IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Докога ще им търпим своеволията??? (архив до 7.03.2012 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Re: Ocтап Бендер

Може да бъде направено по много начини - има си и закони, по които да бъдат съдени - закон за закрила на детето, наказателен кодекс за наказания за секс с малолетни, и т.н. и т.н - поне половината ще са в панделата, и половината деца ще са в домове, и да им ги спрат на хъхряците помощите. Лошото е, че ще има много вълнения първоначално от сорта на тези в Красна Поляна. Макар че заравянето на главата в земята не решава проблема, а само го влошава. Другото е, че нашите партийни и парламентарни еднодневки си набавят супер евтин електорален ресурс за изборите.

Първоначално изпратено от supertrader
    Много е лесно решението на проблема ако се погледне от гледна точка на това че те са човешки същества. Защо не приемат закон да не може деца да се отглеждат при липса на условия и това да се обяви за престъпление , каквото си е в същност- от човешка гледна точка е престъпление да създадеш поколение и да го тормозиш по този начин.

Коментар

• Ocтап Бендер

Много е лесно решението на проблема ако се погледне от гледна точка на това че те са човешки същества. Защо не приемат закон да не може деца да се отглеждат при липса на условия и това да се обяви за престъпление , каквото си е в същност- от човешка гледна точка е престъпление да създадеш поколение и да го тормозиш по този начин.
      D.Y.F-091066

Коментар

• Висшите животни имат морал, подсъзнателно разбиране за добро и лошо, както и стремежът да отговорят на доброто с добро - именно затова лъвът или тигърът не нападат човекът, който ги храни.
        За разлика от хъхряците, при които е обичайно да отговарят със зло на благодетелите си.
        Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

• Първоначално изпратено от Императорът
          Основна характеристика на паразитните организми е тяхното безконтролно размножаване.
          По висшите животни се грижат за малките си. Нещо за което мангалите не ги е грижа.

Коментар

• Основна характеристика на паразитните организми е тяхното безконтролно размножаване.

Коментар

• Мейси, тука си говорим основно за роменгеси.

Та по случая : оня ден по битивито имаше една, 14-то роди, имена не им знае, рожденни дни, ЕГН-та дума да не става. Та излезе една статистика за новородени: българи 6.9 на 1000, цигани 26.5 на 1000. После що качват здравните.

Коментар

• Нощна престрелка между Жоро Главата и Владо Арабаджиев в Пловдив

10.01.2010 13:01-Престрелка между сина на Стоил Славов – Жоро Главата и сина на пловдивския хотелиер Ведко Арабаджиев – Владо е станала тази нощ в пловдивски клуб.

Това потвърдиха пред Dnes.bg охранители от съседно заведение и органите на реда.

Среднощният екшън е започнал около полунощ, след лют спор между две различни компании.

Това са били хората на Жоро Главата и на Владо Арабаджиев.

Доста бързо кавгата е прераснала в бой.

Яките момчета са се изнесли извън заведението и са стреляли няколко пъти с пистолети.

Минути след престрелката на място са пристигнали още мъже в луксозни автомобили със софийска регистрация.

При идването на полицията, обаче всички са се качили по колите си и са изчезнали.

Все още не са ясни причините за възникналия спор.

От заведението съобщиха, че няма пострадали при престрелката.
                Районът веднага е бил отцепен, но органите на реда така и не са заловили никого.

Георги Славов е син на бизнесмена Стоил Славов, който загина при взрив в асансьор в столичния квартал "Лозенец".

Ведко Арабаджиев е един от най-големите притежатели на хотелски вериги в България.
                http://www.dnes.bg/crime/2010/01/10/...-niama.83869,6
                Един от вариянтите ,че не са пристигнали навреме полицаите е ,че са нямали овес за конете.После се счупило колелото на каруцата,и свършила газта за фенера Другият може би е ,че
                днес е конгрес на ГЕРБ и нямаше как гуруто или физкултурника да пристгне светкавично в Пловдив,за да се снима с арестуваните.Днес достатъчно ще ги показват по ТВ.Затова са си оставали арестуването на Главата и Арабаджиев за ден в който няма какво толкова да кажат.
                [color=#BF0000]Всеки има право да изразява мнение и да го разпространява чрез слово - писмено или ус

Коментар

• Да ни е честито бебето на Десета година - символ на бъдещето на България, според мечтите на съвременните политици !!! Бъдеще в което, в 21 век, белите хора ще се броят на пръсти, сред представителите на мнозинството изкаралите 5 клас ще изглеждат невероятно образовани. Населението ще расте в геометрическа прогресия, само не е ясно кой ще го издържа, кражбата щес тане почти единствен начин на препитание, само не е ясно от кой ще се краде, полиция няма да има, защото няма да има кой да я издържа, камо ли да и се подчинява, учител ще бъде екзотическа професия, защото никой ще има кой да плаща, нито кой да учи !!! Само не е ясно кий ще пълни гърлата на политиците с данъци, но това си е техен проблем...

WELKOME TO BULGARIA !!!!

(помня "интервюто" с оная - 12-годишната родилка и с родата и - ами то съществото на тийнейджърска възраст, още не се беше научило да говори членоразделно !!!)

