IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Докога ще им търпим своеволията??? (архив до 7.03.2012 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Грую - нигърите не са създали цивилизация, защото не им е трябвала. Ролята на цивилизацията и държавата е да създаде организация на трудът, за изхранване на нарастващото население - нещо необходимо в умереният пояс, но ненужно в Негрия, дето можеш да си джиткаш гол, а ако огладнееш просто се качваш на дървото и почваш да мааш.

Все пак трябва да признаеш, че в Америка има много по-голям процент интегрирани в обществото негъри, отколкото туканка хъхряци.
    Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

• Първоначално изпратено от Императорът
      Мангалите нямали повече права от мен и другите Българи? Бе ти, ГГеков в някаква паралелна вселена ли живееш? Ако аз не си платя тока, например - какво ще стане? Дали ще ме оставят да ползвам ток 20 години без да платя и стотинка? Ако аз нямам дом, държавата ще ми построи ли безплатен такъв? Ако открадна или изнасиля, ще се измъкна ли безнаказано? Ако надуя коремът на някоя 13-годишна тийнейджърка, както правят хъхряците, ще ми се размине ли?
      В Америка какво ще стане ако някой - бил той нигър или бял тръгне да размахва брадва срещу някоя кука - дали куката няма да извади пистолетът и да му пръсне кратуната? А тук мангалите безпроблемно бият куките - къде другаде го има това? За сравнението между нигъри и хъхряци - Америка до голяма степен е построена с трудът на чернокожите - а какво са построили мангалите в България или където и да е, освен струпаните как да е коптори и купчините боклуци по-високи от тях?
      Какво предлагам ли? Ами нещо крайно просто - за хъхряците да важат същите закони, каквито важат и за мене. Да живеят в кварталът ми? - Ами който иска - да си купи дом и да живее !!! Но да си струпват копторите под прозорецът ми, без да питат никого, докато белите хора се заробват до живот, за да изплащат домът си, е това не съм съгласен. Не желая да получават привилегии на етническа основа - и въобще не ме интересува дали ще живеят в гората или ще измрат от глад - просто никой не им е длъжен или поне АЗ не се чувсвам длъжен да хрантутя някого, чийто единствен проблем е мързелът и наглостта. Не желая да плащам доживотна издръжка на някой, който ми размахва брадва, нито да му храня гнусните чавета, за да ми размахват брадви някой ден и те. Навремето след промените, когато бе тежко, и аз бях толкова глупав да ги жаля - давах и по някоя пара на тия, дето протягат ръце по улицата - ама свърши тая - по миналото лято събитията в Красна поляна убиха и последните ми илюзии, че това мръсно племе заслужава да съществува - вече не давам и стотинка, ако ще някое хъхрещо животно пред очите ми да умре на улицата.
      + 1,Импе, но за съжаление въртенето по спиралата вече е започнало и ще е доста трудно излизането от нея, още повече че тази спирала се върти не само тук, а и в световен мащаб - етно конфликтите във Франция са типичен пример за наглостта на подобни "хора", които явно доста бързо забравят кой им е дал хляба и ги е спасил от мизерията в собствените им катуни, кой им плаща режийните, кой се пробва да ги интегрира и т.н. и т.н.
      А във връзка стова, че мангалите били като нас и не се различавали с нищо от нас, бих желал да запитам само едно нещо - някой може ли да ми каже велика цивилизация на негрите в Африка? Само една? Щото азмога да изброя десетки по другите континенти. Да запитам и знаят ли как се е случвала търговията с роби - щото за да продадеш някого в робство все от някъде трябва да го вземеш - ми пленябали са ги собствеите им братя и са ги шиткали за мъниста на белите. Значи те самите са се оценявали на мъниста, а ние сме ги оценявали в долари - кой е расиста? Да запитам и за една държава - Либерия. За по не запознатите, това е държава в Африка, която хамериканите купуват, щото са били гузни след Гражданската война. Та хамериканите предлагат на нигърите, който си го влече род и родина, да му финансират превоза до Либерия и да заживее там свободен и щастлив, без господари и сред свои - това е първата и единствената (до световните войни) свободна държава, ане колония в Африка. И колко от нигърите се махат от мръсните бели господари, за да заживеят като свбодни хора в самоуправляваща се държава - ми точно николко. Що ли?
      И накрая ще напиша една поговорка за брака, която многоме разсмиваше през годините: В първата година на брака, мъжът се бори за надмощие, през втората за равноправие, а след това - да оцелее. Сменете главните герои и ще получите една ужасна истина за бъдещето на "господстващата" класа. Интересно е обаче кой ще бачка тогава?
      Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

