IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Докога ще им търпим своеволията??? (архив до 7.03.2012 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Jason_Thorn Разгледай мнение
    Шо ше се самоубиват.
    Това е отвратително г-н Модератор. Постът ми въобще не беше този. Да го беше изтрил заради кофти съдържание разбирам. Ама да ми изтриеш едната част а да оставиш другата е много грубо.

СРАМ ЗА СВОБОДАТА НА СЛОВОТО.
    Bulls make profits, bears make profits, only the hungry pigs get slaughtered. Don't be a hungry pig!

Коментар

• Току-що пред очите ми се разигра поредният епизод от войната на ушевите еничари срещу Българският народ... Някакъв човек бе натъпкан в ушевата бричка от около 5 прасета - с блъскане и удари - на кръстовището на Братя Георгиеви, Драган Цанков и Графът. Прегрешението? - Карал моторченце (от ония смешните малки със стъпенка по средата) по алеята за колоездачи. Моторченце, което трудно ще вдигне скорост колкото едно колело.

Иначе там всеки ден почти виждам мръсни мангалски каруци, последният път днес - когато гнусотиите с допотопното си возило се мъкнеха по завоят откъм Христо Смирненски и блокираха движението на трамваите... оня ден пък връхлетяха върху пешеходната пътека и щяха да сгазят човек... тогава разбира се мръсните свини се крият като мишки в кабинката си, макар по всички тези улици движението на каруци да е забранено !!!

Свине мръсни - защо ви храним !!!!

Ще гласувам за тоя, който обещае да натика в мините всички настоящи прасета, това са изроди и боклуци, цигански слуги, измет, това не са полицаи !!!
      Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

• Първоначално изпратено от luboil Разгледай мнение
        Не знам, така казаха по телевизията като ги питаха. Сигурно не виждат светлина в тунела от безчинствата на циганите, нито помощ, демек държавата да си свърши работата.

Единия да ги гърмял ако влезнат у тях, че му изскубнали решетката и беше зазидал дупката. Другия, че каквото имало - пералня, печка, чисто нови си му ги забърсали и щял да си вземе оръжие и с най-голяма изненада разбрах, че било да се самоубие...Между другото се замислих, че от толкоз олигофрени в ЛяоЛин, 10 да вземат да кибичат по оградата на тоя завод, склад, цех пак ще свършат нужното. Но проблемът е, че това е работа точно на тия де им се плаща данък, най-вече срещу тия де не плащат. Нооо...избирателни права и туй то.
        В общи линии докато не се радикализира проблема оправия няма да има.

Коментар

• Първоначално изпратено от Jason_Thorn Разгледай мнение
          Шо ше се самоубиват.
          Не знам, така казаха по телевизията като ги питаха. Сигурно не виждат светлина в тунела от безчинствата на циганите, нито помощ, демек държавата да си свърши работата.

Коментар

• И аз си задавам въпросът на Жейсън.

100 000-ен Люлин не може да се справи със 100 гнусни хъхряка? - Ами организират се 500 мъже, слагат някоя нощ белите качулки и атакуват - първо коктейли Молотов, после който хъхряк изпълзи като хлебарка от огънят - с бухалки тръби винкели и колци го довършват - това е най-простият начин !!!

Но аз друго се питам - къде е т.нар. "министър" Цецо Маймуната и подчинените му, къде е т.нар. "кметка" - мармозетката фъндъкова? Къде е Конституцията, която гарантира неприкосновеност на имота и живота на хората?

Чета в Днес.бг - отвратителното плямпало, дето се води "премиер" разправя: "Кой би дошъл да инвестира в кочина?"... АМИ АЗ НА ТЕБЕ ТИ ЗАДАВАМ ТОЯ ВЪПРОС, ТЪПО, НАГЛО ЖИВОТНО - И ВСИЧКИ НОРМАЛНИ ХОРА В БЪЛГАРИЯ !!!!

Типичен пример - гнусотняшкото гето, което коментираме - до него има някакъв цех, чиито собственици са пропищели от терорът и грабежите на мангалите !!! Да, кой би изградил фабрика в държава (по-точно територия), къдато орда мангали могат да я нападнат и разграбят посред бял ден, а ушевите свине да стоят отстрани и да ги гледат ?!?

Просто не виждам друго оттърване от хъхряшката напаст, освен народът да изземе функциите на властта, щом държавата отказва да защити неговите най-елементарни права !!! Да се формират шпиц-команди, които да смазват хъхрещите бандити... направо да ги изтребват, защото това не са човешки същества.

Коментар

• Първоначално изпратено от luboil Разгледай мнение
              Импе,

гледаш ли по БТВ-то какво става с катуните в Люлин?

Обикновените хора мислят да се самоубиват, защото няма кой да ги защити от циганите.
              Шо ше се самоубиват.
              Bulls make profits, bears make profits, only the hungry pigs get slaughtered. Don't be a hungry pig!

Коментар

• Импе,

гледаш ли по БТВ-то какво става с катуните в Люлин?

Обикновените хора мислят да се самоубиват, защото няма кой да ги защити от циганите.

