, но тук явно пробиват и по нагоре :-( Не желая да бъда част от твоя клуб! Искам да комуникирам само с нормални хора!

Коментар

• Не ви ли писна от тази криворазбрана етническа толерантност? Представители на кой етнос раждат по 10 деца и ги зарязват в болницата на втория ден или ги пребиват от бой? Представители на кой етнос се прехранват от джебчийство в трамваите, минаващи покрай Централна гара или от т.нар. "гепене на кабели"? Представители на кой етнос трупат задължения за ток в продължение на 2-3 години и след това надават вой до небесата, че сумите били непосилни? Защо трябва да бъдем дискриминирани в собствената си страна?
            "The most valuable commodity I know of is information." Gordon Gekko

Коментар

• Първоначално изпратено от Обама
              Расизъм е когато дискриминираш или осъждаш цял етнос или раса без да те интересува отделния индивид! Примерно, когато чехите, германците или французите кажат, че българите са мафиоти, сводници и наркотрафиканти, това си е чист расизъм, защото не всеки българин е мафиот, сводник или наркотрафикант!

Интелигентните хора разглеждат човека като индивид и си вадят заключения за него по поведението му, а не по произхода му! Расистите вътрешно мразят всички които са различни от тях и изкарвайки случаите за престъпност от представители на дадена група се опитват да разпространяват омраза към нея!

Точно така!
              Аз съм расист, защото ги дискриминирам вербално, а те са сладки агънца, защото се множат на мой гръб!
              Покажи ми работещ циганин и аз няма да го дискриминирам! Аз ще ти покажа 1 милион паразита и ти можеш да прегърнеш всеки един от тях!
              А когато дискриминираш собственият си етнос какъв си?

п.с. това не бяха ли хубавците, които искаха автономна държава, защото им искали, представи си, да си плащат тока?
              п.п.с. стига си свирел на това за най-интелигентната част! Може да те изненада, но и интелигентните хора имат граница на търпимост!
              BULL MARKET -- A random market movement causing an investor to mistake himself for a financial geniu

Коментар

• Разбира се, че между турци, българи и т.н. също има изверги, убийци и бандити !!! Но огромният процент престъпления се извършват от хъхрещи, те са тези, които не плащат нищо, те са тези, които отказват да работят !!! Просто престъпният и търтейският контингент сред белите етноси процентно е нисък, а сред нечовеците - огромен !!!
                Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

Коментар

• Обама не ги наричай расисти щото модератора ще ти изтрие поста. Същото направи когато написах че някой е пуснал нета на лудницата. Те просто не са расисти а хора с психически отклонения.

Коментар

• Първоначално изпратено от Обама
                      Районът Перник-Радомир е със специален статут!
                      Обама, какво се опитваш да ни покажеш? Извади няколко отделни случая и приравни белите на маймуняците? Сега ще извадиш и новина за един работещ циганин и хоп реши проблема на лошите българи!
                      Писна ми от тези расистки теми в инвестор! Уж инвеститорите били ителигентни хора, а тук е пълно с расисти :-(

На запад расистите обикновено произхождат от най-изпадналите прослойки на обществото!
                      Темата е против паразитиращата прослойка на обществото, която вирее на чужд гръб! По-долу е споменато, че въпросната прослойка паразитства еднакво върху етническият български, турски, арменски и прочие гръб!
                      За "на запад" мога да те осведомя, че негрилките са по-големи расисти от белите - хрантутници, свикнали да живеят на помощи, неподхващащи работа! За справка предградието Сен Жермен!

Коментарите ти навяват мисълта, че не си тукашен?

Коментар

Районът Перник-Радомир е със специален статут!
                        Обама, какво се опитваш да ни покажеш? Извади няколко отделни случая и приравни белите на маймуняците? Сега ще извадиш и новина за един работещ циганин и хоп реши проблема на лошите българи!
                        Писна ми от тези расистки теми в инвестор! Уж инвеститорите били ителигентни хора, а тук е пълно с расисти :-(

На запад расистите обикновено произхождат от най-изпадналите прослойки на обществото!

Коментар

• Районът Перник-Радомир е със специален статут - огромно гето!

п.с. а мога ли да ти обърна вниманието върху БГ турчина дето си закла сина и после внука и ги посади в селския кенеф! Генерален извод за всички етнически елементи мога ли да направя от това?

Коментар

• Тези предлагам да не ги коментирате, защото са българи!

Мъж преби с чук бившe гадже
                            http://www.dnes.bg/article.php?id=54561

Коментар

• Първоначално изпратено от Велин Иванов
                              Императорът е прав ...циганите не са хора те са 100% паразит в буквалния смисъл на думата
                              Общо взето същите изверги са като българите!
                              http://www.dnes.bg/article.php?cat=6&id=54525

Коментар

• Императорът е прав ...циганите не са хора те са 100% паразит в буквалния смисъл на думата

Коментар

Working...
                                X