• Първоначално изпратено от RSG
        Малей, тука такава проста тема ли имало, абе расисти смотани догодина ви чака 7 спад на БВП няма да има какво да ядете. Всеки път като кацам в София виждам едно и също нещо - егати бивша съветска република, обиколил съм доста страни но такъв расизъм като в Бг не съм виждал никъде.
        Все си мисля ако Барак Обама дойде в Бг какво ще си помисли "Супер държавааа, белите се мислят за висша класа а тия като мен ровят из кофите."

Аре елате на мене си щото не отивате на добре "Болни" мозъци!
        тоя пък прелитащия се загрижил за нас, нямали сме да имаме какво да ядем, щото сме били расисти. Ако съдиш по собствените си родтели - ок, но не всички в Бг са имбецили, заграбили се с 30 год. ипотека и без лев настана. Не бил виждал расизъм - ми явно си сляп. Предполагам, че си поредното пицарче от сащианско, отишъл на бригада и останал в "страната на мечтите", като си записал некъв долнопробен колеж, само и само да останеш, щото на всички вече си обяснил какъв е гот в уса и как вече си имаш ферари и къща с басейн, ама снимките дето си пратил, са от басейна който чистиш, а ферарито е от хотела, в койтопаркираш колите на хората с кинти. Прости ми за лиричното отклонение, но като видя драсканиците на подобна сволоч като теб, дето е абдикирала от страната си, доброволно при това и да ми се мъчи да ми дава акъл, щото видиш разкарвал пици в уса-то пък ние тук, бачкайки на климатик изкарваме повече от него - е, не става. Най-малкото нямате морално право да ни държите настойнически тон - ако искате да помогнете - ок, но не така и не с този менторски тон - с него само сред себеподобните надувки в уса. Та това беше второ лирично отклонение. Сега да те запитам хамериканецо, расизъм ли е 95% от представителите на една раса в уса да гласуват за кандидата за президент, който е от същата раса, докато представтелите на "гоподарската" раса гласуват 50/50 и това при положение, че другия кандидат е от същата "господарска" раса???
        Е къде е расизма и кои са всъщност расистите? И това в Бг ли случва или в центъра на демокрацията? И кои са болните мозъци в случая?
        Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

• Мангалите нямали повече права от мен и другите Българи? Бе ти, ГГеков в някаква паралелна вселена ли живееш? Ако аз не си платя тока, например - какво ще стане? Дали ще ме оставят да ползвам ток 20 години без да платя и стотинка? Ако аз нямам дом, държавата ще ми построи ли безплатен такъв? Ако открадна или изнасиля, ще се измъкна ли безнаказано? Ако надуя коремът на някоя 13-годишна тийнейджърка, както правят хъхряците, ще ми се размине ли?
          В Америка какво ще стане ако някой - бил той нигър или бял тръгне да размахва брадва срещу някоя кука - дали куката няма да извади пистолетът и да му пръсне кратуната? А тук мангалите безпроблемно бият куките - къде другаде го има това? За сравнението между нигъри и хъхряци - Америка до голяма степен е построена с трудът на чернокожите - а какво са построили мангалите в България или където и да е, освен струпаните как да е коптори и купчините боклуци по-високи от тях?
          Какво предлагам ли? Ами нещо крайно просто - за хъхряците да важат същите закони, каквито важат и за мене. Да живеят в кварталът ми? - Ами който иска - да си купи дом и да живее !!! Но да си струпват копторите под прозорецът ми, без да питат никого, докато белите хора се заробват до живот, за да изплащат домът си, е това не съм съгласен. Не желая да получават привилегии на етническа основа - и въобще не ме интересува дали ще живеят в гората или ще измрат от глад - просто никой не им е длъжен или поне АЗ не се чувсвам длъжен да хрантутя някого, чийто единствен проблем е мързелът и наглостта. Не желая да плащам доживотна издръжка на някой, който ми размахва брадва, нито да му храня гнусните чавета, за да ми размахват брадви някой ден и те. Навремето след промените, когато бе тежко, и аз бях толкова глупав да ги жаля - давах и по някоя пара на тия, дето протягат ръце по улицата - ама свърши тая - по миналото лято събитията в Красна поляна убиха и последните ми илюзии, че това мръсно племе заслужава да съществува - вече не давам и стотинка, ако ще някое хъхрещо животно пред очите ми да умре на улицата.

