IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Докога ще им търпим своеволията??? (архив до 7.03.2012 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Веско Разгледай мнение
    Осъдена за продажба на бебето си чака осмо дете
    14 януари 2011 / News.dir.bg
    Единствената жена във Варна, осъдена заради продажба на бебето си, отново чака дете.
    На 31-годишната Пенка Младенова от село Каменар е наложена 3-годишна условна присъда с пет години изпитателен срок. Три от децата й са настанени в социален дом, едно е в приемно семейство, а продаденото в Гърция момченце все още не е намерено, съобщи Нова телевизия.

Пенка признава за продажбата на детето веднага, след като се връща от Гърция. Твърди, че е заведена там от своя вуйчо, на когото дължала 350 лева. Сделката става на 9 юли 2009 година, а 8-дневният Мартин е изтъргуван. За четири от децата на Пенка се грижи държавата.
    Продавайки чааветата си като животни, хъхряците сами признават, че не са човешки същества. Какво да коментираме повече?
    Не виждам причина продажбата на чаавета да не бъде декриминализирана.
    Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

• Запомнете този ден. След 50 години ще бъде национален празник, ако нищо не се промени BGipsy
      Last edited by НАИВHИК; 14.01.2011, 10:24.

Коментар

• Осъдена за продажба на бебето си чака осмо дете
        14 януари 2011 / News.dir.bg
        Единствената жена във Варна, осъдена заради продажба на бебето си, отново чака дете.
        На 31-годишната Пенка Младенова от село Каменар е наложена 3-годишна условна присъда с пет години изпитателен срок. Три от децата й са настанени в социален дом, едно е в приемно семейство, а продаденото в Гърция момченце все още не е намерено, съобщи Нова телевизия.

Пенка признава за продажбата на детето веднага, след като се връща от Гърция. Твърди, че е заведена там от своя вуйчо, на когото дължала 350 лева. Сделката става на 9 юли 2009 година, а 8-дневният Мартин е изтъргуван. За четири от децата на Пенка се грижи държавата.

Коментар

• На мен лично ми омръзна.
          Омръзна ми от това всички телевизии от 3 дена да ми надуват главата, за тоя "Бонго Васил", все едно е велик национален празник.

Мен тоя празник не ме интересува. Интересуват ме следните неща:
          1. Кога законите в тая държава ще започнат да важат за тяхе така, както важат за хората?
          2. Кога ще престанат да имат противоконстинуционни привилегии на етнически принцип?
          3. Кога ще престанат да тероризират по всевъзможни начини хората, които ги хранят и им плащат сметките?
          4. Въобще кога ще започнат да спазват законите на държавата, в която живеят?

Това е. Не отричам правото на всеки да празнува каквото иска. Но когато някой опъва трапеза, за която трябва аз да плащам, товая вече ме засяга. Лично.
          Last edited by X_Y; 14.01.2011, 09:55.

Коментар

• Нека изчакаме няколко часа. Ще дойде информация. Няма как да пият и да не се бият.
            Партия была, есть и будет есть!

Коментар

• Мрежата нашия старшина имаше една лопата,На дръжката и пишеше ние всичко можем а от другата страна ние всичко искаме.Като накара някой мангал нещо оня обикновено отговаря не моа или ни щъ.В зависимост от отговора следваше удар със съответната страна.После бегом с две торби цимент от кота нула до последния етаж.Като слезе нови две торби и така докато падне.После ритници и бой.На втория ден 90% са памук.До 10 дена всичко се оправяше.Имало е отделни еденици които се правеха на луди.Те отиваха в дисципа и се връщаха със задници като на крави.Отделно на старшината ръката беше колкото моя крак а дланта му колкото две мои.При шамар пукаше тъпанче и Военна болница.