Коментар

• Циганско бебе на годината родено от 14 годишна майка!

14-годишна с шанс да стане майка на Бебе 2010 03.01.2010, 13:51 (обновена 03.01.2010, 16:27)
                    news.bg
                    Коментари (52) 14-годишно момиче стана майка на бебе 2010г. във Варна, съобщи www.varna24.bg.

Точно една минута след началото на 2010 година в морската столица проплака Марияна. Тя тежи 2,300 кг и е 46 сантиметра, посочи дежурната акушерка Владка Георгиева.

Детето е недоносено и до вчера по обед бе в неонатологичното отделение на АГ болницата.

Майката Николета Красимирова Великова е 14-годишно момиче от Бяла.

Гинеколозите казаха, че като за първи път съм се справила много добре, каза часове след раждането Николета.

Младата майка беше много щастлива и от изключително големия интерес, който проявиха медиите към нея. Тя е родена в Бяла и е средното дете в семейство с три момичета. По-малката й сестра е 3-годишна, а кака й е на 17.

Николета спряла да ходи на училище в пети клас и след това се омъжила за 17-годишния Митко.

Той работи към горското стопанство и издържа младото семейство. Щастливият баща я посетил веднага на 1 януари и тогава се договорили и за името на бебето Марияна.

Бебето е с реални шансове да стане "Бебе на годината". Ще се бори с още две момиченца, които също са родени точно в 00.01 часа на 1 януари. Другите две госпожици се родиха в Плевен и Велинград, а имената им са Василена и Нези.

Победителите в състезанието "Бебе на годината" ще бъдат обявени на пресконференция във втория работен ден за тази година - 5 януари. Тъй като мъничетата са проплакали в една и съща минута, ще се изтегли жребий в присъствието на нотариус.

Олимпийската ни шампионка по гребане Румяна Нейкова ще ориса бебето, проплакало в последните секунди на старата година.

Първото бебе в Годината на Тигъра ще бъде благословено с нов ритуал. То няма да има орисник. Според новия регламент новороденото ще получи специален сборник с 12 приказки.

Коментар

• Първоначално изпратено от Императорът
                      Да не говорим за наглите мангалски заплахи "Ще ви изколяме", "Косово ще стане тука" и т.н. Просто не мога да разбера какво чакаме още, за да се разправим с тая измет ?!? Трябва да се дийства спешно, докато все още проблемът може да се реши без гражданска война и реки от кръв, защото иначе дотам ще се стигне.
                      В такъв случай ще можеш да им шъткаш застраховки живот ))

Коментар

• Да не говорим за наглите мангалски заплахи "Ще ви изколяме", "Косово ще стане тука" и т.н. Просто не мога да разбера какво чакаме още, за да се разправим с тая измет ?!? Трябва да се дийства спешно, докато все още проблемът може да се реши без гражданска война и реки от кръв, защото иначе дотам ще се стигне.

Коментар

• Първоначално изпратено от divedi
                          Циганка от Ямбол забременяла 27 пъти за 36 години

Младата многодетна майка няма образование, не се замисля и дали ще може да даде такова на децата си:

"До шести клас съм учила, исках да уча ама обич", признава Веска Колева, цитирана от БиТиВи.

Тя планира да има още деца. Иска да догони 36-годишната Кръстина, която е на съседното легло и кара 28-ма бременност и вече има 13 деца.

Една трета от родилките в тази болница през годината са били непълнолетни и от ромски произход.

"Такава е културата им. Те просто казват ние рано се женим, но те вече мяра нямат, раждат без да осмислят - необразованост и здравно възпитание", обяснява доктор Атанас Атанасов - завеждащ АГ отделението в болницата.

През миналата година там са проплакали близо 900 бебета.
                          http://news.ibox.bg/news/id_1690057659
                          като стане на 100г. ще е забременяла 90 пъти. Може да е родила и в Италия, Гърция или Холандия
                          трябва да им се орежат помощите над 3 деца, а над 5 - да ги вземат за трудова повинност

Коментар

• Уважаеми г-н Попов,
                            Почти всички Ваши чета с интерес и обикновенно с удоволствие.

Позволете ми да не се съглася с Вас в този случай.
                            Вие ако се не лъжа от дълго време живеете в Great Britan и почти сигурно преди това в Софийски квартал далеч от "Филипините".
                            Аз съм роден в малък град и съм видял още по соца циганите да имат повече права от мен. (За тях имаше рейс до училище, за мен не, макар да живеех на същото разстояние).
                            Служил съм в строителни войски (несъгласен с комунистическата идеология) и съм контактувал пряко с толкова цигани, колкото Вие и за 10 Ва

ши живота няма да видите на снимка.
                            15 години по-късно служебните ми задължения ме сблъскаха с your loved jipsy като районен инженер във ВиК фирма.
                            Живея от 10 години на запад от Атлантика, но майка ми все още живее в онова градче.
                            Залавял съм на местопрестъплението малолетно джебчийче (полицаят после ми каза че нищо не могат да направят защото било малолетно; ама защо не можаха да направят нищо на групата, която явно беше с него и го беше пратила - дълго е да ви описвам цялата схема по която работят - по-голямо добре облечено циганче, което върви по петите ни с мобифон, баща, майка и леля които се отрекоха от него в трамвая, а пък веднага са отишли в МВР след обаждане по мобифон).