Коментар

• Малей, тука такава проста тема ли имало, абе расисти смотани догодина ви чака 7 спад на БВП няма да има какво да ядете. Всеки път като кацам в София виждам едно и също нещо - егати бивша съветска република, обиколил съм доста страни но такъв расизъм като в Бг не съм виждал никъде.
            Все си мисля ако Барак Обама дойде в Бг какво ще си помисли "Супер държавааа, белите се мислят за висша класа а тия като мен ровят из кофите."

Аре елате на мене си щото не отивате на добре "Болни" мозъци!

Коментар

• Ех...Императоре, цял ден те чакам да продължим разговора...
              Ще трябва да прекъсна за три седмици и после пак ще се включа, дано до тогава има някакво развитие на позицията ти в по-европейска посока

Коментар

• Аз предлагам да отворим една фабрика за сапун, ако ме разбирате...

Коментар

• Първоначално изпратено от be_google
                  Първоначално изпратено от Jay Gould
                  преди векове славяни и западняци заедно спряха превземането от мохамеданите на Виена (и Западна Европа) - днес там живеят над 1000 000 мюсюлмани....

За съвременния войнстващ ислям може да благодарите на щатите - не е зле да се поровите из нета и да видите как ЦРУ създава монстера "Осама", как им помагат да свалят светския режим в Афганистан - в Кабул например българка-архитект е построила Университета, в който днес пикаят талибаните....
                  Добре де. 3 въпроса:

1. Като са виновни САЩ (не отричам, че бяха глупаци, имат вина и сами си сърбат сега попарата), защот тогава руснаците (СССР и Русия после) помагаха на други ислямисти - В Алжир, Сирия, Палестина (Ясер Арафат и камикадзетата с бомби), Судан, Иран и други ????

2. Защо тогава вашата партия БСП, нейния лидер Сергей , разните Овчаровци и Румновци и всички членове на БСП, правиха свирки и метани на Ахмед Доган и му разрешиха да напълно страната с - ислямски училища, джамии, да четат на нашите турчета Корана на арабски (вместо на турски) и да ги насилват да носят арабски дрехи, вместо техните си национални носии (турски). Ти знаеш ли какво е казал великия Мустафа Кемал Ататюрк? - Молитва към аллаха се отравя само на турски!!!

3. Не е ли това знак, че проводник на ислямизацията в страната ни е БСП? Която въпреки, че бе на власт, допусна това и не само това, а дори обяви Ахмед Доган за спасител на нацията и му даде права които и бейовете по време на султаната са нямали???

Не само университета. И много други неща са строени от българи в Афганистан. Ама това бе по времето когато вашата партия не се кланяше на бога Мамон, на Аллах и на Кочана на Ахмед Доган.
                  http://investments.dir.bg Глупавият проумява само онова, което вече е станало! - Омир

Коментар

• Императоре - за статистиката. Ще се опитам да открия статистика за малцинствата в България - ако имаш линк моля те прати ми.

Но ето нещо за което да помислиш. В САЩ афро-американците живеят по-бедно от белите американци и извършват повече престъпления от тях. Т.е. вариацията при фактора раса е корелиран с вариацята при фактора доход и престъпност, дори когато отчетеш други фактори като образование, местоживеене и тн.
                    Затворите са масово пълни с черни... на базите обаче на тези статистики, никои не прави заключения, че черните не са хора. Никой не прокарва закони срещу черните.
                    Ти обаче явно знаеш нещо повече, щом си позволяваш да защитаваш подобни мерки.