Коментар

• Jason, какво лошо съм казал? Просто честитих светлия празник на ромите, а тук ме изтриха.
                Ето още един поздрав:

Фондация „Рома" чества ромската Нова година с купон в „Столипиново"
                ПЛОВДИВ, Георги ЛИНКОВ, 13 Януари 2011; 11:02

Голямо празненство по случай ромската Нова година - Банго Василий, организира фондация за регионално развитие „Рома" утре. Тържеството е навръх Василица - 14 януари, включва богата културно-развлекателна програма и ще се проведе в ресторант „Попаза" на ул. „Калина" в центъра на кв. „Столипиново" в Пловдив. Празничната програма започва с възстановка на старинни ромски обичаи, свързани с коледуване и празника Банго Василий. Предвидени са изпълнения на много автентични ромски песни и танци. Купонът ще продължи с конкурса "Мис Чае Шукарие", в който ще се пуснат десетина ромски красавици на възраст от 13 до 18 години. За победителката в конкурса са предвидени корона за кралицата на красотата и специална награда.
                Строго жури начело с председателя на фондация „Рома" Антон Карагьозов ще оценява кандидатките. Празничната програма включва и традиционна томбола с много награди, сред които най-голямата атракция ще бъде кой ще спечели 10-килограмов жив петел.
                Според ромските традиция този, който отнесе петела, ще се радва на много здраве и благополучие през новата година.
                Популярният музикант Максим Томов-Шен с неговия ромски оркестър ще се грижат за доброто настроение на празнуващите роми и гостите. Кебапчета без пари ще има за всички, гостите ще могат да опитат традиционните ромски гозби - сърмички, баница с късмети и пита.

Коментар

• Първоначално изпратено от Бате Пешо Разгледай мнение
                  Imperatora успокой се малко и си овладей емоциите ако изобщо е възможно това.За да правят така циганите сме виновни българите и нашата държава.Български лекари срещу рушвети правят мангалите пенсионери от деца.Българската полиция прокуратура и съд не желаят да се справят с проблема.Българските депутати също.Това е проблема.Циганите си разиграват коня именно заради това.Циганите са с друг софтуер разбери го най после.Това което за теб е неморално за тях не е.Това което за теб е ценност за тях не е.Ако срещу тях има сила много бързо влизат в правия път.При Тато що не правеха така?Циганин не може да уплашиш с правосъдие.Тях трябва Бриджит Бардо да ги зитава както и други организажии за защита на животните.Циганин разбира само от бой и студ.здрава работа помага също.Работа и бой.След 10 дена е памук.като го опънеш цял ден да носи камъни вечер ляга и умира никакви кражби никакво чукане на циганката.ПРОУМЕЙ НАЙ СЕТНЕ ЧЕ ПРОБЛЕМА Е В БЪЛГАРСКАТА ДЪРЖАВА.ТЯ ТРЯБВА ПРАВО И ЯСНО ДА ИМ КАЖЕ ЧЕ СА ГОСТИ НА ТАЗИ ТЕРИТОРИЯ И АКО ИСКАТ ДА ЖИВЕЯТ ТУК ТРЯБВА ДА СПАЗВАТ ОПРЕДЕЛЕНИ ПРАВИЛА.АКО НЕ ИСКАТ ДА СИ ЗАМИНАВАТ А АКО И ТОВА НЕ ИСКАТ БОЙ И ТЕЖКА ФИЗИЧЕСКА РАБОТА.ДНЕ НОСЯТ КАМЪНИ ОТ СОФИЯ ДО ПЕРНИК УТРЕ ОБРАТНО.ТРЯБВА ДА КИПИ ТЕЖЪК И БЕЗСМИСЛЕН ТРУД КОЙТО УПОРСТВА БОЙ.АКО ЕС РЕВНЕ ВЕДНАГА НА ВЛАКА И В БРЮКСЕЛ ТАМ ДА СЕ ОПРАВЯТ С ТЯХ.
                  +1