Та на база моя опит обобщени факти.
                            Циганите в последните 50 г са специално толерирани в Бг:
                            1. В образванието (транспорт, безплатни учебници, само малко да иска да учи и даже висше образование им дават).
                            2. Социалните грижи - сега получават помощи както никоя друга общност в Бг, преди получаваха практически безплатни апартаменти; в градчето където живеех като дете акушерките изрично бяха инструктирани "...нито едно циганско бебе да не умре!" (значи българче може, ама циганче - не!); социална грижа е и правото на незаконно строителство. След това това незаконно строителство пък се узаконява с построяване на макар и не по нормативите водопровод, канализация и ел. мрежа. Не забравяйте и отношението на съвременните общински власти, които виждат в циганите само избиратели за следващия мандат.
                            3. Толерирани като криминален контингент. Получават по-ниски (в сравнение на тези на българи и даже турци) или никакви присъди за едно и също деяние. Крадат вода, ток (много дълго е да описвам абсурдните факти по въпроса), нека да не подмина краденето на жици (т.е. унищожаването на ел. мрежа), краденето на двигатели от помпени станции (жив свидетел съм) и никой и на ум не му идва да се заеме по въпроса (освен ББ - "ние ги хващаме (уж) пък те ги пускат").
                            4. Допълнение. В градчето където майка ми все още живее хората спряха да си поддържат лозята, защото циганите ги обират до шушка на полузелено. Почти всички деца на българите тръгват от първи (?!) клас на училище в съседния стохиляден град (20 км разстояние в едната посока, без специален рейс, прибират се сами или с помощта на някой от родителите...). Просто родителите не искат децата им да станат като циганчетата - които са вече повечето деца в класа (т.е. въпроса за безотговорния секс и даже разплождането като препитание чрез социални помощи).

Не че не съм виждал свястни и работливи цигани. Но в един момент кръвта вода не става и те са на страната на своите си (а ние българите по традиция сме против своите си). Не че не знам че през следващите 50 г ще бъде изключително трудно за един циганин да се изравни наистина с българите, нали няма да им вярваме каквото и да стане.

Но социална група в която 20-30% от децата са "възпитавани" как да крадат още на 3 години, в която мързела е възхвалян, безогледния секс е на почит, женитбата е против закона (служил съм с циганин, който на 18 г имаше 3 деца) не може да бъде приета нормално.

Вие г-н Попов като интелигентен човек - опитайте да се замислите - такова социално неравенство какво добро отношение ще породи? Как може мнозинството българи да е доволно че е тъпкано от малцинството цигани (които в скоро време ще станат мнозинство )?
                            http://www.julianpopov.com/main_page...1_anch=9636455

Коментар

• Това е, защото сме тъпо племе и ни управляват идиоти !!! ТОВА ли са бъдещите граждани на тая държава, измет без образование, научена само да краде и да се плоди ?!?!? Ако не се вземат крути мерки, накрая тая мръсна паплач ще ни залее - изроди негодни за нищо, вечно висящи на вратовете ни. Биологически закон е, че паразитните организми се размножават безконтролно, докато не убият приемникът си или той не се оттърве от тях !!!

Такава им била културата... а част от нашата култура ли е да хрантутим търтеи? Има ли държава някъде по света, където това дивашко племе да е интегрирано в обществото (освен отделни индивиди)? Има ли друга държава, която да им плаща да се плодят и да им търпи изстъпленията ?!?

Коментар

• Жена от Ямбол забременяла 27 пъти за 36 години

След като 14-годишна роди за първи път, то днес 18-годишна роди за четвърти път в Ямболската болница. Първото си бебе тя родила още на 12, съобщава БиТиВи.

В болничната й стая пък лежала 36-годишна жена с 27 бременности зад гърба си.

Веска Колева още не е навършила пълнолетие, но вече има 6-годишен син, още две деца междувременно и от вчера - четвърто, момиченце, което все още е в кувьоз.

Младата многодетна майка няма образование, не се замисля и дали ще може да даде такова на децата си:

"До шести клас съм учила, исках да уча ама обич", признава Веска Колева, цитирана от БиТиВи.

Тя планира да има още деца. Иска да догони 36-годишната Кръстина, която е на съседното легло и кара 28-ма бременност и вече има 13 деца.

"Спирала знам - два пъти слагах, ама не ми действа", признава Кръстина Иванова.

Една трета от родилките в тази болница през годината са били непълнолетни и от ромски произход.

"Такава е културата им. Те просто казват ние рано се женим, но те вече мяра нямат, раждат без да осмислят - необразованост и здравно възпитание", обяснява доктор Атанас Атанасов - завеждащ АГ отделението в болницата.

През миналата година там са проплакали близо 900 бебета.
                                http://news.ibox.bg/news/id_1690057659

Коментар

Working...
                                X