И сега очаквам да ми изрецитираш познатия рефрен на всеки втори българин за тъпите американци -"Абее маани ги тия тъпанари американци - Тия имат държава от 200 години само, шъ ни обесняват на нас"

Коментар

• Първоначално изпратено от Императорът
                      Не ми минавай с тоя номер за отделните случаи. Отити д който щеш дом за изоставени деца - колко чавета ще намериш там и колко бели деца, които НЕ СА сираци? Това е, че не е ЕДНО наблюдение, а масова практика, да не говорим, че съдбата на незахвърлените чавета е още по-лоша - живот в нечовешка мръсотия и мизерия - неслучайно скоро видях по телевизията едно вече порастнало цигане от дом, което каза в прав текст, че е по-добре, че са го изоставили, защото иначе е щяло да си прекара животът в ровене по кофите.
                      Да - престъпници и изверги има сред всички етноси и народи, но само сред хъхрещото племе те са мнозинство. Потърсис татистика какъв процент от населението са мургавите, какъв процент от социалните помощи получават, какъв процент от престъпленията извършват, какъв процент от отпадналите от училището деца са чавета, какъв процент от безработните са кафяви, какъв процент от децата в домовете са от нисшето малцинство и сам ще се убедиш, че говорим за една абсолютно непотребна и дори вредна сган от паразити, като на всеки един образован, работещ и живеещ нормално цигани се падат по трима цигани, които що-годе се препитават сами и не създават особени проблеми и по 7-8 отрепки, които не заслужават даже хлябът, който изяждат... Само че малоумната държава третира тоя, единия като Българин и не му дава нищо, а се грижи за 7-8-те които са доказали с годините, че не заслужават абсолютно нищо.
                      Да, аз съжалявам, че този единия циганин трудно се приема от непознати заради етносът му, че странят от него, макар и да е порядъчен човек, но аз ли съм виновен за това или дивите му съплеменници?
                      За интеграцията им - знам че в Италия кафявите нямат право да се установяват някъде за повече от две седмици, нямат право да гласуват, дори не се водят италиански граждани, чувал съм че и в Англия например е подобно положението.

Добре, ти какво предлагаш да направим? Засега само повтаряш едни и същи, нямащи никаква връзка с реалността приказки - дай конкретно предложение. Така ли трябва да продължим - с вечното толериране и търпимост? Бедните пенсионери да си дават и последните стотинки, за да платят токъп, водата, парното, а здрави и прави циганори да си ги ползват безплатно? Хората, дошли от провинцията в София да се заробват за цял живот, за да си купят дом, или да се свиват под наем, но със своите данъци да строят безплатни домове на хъхряците? Да лишават собствените си деца от закуска или книга, за да хрантутят някое чаве, което мангалите са направили, без да мислят как ще се грижат за него? Какво повече да направим за тях, за да се "интегрират"? Да ги пуснем направо в домовете си и да им слагаме манджата с лъжичка в устите, за да не се изморят?
                      Проблемите им били социални, а не етнически... добре де - защо никой друг етнос няма такива проблеми? Ти турчин да проси, арменец да не работи и евреин да живее в колиба видял ли си? Нали и те са малцинства - как се оправят?
                      Ти ме питаш аз кво предлагам.. а ти кво предлагаш? закони за сегрегация? да има определени места/квартали за цигани и да нямат право да живеят в твоя квартал? Принудителна екстрадация? Да ги пратим в съседни нам страни? Да заложим в конституцията закони за роми и закони за българи?
                      И постоянно ми хленчиш за това, че ромите имали повече права от теб? Кои са тия права? Ти си типичен случай на някои недоволен с това което има и търси някои друг на който да си го изкара.
                      Ти императоре, не придналежиш на 21ви век.

Първоначално изпратено от Императорът
                      Така ли трябва да продължим - с вечното толериране и търпимост? Бедните пенсионери да си дават и последните стотинки, за да платят токъп, водата, парното, а здрави и прави циганори да си ги ползват безплатно?
                      Моля те не слагай себе си като толерантен....