Това и аз го знам от времето, когато отидох млад фазан в Трета армия. С ужас установих, че около 30% от личния състав в поделението са мангали, което ми се видя странно за бойно поделение по бай Тошово време. Та тогава един стар фазан ми каза - нема да се плашиш, циганинът го е страх от бой, арест и оръжие. Този същия фазан ходеше с един сап от права лопата с него въвеждаше ред. Бой, бой и пак бой. Да ги видиш как носеха службата, как си поддържаха личното оръжие и техниката и т.н. Че те и уважават след това, щото си знаят че боят е бил справедлив, а като го пуснеш отпуск да речем и някакъв друг гювеч - ти е вечно благодарен. Аз щото не си падам побойник и не исках да пълня гарнизонния арест с мои войници (гадно място беше този арест), избрах картата с оръжието. След първата седмица всички знаеха, че новият фазан е психически неуравновесен алкохолик, който за най-малкото нещо вади пистолет, зарежда го и ти го опира в главата. Един се насра в гащите от страх. После нямах никакви проблеми с мангалите. Уважаваха ме, слушаха ме, носеха ми домашна ракия от отпуска и т.н.
                  He was born poor, died rich, and never hurt anyone along the way.

Коментар

• Ей начи, извадих темата нагоре и Трола (Сетвер) я налази веднага.
                    Bulls make profits, bears make profits, only the hungry pigs get slaughtered. Don't be a hungry pig!

Коментар

• Imperatora успокой се малко и си овладей емоциите ако изобщо е възможно това.За да правят така циганите сме виновни българите и нашата държава.Български лекари срещу рушвети правят мангалите пенсионери от деца.Българската полиция прокуратура и съд не желаят да се справят с проблема.Българските депутати също.Това е проблема.Циганите си разиграват коня именно заради това.Циганите са с друг софтуер разбери го най после.Това което за теб е неморално за тях не е.Това което за теб е ценност за тях не е.Ако срещу тях има сила много бързо влизат в правия път.При Тато що не правеха така?Циганин не може да уплашиш с правосъдие.Тях трябва Бриджит Бардо да ги зитава както и други организажии за защита на животните.Циганин разбира само от бой и студ.здрава работа помага също.Работа и бой.След 10 дена е памук.като го опънеш цял ден да носи камъни вечер ляга и умира никакви кражби никакво чукане на циганката.ПРОУМЕЙ НАЙ СЕТНЕ ЧЕ ПРОБЛЕМА Е В БЪЛГАРСКАТА ДЪРЖАВА.ТЯ ТРЯБВА ПРАВО И ЯСНО ДА ИМ КАЖЕ ЧЕ СА ГОСТИ НА ТАЗИ ТЕРИТОРИЯ И АКО ИСКАТ ДА ЖИВЕЯТ ТУК ТРЯБВА ДА СПАЗВАТ ОПРЕДЕЛЕНИ ПРАВИЛА.АКО НЕ ИСКАТ ДА СИ ЗАМИНАВАТ А АКО И ТОВА НЕ ИСКАТ БОЙ И ТЕЖКА ФИЗИЧЕСКА РАБОТА.ДНЕ НОСЯТ КАМЪНИ ОТ СОФИЯ ДО ПЕРНИК УТРЕ ОБРАТНО.ТРЯБВА ДА КИПИ ТЕЖЪК И БЕЗСМИСЛЕН ТРУД КОЙТО УПОРСТВА БОЙ.АКО ЕС РЕВНЕ ВЕДНАГА НА ВЛАКА И В БРЮКСЕЛ ТАМ ДА СЕ ОПРАВЯТ С ТЯХ.

Коментар

• чета, че трима българи са били отвлечени в Судан, надяваме се на адекватна и бърза реакция и благополучно развитие на ситуацията. Успех на нашите сънародници и дано успеят да запазят силен духа си.

Коментар

• Що стана с тази темичка? Я да я изкарам аз по -напред. Или покраи СРС-тата на управниците, забравихте за добрите стари хъхряци.
                          Bulls make profits, bears make profits, only the hungry pigs get slaughtered. Don't be a hungry pig!