Коментар

• И е крайни време да се спре използването на терминът "малцинства" в множествено число - защото представителите на всички тези етноси, които по-долу изброих, са равноправна и неразделна част от Българската нация - споделяйки с Българите права, задължения и отговорности.

Единствените, които живеят извън законите, които само искат, без нищо да дават, които не признават законите на страната, а само дивашките си обичаи, които са чуждо и зловредно тяло, тумор на снагата на Отечеството ни - са представителите на гнусното хъхряшко малцинство.
                  А когато тялото е поразено от болест, когато е изцеждано от тумор, когато в плътта му е забито чуждо тяло, то туморът или чуждото тяло трябва да бъдат отстранени и унищожени, за да се спаси от гибел живият организъм.

България няма нужда от хъхряците, те са зловредни, отказват да станат част от обществото, въпреки всичките ни усилия, следователно трябва да бъдат елиминирани.

Коментар

• Пeрунов - и на кои "малцинства" ще се отпускат стипендии? Колко турци, арменци, евреи, руснаци, китайци с Българско гражданство ще бъдат подпомогнати в образованието си? Щото аз чета само за мангали !!!

Нямаме държава - това е - иначе съответните органи веднага щяха да ги погнат тия, дето раздават стипендии по етнически принцип !!!

Представи си, че някой университет обяви, че ще раздава стипендии само на студенти от НЕмангалски произход - тогава разните противозаконни хъхряшки организации ще опищят света... но когато има обратна дискриминация, тоест дискриминирани са всички от НЕмангалски произход, тогава няма проблем !!!

Коментар

• Перунов/Равонов,
                      нЕма лошо, братО!

ама мангала трябва да е завършил поне 8-мо отделение....

Коментар

• Докато държавата ни се накани да вземе мерки да стимулира малцинствата у нас за подобряване на образованието им, ето че вече има частни фондации които започнаха да помагат на хората у нас с отпускането на стипендии за обучение на малцинствата:

Ромският образователен фонд – Будапеща обявява конкурс за стипендии

Ромският образователен фонд – Будапеща обяви конкурса за стипендии за подпомагане на ромски студенти за учебната 2011/2012 г.
                        Новото и по-специалното в процеса на кандидатстване тази година е, че кандидатстването за стипендиите ще се извършва онлайн, на сайта на Ромския образователен фонд: http://www.romaeducationfund.hu
                        Засега информацията, разясняваща процедурата и условията за кандидатстване е налична само на английски език на: http://www.romaeducationfund.hu/how-apply-scholarship
                        Крайният срок за кандидатстване е 30 април 2011 г.

Коментар

• Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнение
                          Според Равонов кражбата е част от правата на свободите на мангалите и те са дискриминирани, ако това им се забранява.

Аз пък искам да се прилага законът и всички включили се незаконно в електроразпределителната мрежа да влизат в затворът, както е според действащият Наказателен кодекс.
                          освен че са на мангалите права и свободи ..реципрочно са задължение на нас да им ги плащаме.....
                          Обаче като му кажеш на равончо да си осинови един мангалски катун веднага се потапя в депесарския гьол и ни вопъл ни стон...
                          После ни се сърдят че не обичаме депесето ... ами кой обича търтеите бе равончо....аланколу... А мангалите дето като ги питата какво работиш отговаря ..ами получавам детски...

Баси правата и свободите.....
                          А къде са нашите права и свободи бе равончо ..що не плачиш за тях ..а .. Щото не съм ти избирател ..нали бе резак..

Ах как ме дразниш с този хрисим тон дето ми говориш тези врели некипели...

Коментар

• Равонов,
                            на мангала защо му е да си гледа показанията??
                            И без друго не плаща.
                            А кабелО ще го отнЕма за нЕколко часа...
                            Нали е "цветен"...

има мангал-има проблем.
                            нЕма мангал-нЕма проблем.
                            /перефраза на една мустаката мисъл.обута в ботуши и с ватенка/..

Коментар

• Според Равонов кражбата е част от правата на свободите на мангалите и те са дискриминирани, ако това им се забранява.

Аз пък искам да се прилага законът и всички включили се незаконно в електроразпределителната мрежа да влизат в затворът, както е според действащият Наказателен кодекс.

Коментар

• Браво, ето че можело да се спазват правата и свободите на хората. Време беше да се намали дискриминацията и малцинствата у нас да бъдат обслужвани по същия начин като всички нас:

Свалят до земята електромерите на ромите в Хасково
                                14 март 2011

Преди време енергийният оператор ги монтира на 6 м височина, за да не се краде ток
                                Днес се случва нещо, в което дори и ромите от хасковския квартал „Република” не могат да повярват. 100 електротабла, издигнати преди време на 6-метрова височина, се свалят ниско до земята, за да могат потребителите да виждат числата на алектромерите.
                                Освен това около 4-километров кабел за ниско напрежение ще опаше ромския квартал, за да се подобри качеството на подаваната електроенергия.
                                Днес ремонтните екипи изпъваха кабелите по улиците на ромския квартал, под любопитните погледи на обитателите му. Доброто е, че от утре ще светнат и къщите от няколко малки улички, които от години нямат електричество и са си покрадвали светлото и топлото откъдето сварят.

Коментар

Working...
                                X