Аз също се дразна на социалните помощи и нямам нищо против да вида драстичното им ограничаване. Но колкото ме дразни един циганин, че получва помощи от държават, толкова ме дразни и един българин.
                      Пак ти казвам циганите са най-малкия проблем на държавата, но е лесно да внушиш това на шепа хленчещи малоумници и да ги впрегнеш да гласуват за теб

Коментар

• Не ми минавай с тоя номер за отделните случаи. Отити д който щеш дом за изоставени деца - колко чавета ще намериш там и колко бели деца, които НЕ СА сираци? Това е, че не е ЕДНО наблюдение, а масова практика, да не говорим, че съдбата на незахвърлените чавета е още по-лоша - живот в нечовешка мръсотия и мизерия - неслучайно скоро видях по телевизията едно вече порастнало цигане от дом, което каза в прав текст, че е по-добре, че са го изоставили, защото иначе е щяло да си прекара животът в ровене по кофите.
                        Да - престъпници и изверги има сред всички етноси и народи, но само сред хъхрещото племе те са мнозинство. Потърсис татистика какъв процент от населението са мургавите, какъв процент от социалните помощи получават, какъв процент от престъпленията извършват, какъв процент от отпадналите от училището деца са чавета, какъв процент от безработните са кафяви, какъв процент от децата в домовете са от нисшето малцинство и сам ще се убедиш, че говорим за една абсолютно непотребна и дори вредна сган от паразити, като на всеки един образован, работещ и живеещ нормално цигани се падат по трима цигани, които що-годе се препитават сами и не създават особени проблеми и по 7-8 отрепки, които не заслужават даже хлябът, който изяждат... Само че малоумната държава третира тоя, единия като Българин и не му дава нищо, а се грижи за 7-8-те които са доказали с годините, че не заслужават абсолютно нищо.
                        Да, аз съжалявам, че този единия циганин трудно се приема от непознати заради етносът му, че странят от него, макар и да е порядъчен човек, но аз ли съм виновен за това или дивите му съплеменници?
                        За интеграцията им - знам че в Италия кафявите нямат право да се установяват някъде за повече от две седмици, нямат право да гласуват, дори не се водят италиански граждани, чувал съм че и в Англия например е подобно положението.

Добре, ти какво предлагаш да направим? Засега само повтаряш едни и същи, нямащи никаква връзка с реалността приказки - дай конкретно предложение. Така ли трябва да продължим - с вечното толериране и търпимост? Бедните пенсионери да си дават и последните стотинки, за да платят токъп, водата, парното, а здрави и прави циганори да си ги ползват безплатно? Хората, дошли от провинцията в София да се заробват за цял живот, за да си купят дом, или да се свиват под наем, но със своите данъци да строят безплатни домове на хъхряците? Да лишават собствените си деца от закуска или книга, за да хрантутят някое чаве, което мангалите са направили, без да мислят как ще се грижат за него? Какво повече да направим за тях, за да се "интегрират"? Да ги пуснем направо в домовете си и да им слагаме манджата с лъжичка в устите, за да не се изморят?
                        Проблемите им били социални, а не етнически... добре де - защо никой друг етнос няма такива проблеми? Ти турчин да проси, арменец да не работи и евреин да живее в колиба видял ли си? Нали и те са малцинства - как се оправят?

Коментар

• Добро утро колеги. Започва нов ден и явно няма да мога да ви налея мозък в главите... но поне е интересно да слушам как мислите...

Един вика да ги изтребем до крак.. Един продължава да ме убеждава генетичното превъзходство на неговата група над други и тн..

Императоре, искаш да ти коментирам новината за майката която е изхвърлила детето. И въпреки, че тази трябва да си понесе всички последствия от действията, не можеш да правиш заключение за цялата група от едно наблюдение.

Дай да кажем, че и австрийците не са хора, заради онзи изверг който си изнасилваше дъщерите в мазето в продължение на 20-на години. Или за българина който наскоро призна, че е убил и майка си и дъщеря си с бухалка или преди време случая с момчето което беше убило и нарязало приятел....

Нека да се опитам да те срещна по средата

Съгласен съм с теб, че ромите, живеещи в България имат и то сериозни проблеми. Но проблемите имат социални корен, а не щото ромите не са хора и от "тях не става нищо" (така мислят дядо ми и баба ми).

И не си прав, че не са интегрирани във всяко западно общество. В САЩ са интегрирани. Т.е. в САЩ няма да видиш ромски квартали или катуни (но недей да прибягваш до заключението, че там няма роми).