Коментар

• Пешо - именно циганите разграбват селското стопанство всеки ден и част, нападат фабрики, болници, влакове. Циганите имат голям дял в прокуждането на милион Българи, които не искат да търпят издевателствата им. Живеят в мизерия и глад, защото са изроди и не желаят да работят. Как може дядовци и баби по селата - Българи, дето ходят едва-едва с два бастуна, въпреки всичко да посадят в градинката картофки, доматки, лучец или поне цветя, а гнусния мангал, здрав, прав и млад, да реве, че нямало работа и да краде от тия грохнали, стари хора? За мен такива изроди трябва на кол да се набиват !!! Ревели им децата от глад - ами какво ме интересува? Как може да нямат какво да плюскат, да не работят, да не учат, а да дрискат по 18 чаавета, които ние да храним? Длъжни ли сме им? Като са бедни и гладни, няма да се плодят, бе - или ще си търсят работа.

Ето и тия от случая дето коментираме - децата им мръсни и гладни а те? Вместо да се хванат да работат, наливат се с ракия !!!

За това, доколко бащата бил българин - много ме съмнява - как всичките чаавета бяха черни като кюмюри? Бабата? Това, че е боядисала руса побелялата си коса, не я прави българка - може да е що-годе цивилизована от Татово време циганка.

Апрото - т.нар. "майка" вече е пусната - ни лук яла, ни лук мирисала - какво като е убила или участвала в убийството на собственото си чааве?

А ако турците бяха повече от нас, нямаше под турско да сме най-прогресивния и предприемчив етнос в империята им, а после Мустафа Кемал да дава нас и държавата ни за пример на всички турци.

Аре стига с тоя национален нихилизъм - да сравняваш Българите с някаква гнусна, нисша раса е тъпо. Да не би те да ни хранят нас, а не обратното? Или турците ни хранят всички? Защо където и да иде Българин по света, преуспява, а мангалът - дето и да иде, е същият мръсен питекантроп.
                            Last edited by Императорът; 13.12.2010, 22:33.

Коментар

• Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнение
                              А ти помисли - защо Българи, турци, арменци, евреини не правят като циганите, освен в незначителни изключения? Нали и за тях Тошо го няма вече?
                              Липсата на държава, за която говориш, също има своето значение, но в основата е очевидният факт, че мангалите са нисша раса, зверове, нечовеци !!! Хората имат морал, чувство за отговорност, задръжки - било по-слаби или по-силни - без значение дали има държава или не.
                              Tи пак сбърка.Не съм защитник на циганите.Това за морала чувството за отговорност и задръжките го говори на някой друг.Моите години не са 20-30.Отдавна съм се разочаровал от българския народ.И не желая повече да му чета диагнозата.Арменците и евреите са пренебрежимо малко.Турците са друг народ работливи честни почтени и чисти.С класи над нас.Много ми е тъжно да го призная но това е реалността.Циганите и ние сме най големите негодници в българската държава.Разбери го и го проумей.Циганите ли разграбиха селското стопанстово и промишлеността?Циганите ли разграбиха банките?Циганите ли са виновни че няма нито един осъден?Циганите ли са виновни че разни тарикати им прехвърлят фирми с огромни дългове?Циганите ли прокудиха над милион българи по света?Голямата част живеят в такава мизерия и глад че не проумявам как издържат.Чудя се защо не се организират и да въстанат срещу тези управници.Те поне нямам какво да губят.То гладен не се стои.И ти да си гладен и ти няма да легнеш да мреш а ще крадеш.Знаеш ли какво е детето ти да реве от глад.Ти какво ще му кажеш тате не е добре да крадем да легнем и да умрем.

Коментар

• А ти помисли - защо Българи, турци, арменци, евреини не правят като циганите, освен в незначителни изключения? Нали и за тях Тошо го няма вече?
                                Липсата на държава, за която говориш, също има своето значение, но в основата е очевидният факт, че мангалите са нисша раса, зверове, нечовеци !!! Хората имат морал, чувство за отговорност, задръжки - било по-слаби или по-силни - без значение дали има държава или не.

Коментар

Working...
                                X