И последно, този сорт приказки - т.е. расови обиди, само допринасят за проблема, защото дори и да има съвестни, интелигентни роми готови да живеят и работят модерно ти, а и много дргуи Българи, никога няма да ги приемете в обкръжението си, т.е. да ги интегрирате

Коментар

• Боги - скоро видях още по-фрапантно нещо. Булевардът от Овча мисъл към центърът, т.е. в близост до Виетнамските общежития - задръстване, голяма колона от автомобили и автобуси - на пет метра встрани от пътят някакъв нечовек вирнал заголеният си космат задник и си сере най-спокойно (с извинение) - пред очите на 1000 човека... ГГеков - и не ми го оправдавай, че е бил на зор - няколко метра по-натам, към оградата на бившият електрокарен завод имаше толкова висока трева, че ако бе клекнал зад нея най-много щеше да му се вижда кратуната, ама не...
                            Жалко че нямах фотоапарат у себе си, та да снимам още един оригинал от твоите "хора". Какво да кажем повече - то котката ми не обича да я гледат като си върши работата, а ти наричаш тая мръсна твар "човек".

Коментар

• ГГеков - ти продължаваш да ме четеш като дяволът евангелието. Кога съм слагал всички под един знаменател? И защо продължаваш да намесваш турци, арменци, евреи? Какво казах за тия етноси по-долу? На мен само приказките ми може би са подсъдими, но самото поведение на така наречената "държава" по отношение на мангалите противоречи на собствените и закони.
                              За толарантността и чуждите политици - някои да - наивници са, но повечето МНОГО ДОБРЕ знаят за какво става въпрос, но ни принуждават да търпим тая паплач, за да си остане тя при нас, а не да им налази спретнатите държавици. И тях и тебе бих посъветвал отново да покажете толарантност и хуманизъм на дело - нека в Брюксел вземат стотина хиляди хъхряци от гетата и да ни покажат на дело как ги интегрират - на тебе ти стига един катун. То на приказки е лесно - те като живеят в Бенелюкс например, а ти - в Оборище, да речем.
                              Както казах, не съм съгласен някакво същество да има привилегии пред мене в собствината ми страна, само защото е въшлив мангал. За нисшата раса - обясних ти защо хъхряците са такива - обясни ти защо някой западноевропеец би смятал нас за нисша раса? Може би защото когато нашите деди са създавали писменост и култура, техните още са се криели по пещерите, защото нямало кой да им каже, че саблезъбите тигри вече ги няма?
                              За етническите конфликти - ами това грозно явление вече си е налице у нас? Мангалите ни размахват брадви, ограбват ни, по-малките градчета и селата са буквално тероризирани от хъхряшки банди, викове "Смърт на Българите"... това за теб какво е? И смяташ ли, че нямаме право да се защитаваме, щом някой ни тероризира в собствената ни страна, за да можем да се хвалим, че сме толерантни? Толарантността има смисъл само когато е взаимна, в противен случай е глупост. С примери - арменците винаги са били толерантни към Българският народ и страната ни, ние им отговаряме със същото и всичко е наред. Но какво става ако живея насело и банда гнусотници ми нахлуе в домът и пред очите ми започне да изнася всичко, а ако опитам да се съпротивя, вдигат брадва над главата ми? Нима не е мое основно човешко право да защитя животът и имотът си? Нима не е мое право да грабна пушката и да избия като бесни псета гнусните нечовеци? Нима съм длъжен да търпя, ако си струпат катунът пред блокът ми, с всичките последствия от това?

И пак не коментира линкът ми по-долу. Смяташ ли за ЧОВЕК същество, което снася последователно ТРИ чавета и ги захвърля, последното направо в кофата за боклук? Това последното чаве впрочем е още свободно - защо не си го вземеш у вас да си го гледаш - нали си толерантен, нали си хуманист? Или вече си имаш куче, кот или друг домашен любимец? То за мен е по-добре змия да си вземе човек у дома - защото и змията не захапва ръката на човекът който я храни, за разлика от хъхрякът, ама ти... ти си друго нещо, стори това "добро дело", отгледай самостоятелно още един паразит...

Коментар

• ако продължавате с този напълно погрешен подход към ромите то е въпрос на време
                                от средите на ромите да излезе някой Осама.... бъркате кардинално!

Всеки който върши престъпления трябва да се страхува от силата на Закона, а не всеки, който е от даден етнос....

Коментар

Working...
                                X